Computerworld Ejerskabskampagne

Med en Ejerskabskampagne på computerworld.dk bliver du ejer af Danmarks største it-nyhedsmedie med over 500.000 unikke brugere pr. måned.

Potentielle it-kandidater og kunder ser dit brand og dit budskab i en optimal præsentation. Ejerskabskampagnen er ideel både til en større rekrutteringsrunde, såvel som når de enkelte nøgleprofiler skal findes. I rammer alle typer kandidater – både dem der er aktivt jobsøgende, men endnu vigtigere også de såkaldte ”passive” kandidater; dem der kan fristes af et spændende jobopslag, når de læser it-nyheder. I dækker dermed en stor del af markedet.

Fordele ved en Ejerskabskampagne

  • Din virksomheds budskab bliver synliggjort med 100.000 visninger på hele computerworld.dk-universet, så alle, der besøger siden for at læse it-nyheder, ikke kan undgå at se det.
  • Ejerskabskampagnen varer typisk mellem 2-3 uger (100.000 visninger) og er langt mere effektfuld målt på brugerrespons end et traditionel Skyscraper banner.
  • Banneret kan linke ind til din virksomheds careersite eller til jeres ledige stillinger på Computerworld it-jobbank.

Pris: 24.900 kr.

Købes som tillæg til en jobannonce.

Prisen er ekskl. moms.

Hvis Computerworld it-jobbank skal producere kampagnemateriale tillægges en merpris på kr. 2.000 i produktionsomkostninger. Leveringstid op til 5 arbejdsdage. Før en bestilling er endelig, skal der laves en forhåndsbookning hos Computerworld it-jobbank, da vi ellers ikke kan garantere levering af de 100.000 visninger i den aftalte periode.