13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Studentermedhjælper til PMO i Danske Spil

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Projekter og PMO.

PFA
København Se rejsetid

Studentermedhjælper

Vil du være med til at planlægge og lancere PFA’s nye produkter og digitale platforme? Kan du tænke dig en fremtid i finansbranchen? Som studentermedhjælper i PFA tager du forskud på en karriere med mere mening, faglig og personlig udvikling og masser af læring i et virkeligt godt team.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Studiejob: Marketing, kommunikation og digitale kanaler

Går du med drømmen om en karriere inden for marketing, kommunikation og digitale kanaler? Og mangler du et studiejob, som giver dig muligheden for at prøve kræfter med et bredt udsnit af marketingopgaver med fokus på det digitale? Jamen, så er du landet det helt rigtige sted!

PFA
København Se rejsetid

Programmeringsstærk studentermedhjælper til PFA Pension

’Innovation & Modeller’ er en forsikringsmatematisk forsknings- og udviklingsafdeling inden for PFAs aktuariat. Vores opgaver består af udvikling af modeller til opgørelse af hensættelser, solvenskrav og priser samt analyse af de underliggende forsikringsrisici. Vi søger en studenter­medhjælper til udvikling af IT-værktøjer til vores modeller.

Bruun & Hjejle I/S
København Se rejsetid

Studentermedhjælper til Viden

Vil du have erfaring med at arbejde struktureret med juridisk information, og har du lyst til at arbejde med spændende biblioteksopgaver hos et af Danmarks førende advokatfirmaer? Så er det dig, vi mangler. Vi søger en studentermedhjælper med opstart hurtigst muligt.

Alm. Brand
København Se rejsetid

CloudOps – ServiceDesk Studenterjob

CloudOps i Alm. Brand Group består af ca. 50 personer, som har en virkelig høj anciennitet og professionalisme omkring sig, samtidig med en daglig uformel positiv tone. Vi har fokus på fleksibilitet i arbejdstiden og har styr på work-life balance.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Vi søger studentermedhjælpere med høje ambitioner til stor it-afdeling

Har du en spirende projektleder i maven? Er du den farligste haj i datahavet? Eller er du knivskarp til at kommunikere svært stof fængende, let og målrettet? Lyder det godt? Super! Så er du nemlig ét skridt tættere på at blive en del af en af landets største it-afdelinger, hvor ambitionerne er høje, hverdagen sjov og læringskurven stejl.

AGRAMKOW Fluid Systems A/S
Sønderborg Se rejsetid

Computer Science - Student Worker

Are you studying Computer Science and are you looking for an internship and a case for your thesis? Data analysis and processing are important steps in any business that wants to optimize and ensure quality. This is made possible by tools being developed by our programmers and software developers.

Aller Media A/S
Copenhagen Se rejsetid

Student assistant for internal communication and portfolio management – Aller IT

Are you an outgoing communicator and knowledgeable of IT? Join Aller IT for an opportunity to gain valuable experience, put your theory into practice and take on an independent role building a platform for professional internal communications.

OK a.m.b.a.
Viby J Se rejsetid

Studiejob: Detektiv til at undersøge brugeroplevelser

Dine opgaver kommer primært til at dreje sig om at udføre forskellige typer brugeranalyser og derved indsamle indsigter til dine kollegaer. Det vil ske både igennem field research, men også desk research.

Kompasbank A/S
Vedbæk Se rejsetid

Student til Marketplace i Danmarks nye erhvervsbank

Vi leder efter dig, der er på vej til eller lige netop har afsluttet din bachelor på et studie inden for økonomi, marketing, kommunikation, innovation, forretningsudvikling eller lignende, og som ønsker et studiejob, der kan give erhvervserfaring – men som potentielt også kan blive dit første fuldtidsjob efter endt uddannelse.

Kompasbank A/S
Vedbæk Se rejsetid

Student til Tech i Danmarks nyeste fintech bank

Brænder du for computer science, er du en haj til at kode eller arbejde med data, eller synes du it-governance/-sikkerhed er det mest spændende i verden – så er der mulighed for at udvikle dine kompetencer i opbygningen af tech-afdelingen i kompasbank – Danmarks nye erhvervsbank.

Capgemini Danmark A/S
Viby J Se rejsetid

Studentermedhjælpere - Java-udviklere til produktudvikling inden for sundheds-IT

Vil du gerne kickstarte din IT-udviklerkarriere med et forspring hos en af verdens førende it-konsulentvirksomheder? Er du en af de skarpeste kandidatstuderende på datalogi eller et IT-ingeniørstudie? Hos Capgemini søger vi lige nu studentermedhjælpere, der drømmer om at blive softwareudviklere i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø.