4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scanreco Danmark A/S
Holbæk Se rejsetid

Softwareudvikler

Scanreco udvikler og producerer radiostyringssystemer til den mobil hydrauliske branche. Vi udvikler systemer i tæt samarbejde med vores kunder og er i daglig dialog med dem.

Arbejdet består i at udvikle software til mikrocontrollere og displays, til understøttelse af vores Scanreco radiosystemer.

Topcon Danmark
Roskilde Se rejsetid

IT-tekniker/supporter til medicinsk udstyr

Vil du arbejde med online IT-support til både kunder og udekørende teknikere inden for medicinsk udstyr? Så er stillingen som IT-supporter hos os måske lige noget for dig.

Dine primære opgaver vil være online support til både kunder og vores udekørende teknikere.

Andel Holding A/S
Svinninge Se rejsetid

Vil du starte din SAP rejse hos os i Andel koncernen?

Er du nyuddannet eller har du et par års erfaring? Har du passion for digital innovation og ønsker at kickstarte din karriere inden for SAP? Andel koncernen søger en engageret og ambitiøs kandidat til at deltage i udviklingen af fremtidens afregningssystemer og bidrage til den grønne omstilling gennem vores innovative projekter.

Hejdoktor
København Ø eller remote Se rejsetid

Senior frontend-udvikler

Vil du være med til at udvikle moderne digitale sundhedsløsninger, der forbinder læger, sundhedspersonale og patienter online? Så kan du blive vores næste frontend-udvikler og få lov til at arbejde end-to-end med Hejdoktors løsninger.

Du vil blive en integreret del af et erfarent, internationalt udviklingsteam bestående af 10 dedikerede kollegaer.