Computerworld Ejerskabskampagne


Med en Ejerskabskampagne på computerworld.dk bliver du ejer af Danmarks største it-nyhedsmedie med over 500.000 unikke brugere pr. måned.

Potentielle it-kandidater og kunder ser dit brand og dit budskab i en optimal præsentation. Ejerskabskampagnen er ideel både til en større rekrutteringsrunde, såvel som når de enkelte nøgleprofiler skal findes.

I rammer alle typer kandidater – både dem der er aktivt jobsøgende, men endnu vigtigere også de såkaldte ”passive” kandidater; dem der kan fristes af et spændende jobopslag, når de læser it-nyheder. I dækker dermed en stor del af markedet.

  • Din virksomheds budskab bliver synliggjort med 100.000 visninger på hele computerworld.dk-universet, så alle, der besøger siden for at læse it-nyheder, ikke kan undgå at se det.
  • Ejerskabskampagnen varer typisk mellem 2-3 uger (100.000 visninger) og er langt mere effektfuld målt på brugerrespons end et traditionel Skyscraper banner.
  • Banneret kan linke ind til din virksomheds careersite eller til jeres ledige stillinger på Computerworld it-jobbank.

Computerworld Ejerskabskampagne

Leveringstid op til 5 arbejdsdage

Tillæg til en jobannonce

24.900 kr.

Producering af kampagnemateriale

2.000 kr.

Bliv ringet op

Alle priser er ekskl. moms.


Før en bestilling er endelig, skal der laves en forhåndsbookning hos Computerworld it-jobbank, da vi ellers ikke kan garantere levering af de 100.000 visninger i den aftalte periode.