27 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

27 jobannoncer

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Studentermedhjælper til Platformsudvikling

Ønsker du at bidrage til at levere IT-løsninger til den digitale arbejdsplads og medvirke til at udvikle vores anvendelse af IT for samtlige ansatte i Jyske Bank?

Så giver vi dig mulighed for at få både oplæring og erfaring i arbejdet med at skabe en effektiv IT-anvendelse gennem et spændende og udviklende studiejob.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Studentermedhjælper - der gerne vil have indsigt i ledelsesopgaver

Kunne du tænke dig et studiejob, hvor du kommer tæt på ledelsen af et driftskontor, samtidig med du kommer tæt på et af de største it-udviklingsprogrammer i Danmark og EU? Er du interesseret i at prøve kræfter med at arbejde i en styrelse og arbejde med it-opgaver inden for drift og systemforvaltning? Så læs mere her.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Hillerød

Graduate - Software Automation Program

Cognizant Denmark is currently seeking applications from Graduate Engineers for our Graduate Program in 2024 based in Hillerød, Denmark.

This Program is an intensive 8-week Training Program that consists of Classroom Training, Workshops, Theory, Practical Training, and a Simulation Project.

Banedanmark
København V Se rejsetid

Studentermedhjælper til kvalitetssikring af IT-dokumentation

Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring og dokumentation i forhold til IT-projekter, og brænder du for at hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for dine kolleger? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi søger til vores sektion.

Solar Danmark A/S
Vejen Se rejsetid

Vi søger en ny kollega i vores team som Datateknikerelev

Er du vores kommende elev som datatekniker, og har du lyst til at blive en del af vores store IT-afdeling i Solar? Vil du være med til at levere stabil drift uden nedbrud og give en god service og support til dine kolleger i Solar? Så er du måske den person, vi leder efter.

Danoffice IT
Ballerup Se rejsetid

Associate Consultant, Professional Services - studiejob

Drømmer du om et studiejob, hvor der er fokus på at omsætte teori til praksis? Vil du være med til at tage vores Power BI-løsninger til nye højder? Drømmer du om at arbejde som it-konsulent, og har du hvad der skal til for at skabe relationer og resultater? Så kunne dette være dit nye studiejob.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Studentermedhjælper som gerne vil prøve kræfter med forretningsudvikling

Har du lyst til at arbejde med markedsanalyser og databehandling til dækning af behov til forretningsudvikling? Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring og en masse forskelligartede opgaver? Så er vores stilling som Junior Forretningsudvikler (Studentermedhjælper) i udviklingsområdet Kernebank den helt rigtige mulighed for dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Studentermedhjælper til kommunikation i stor it-organisation

Ønsker du at få erfaring med kommunikationsarbejdet i en politisk drevet it-organisation? Kan du sætte dig ind i komplekse problemstillinger og oversætte dem til fængende nyhedsartikler, videoer og engagerende SoMe-indhold? Så se her – måske er du vores nye studentermedhjælper i presse- og kommunikationskontoret.

Københavns Erhvervsakademi
København N Se rejsetid

Studentermedhjælper til KEAs Center for erhvervssamarbejde, partnerskaber & vidensformidling (pr. 15/6)

Er du studerende med talent for kommunikation og grafisk layout? Har du gode IT-kompetencer og har du lyst til at arbejde med relationer imellem studerende og den branche, de bliver uddannet til? Så er du den studentermedhjælper, vi skal have med i teamet!

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

Studentermedhjælpere til servicedesk og it-support på Roskilde Universitet

IT-Service-teamet under RUC Digital søger et antal studentermedhjælpere til varetagelse af diverse opgaver i afdelingen. Som studentermedhjælp i IT Service bliver du både tilknyttet IT-Support og Servicedesk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

IT-Studentermedhjælper - vil du være med på holdet?

Vi har brug for ekstra hænder og søger derfor efter en studentermedhjælper, som har en god akademisk grundværktøjskasse samt lysten til at kaste sig ud i opgaver og tilegne sig en masse nye evner. Derudover har vi ofte behov for hjælp til vores UX-team i forbindelse brugerresearch, herunder brugertest.

Novo Nordisk A/S
Bagsværd Se rejsetid

UX Student Assistant

Are you interested in conducting usability tests, creating digital designs and prototypes in Figma, and supporting workshop facilitation? Are you structured and thrive in a work environment, where you proactively coordinate and administrate activities? If so, join us as our new UX Student Assistant in the Design & Delivery team.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Strand Se rejsetid

Studentermedhjælper søges til HR talent og rekruttering

Er du studerende og brænder for at få et forspring på din karriere, sætter du en ære i at levere arbejde af høj kvalitet, og har du lyst til at tage ansvar for en bred vifte af administrative, analytiske og koordinerende opgaver relateret til HR og rekruttering? Så er du måske den Junior Consultant, vi lige nu søger til vores rekrutteringsteam.

Netcompany A/S
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Consulting

Vi søger en studerende, der ønsker at tage del i vores mest innovative projekter. Her får du chancen for at få indflydelse på vores løsninger og samtidig arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste kollegaer, som vil inspirere og lære dig en masse.

Danoffice IT
Ballerup Se rejsetid

Student Assistant til Customer Success Management, Managed Services

Er du en passioneret og engageret universitetsstuderende på udkig efter en unik mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for Customer Success Management? Vi søger en dynamisk, udadvendt og proaktiv Associated Consultant med øje for detaljen til at styrke vores team. Måske det er dig?

VIKING Life-Saving Equipment A/S
Esbjerg V Se rejsetid

Student Assistant til AI & Robotic Proces Automation (RPA)

Hos VIKING bliver du en værdsat og fuldt integreret del af dit team og virksomheden som helhed. Mange af vores øverste ledere og allerdygtigste specialister har selv startet deres karriere som studentermedhjælper eller trainee – så vi er altid på udkig efter fremtidige talenter og er villige til at lade dig gå hele vejen!

VIKING Life-Saving Equipment A/S
Esbjerg V Se rejsetid

Student Assistent til dataanalyse og Power BI

Er du på jagt efter det perfekte sted, hvor du kan udfolde dit potentiale og kombinere teoretisk viden med praksis? Kan du se dig selv skabe et solidt fundament for din fremtidige karriere i en global virksomhed, som er den førende på markedet?

Kan du svare JA til ovenstående – så grib chancen for at blive Student Assistant hos VIKING.

Danmarks Nationalbank
København Ø Se rejsetid

Skriv dit speciale i samarbejde med National­banken

Er du interesseret i at skrive dit speciale inden for et af Nationalbankens interesseområder? Så har du nu muligheden. Med en specialeplads i Nationalbanken får du en enestående mulighed for daglig sparring i din specialeskrivningsproces og samtidig en afgørende indsigt i, om Nationalbanken kunne være din fremtidige arbejdsplads.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Marketing Intern (DK)

Are you looking for a diverse marketing role?

You will come around various marketing activities and this way get a taste of what it means to execute events, write engaging marketing texts, and support different marketing strategies. You are studying Marketing Management, AP in Marketing, or the like.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Student Assistant for Integration Team

Do you want to work in a dynamic environment where you can bring your eagerness to grow and learn and theoretical knowledge into play?

You will work on integrating DynamicWeb with various ERP systems such as Business Central, Finance and Operations, and Uniconta, as well as other systems.

Continia Software A/S
Nørresundby Se rejsetid

Student Master Data Assistant

If you’re a student who’s interested in working with data management and gaining experience in different business systems such as ERP, Data Warehouse, and Power BI reporting, we have a business systems team that want talk to you!

Arnvind Group
København K Se rejsetid

Cloud udvikler (studiejob) - Cutting Edge(GEN AI, React, Javascript, Python, AWS, Open Source

ARNVIND GROUP søger endnu en dygtig studiejob-udvikler til Cloud applikationsudvikling - og herunder Python, og React.js / Javascript udvikling, samt GEN AI.

Vi er et softwarehus, som udvikler cutting edge cloud software med anvendelse af bl.a. Gen AI, og Data Science til Pharma området.

cBrain A/S
København Ø Se rejsetid

UI/UX Design studentermedhjælper søges til softwarehus

Vil du være med til at designe fremtidens digitale platform? Som en del af vores dygtige softwareudviklingsteams søger vi nu en UI/UX design studentermedhjælper til at sikre, at vi udvikler de bedste løsninger til vores kunder og brugere på tværs af alle vores systemer.

Munk AI
Hadsten Se rejsetid

AI-udvikler (studiejob)

Har du tekniske udviklingskompetencer og en brændende passion for AI? Munk AI er en førende aktør inden for AI-rådgivning og løsninger og vi er på udkig efter en AI-udvikler, der ønsker at blive en del af vores team.

Novo Nordisk A/S
Bagsværd Se rejsetid

IT & Digitalisation - Talent Pipeline for Student Assistant positions

Are you seeking a dynamic learning experience where you can collaborate with dedicated professionals from diverse backgrounds and nationalities? If so, apply to our IT & Digitalisation Talent Pipeline and seize the opportunity to be considered for numerous positions across Novo Nordisk that are not publicly advertised.