Tilvalgsprodukter

Nogen gange skal der lidt ekstra til for at komme i mål med it-rekrutteringen. Det kan være, at jobbets beliggenhed er en udfordring for at tiltrække nok dygtige ansøgere, eller måske findes der bare ikke så mange profiler med netop de it-kompetencer, I søger.

Derfor har vi sammensat en række tilvalgsprodukter, som du kan købe som supplement til din jobannonce. Ikke alle produkter giver mening hver gang, men det vil vi gerne rådgive dig meget mere om.


SocialMedia Boost

5.950 kr.

SocialMedia Boost er et skræddersyet produkt, som sikrer, at du bliver set af de kvalificerede kandidater, som ellers ikke er på jobjagt.


QuickApply

0 kr.

Sig farvel til en overfyldt mailboks og uoverskuelige Excel-ark i din næste rekruttering – og overhold GDPR-reglerne.


Forsidejob

Uge 1.000 kr

Et Forsidejob indebærer, at din jobannonce bliver vist på it-jobbanks forside. Med et Forsidejob får jobsøgere allerede en introduktion til jeres ledige stilling, når de kommer til vores forside. Dette giver mere fokus og flere klik på jeres jobannonce.


Skyscraper Banner

Uge 3.000 kr.

Et Skyscraper Banner på it-jobbank.dk, er en effektiv måde at skabe større synlighed overfor de mange jobsøgende, der hver dag søger job på it-jobbank.dk.


2.750 kr.

Et link i vores Karrieremail, der fører ind til jeres jobannonce hos it-jobbank. Karrieremailen har over 45.000 dedikerede modtagere. Du sikrer, at din virksomheds ledige stillinger kommer i fokus.


Karrieremail

19.900 kr.

Med et Karrieremail Tema får du en artikel i it-jobbanks nyhedsmail, der sendes til over 40.000 kandidater. Artiklen bruges typisk som employer branding og omhandler ofte din virksomheds kultur, og hvorfor det kan være en spændende arbejdsplads. Vi deler artiklen med over 40.000 kandidater samt på sociale medier som bl.a. Facebook og LinkedIn.


Grafisk Skabelon

7.900 kr.

Vi giver dig mulighed for at lade jobannoncen afspejle, hvem I er og give kandidaterne et rigtig godt indtryk af, hvordan det er at arbejde hos jer.


Bannerproduktion

2.000 kr.

Vi skræddersyr bannere helt efter dine ønsker, så jeres visuelle identitet afspejles i grafikken.


IT-annonceskriv

4.990 kr.

Få vores specialister til at skrive en målrettet jobannonce, der tiltrækker de helt rigtige it-kandidater

Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl. Alle priser er opgivet ekskl. moms.