23 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

23 jobannoncer

Performativ ApS
Copenhagen Se rejsetid

Junior Wealth Management Analyst (Working Student)

Come help us elevate wealth managers into the digital age.

Working at Performativ means working at a fast-paced tech scaleup with intelligent people who are passionate about their work. We are on a scaling journey beyond all metrics and expectations - and can't wait to have you join us in making a real impact.

KMD A/S
Aalborg Se rejsetid

Student Assistant / Product Management

Vil du være studentermedarbejder i Danmarks største IT-virksomhed? Trives du med varierende opgaver inden for strategi- og forretningsudvikling? Og vil du være en del af et team, der blandt andet sikrer lønberegning og udbetaling til over 1 million danskere hver måned? Hvis svaret er ja, så læs mere her.

KMD A/S
Aalborg Se rejsetid

Student Assistant / Managed Services

Er du en ambitiøs studerende på en længerevarende videregående uddannelse. Er du interesseret i administration indenfor IT og har du et stærkt dataforståelsesgen? Brænder du for at yde service til kollegaer og kunder? Så har du nu en enestående mulighed, for at få et spændende og fleksibelt studiejob i KMD i Managed Services!

ATP
Hillerød Se rejsetid

Studentermedhjælper til arbejdet med branding og digitale medier i KoncernKommunikation

Er du studerende med en passion for kommunikation, branding og sociale medier? Og har du flair for at skabe engagerende content og lyst til at arbejde med billeder og video? Så er det dig, vi søger som vores nye studentermedhjælper i ATP’s KoncernKommunikation.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Studentermedhjælper til PMO og Product Management kontor

Med stillingen opnår du en bred indsigt i ledelse og styring af komplekse IT-projekter, som leverer vigtige løsninger til Toldstyrelsen. Du får mulighed for at indgå i samarbejder på tværs af fagligheder i et miljø med spændende og udfordrende arbejdsopgaver, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Centrum Personale A/S søger for kunde
Ballerup

Studiejob eller sabbatår: Kom med på kundeserviceholdet!

Vil du gerne give rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?

Centrum Personale søger flere kundeservicekonsulenter på vegne af en større IT-virksomhed beliggende i Ballerup.

DAB
Frederiksberg Se rejsetid

Tech-entusiast med stort servicegen søges til studiejob

Er du Tech-entusiast med en passion for fantastisk service, og leder du efter et studierelevant job?

Vi har brug for en studentermedhjælper, der kan hjælp med en bred vifte af vores supportopgaver. I vores IT-afdeling er der en positiv atmosfære, et stærkt fællesskab og åbne døre for faglig udvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Studentermedhjælper - der gerne vil have indsigt i ledelsesopgaver

Kunne du tænke dig et studiejob, hvor du kommer tæt på ledelsen af et driftskontor, samtidig med du kommer tæt på et af de største it-udviklingsprogrammer i Danmark og EU? Er du interesseret i at prøve kræfter med at arbejde i en styrelse og arbejde med it-opgaver inden for drift og systemforvaltning? Så læs mere her.

Banedanmark
København V Se rejsetid

Studentermedhjælper til kvalitetssikring af IT-dokumentation

Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring og dokumentation i forhold til IT-projekter, og brænder du for at hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for dine kolleger? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi søger til vores sektion.

Danoffice IT
Ballerup Se rejsetid

Associate Consultant, Professional Services - studiejob

Drømmer du om et studiejob, hvor der er fokus på at omsætte teori til praksis? Vil du være med til at tage vores Power BI-løsninger til nye højder? Drømmer du om at arbejde som it-konsulent, og har du hvad der skal til for at skabe relationer og resultater? Så kunne dette være dit nye studiejob.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Studentermedhjælper som gerne vil prøve kræfter med forretningsudvikling

Har du lyst til at arbejde med markedsanalyser og databehandling til dækning af behov til forretningsudvikling? Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring og en masse forskelligartede opgaver? Så er vores stilling som Junior Forretningsudvikler (Studentermedhjælper) i udviklingsområdet Kernebank den helt rigtige mulighed for dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Studentermedhjælper til kommunikation i stor it-organisation

Ønsker du at få erfaring med kommunikationsarbejdet i en politisk drevet it-organisation? Kan du sætte dig ind i komplekse problemstillinger og oversætte dem til fængende nyhedsartikler, videoer og engagerende SoMe-indhold? Så se her – måske er du vores nye studentermedhjælper i presse- og kommunikationskontoret.

Københavns Erhvervsakademi
København N Se rejsetid

Studentermedhjælper til KEAs Center for erhvervssamarbejde, partnerskaber & vidensformidling (pr. 15/6)

Er du studerende med talent for kommunikation og grafisk layout? Har du gode IT-kompetencer og har du lyst til at arbejde med relationer imellem studerende og den branche, de bliver uddannet til? Så er du den studentermedhjælper, vi skal have med i teamet!

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

Studentermedhjælpere til servicedesk og it-support på Roskilde Universitet

IT-Service-teamet under RUC Digital søger et antal studentermedhjælpere til varetagelse af diverse opgaver i afdelingen. Som studentermedhjælp i IT Service bliver du både tilknyttet IT-Support og Servicedesk.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Strand Se rejsetid

Studentermedhjælper søges til HR talent og rekruttering

Er du studerende og brænder for at få et forspring på din karriere, sætter du en ære i at levere arbejde af høj kvalitet, og har du lyst til at tage ansvar for en bred vifte af administrative, analytiske og koordinerende opgaver relateret til HR og rekruttering? Så er du måske den Junior Consultant, vi lige nu søger til vores rekrutteringsteam.

Netcompany A/S
København, Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

Studentermedhjælpere til Consulting

Vi søger en studerende, der ønsker at tage del i vores mest innovative projekter. Her får du chancen for at få indflydelse på vores løsninger og samtidig arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste kollegaer, som vil inspirere og lære dig en masse.

VIKING Life-Saving Equipment A/S
Esbjerg V Se rejsetid

Student Assistent til dataanalyse og Power BI

Er du på jagt efter det perfekte sted, hvor du kan udfolde dit potentiale og kombinere teoretisk viden med praksis? Kan du se dig selv skabe et solidt fundament for din fremtidige karriere i en global virksomhed, som er den førende på markedet?

Kan du svare JA til ovenstående – så grib chancen for at blive Student Assistant hos VIKING.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Marketing Intern (DK)

Are you looking for a diverse marketing role?

You will come around various marketing activities and this way get a taste of what it means to execute events, write engaging marketing texts, and support different marketing strategies. You are studying Marketing Management, AP in Marketing, or the like.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Student Assistant for Integration Team

Do you want to work in a dynamic environment where you can bring your eagerness to grow and learn and theoretical knowledge into play?

You will work on integrating DynamicWeb with various ERP systems such as Business Central, Finance and Operations, and Uniconta, as well as other systems.

Continia Software A/S
Nørresundby Se rejsetid

Student Master Data Assistant

If you’re a student who’s interested in working with data management and gaining experience in different business systems such as ERP, Data Warehouse, and Power BI reporting, we have a business systems team that want talk to you!

Novo Nordisk A/S
Bagsværd Se rejsetid

IT & Digitalisation - Talent Pipeline for Student Assistant positions

Are you seeking a dynamic learning experience where you can collaborate with dedicated professionals from diverse backgrounds and nationalities? If so, apply to our IT & Digitalisation Talent Pipeline and seize the opportunity to be considered for numerous positions across Novo Nordisk that are not publicly advertised.

Novo Nordisk A/S
Bagsværd Se rejsetid

Communication, Marketing, Training & HR - Talent Pipeline for Student Assistant positions

Are you pursuing a degree in Communication, Marketing, HR, Journalism, or related fields? If so, seize the opportunity to become a student assistant in multiple positions across Novo Nordisk that are not publicly advertised, where our goal is to fuel and facilitate the success of our global organization.

Novo Nordisk A/S
Bagsværd Se rejsetid

Engineering & Business Support - Talent Pipeline for Student Assistant positions

Are you studying Engineering, Business Support, or a related field and are eager to apply your theoretical knowledge in a practical business setting? If so, we invite you to apply to our Engineering and Business Support Talent Pipeline, where you will be considered for multiple positions across Novo Nordisk that are not publicly advertised.