7 job matcher din søgning 7 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Per Aarsleff A/S
Viby J Se rejsetid

Studentermedhjælper med gode kode-skills søges til it-udvikling

Du vil få mulighed for at arbejde med spændende opgaver inden for it, hvor vi arbejder med Microsoft-teknologier. Power Flow, Teams og DevOps er vigtige teknologier hos os, og du vil få erfaring med projektledelse og administrative opgaver. Vi er indstillet på at forsøge at tilpasse dine arbejdsopgaver til de ønsker og evner, du kommer med.

Netcompany
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Et studiejob i Netcompany er andet og mere end et supplement til SU’en. Vi giver dig masser af ansvar, og muligheden for at prøve kræfter med opgaver, du andre steder først bliver stillet overfor som færdiguddannet. Vi arbejder efter en velunderbygget metode fra analyse til udrulning.

Finanstilsynet
København Se rejsetid

Studentermedhjælper til IT-kontoret (tidsbegrænset)

Vi søger en studerende til vores IT-kontor, der kan udvikle små programmer, udføre opgaver med data (indtastning, kvalitetsforbedringer) og må gerne være interesseret i IT-arkitektur og/eller compliance.

Finanstilsynet bruger .NET som udviklingsplatform. Opgaver styres i DevOps og koden ligger i Git.

Schultz
Valby Se rejsetid

Studentermedhjælper til data og analyse

Som studentermedhjælper kommer du til at udarbejde og udvikle ledelsesinformation i MS Power BI. Vi er et lille team i vækst og er i fuld gang med udbrede Schultz Expose til flere offentlige fagområder. Du vil typisk enten arbejde med frontend eller backend, men hvis du ønsker det, er der mulighed for at lave begge dele.

Kriminalforsorgen
København Se rejsetid

Studentermedhjælper til Kriminalforsorgens Servicedesk

Vil du være med i it-supportens frontlinje? Og trives du med at have mange forskellige typer opgaver om ørerne? Er du samtidig til opfølgning på - og løsning af – en bred vifte af opgaver? Så har vi studiejobbet til dig, da vi søger studentermedhjælp til vores Servicedesk.

Formuepleje A/S
Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælp med interesse for informationssikkerhed

Vi søger nu en dygtig studentermedhjælper til området med Cyber- og Informationssikkerhed. Du vil være tilknyttet områderne Legal-Compliance-Risk med udgangspunkt i Risikoafdelingen.

Der vil være god mulighed for at sætte dit eget præg på området. I gennemsnit skal du forvente en ugentlig arbejdstid ca. 10-15 timer.

Ceko Sensors ApS
Kongens Lyngby Se rejsetid

Electronics Test and Design Assistant - student employee

Would you like to use and develop your skills in a young and growing company? We are looking for a multi-talented hardware engineer (student employee, approx. 50 h/month) who thrives assuming responsibility and working in all steps of the production cycle, from design to mass production. Experience in embedded programming and Python is a plus.