it-jobbank search
Sådan rekrutterer vi for dig

Vi gør det let for dig at ansætte den rigtige. Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig – tag fat i os.

Proces
Vores rolle
Din rolle

Step 1
Opstart

Vores rolle

Profilafdækning

Din rekrutteringskonsulent afdækker profilen sammen med dig og sparrer om det aktuelle marked og dine faglige krav til en kommende medarbejder.

Employer Branding

Vi sætter ord og visuelt udtryk på dit employer brand, så rekrutteringen signalerer det, du har behov for, og vi får tiltrukket de rette kandidater.

Performance og sparring

Gennem hele processen står din konsulent til rådighed med sparring og tager ansvaret for at sikre den bedste performance for rekrutteringen.

Din rolle

Profilafdækning

Du hjælper os med at forstå og beskrive den stilling, du skal have besat ved at sætte ord på kerneopgaver, succeskriterier o. lign.


Step 2
Rekruttering

Vores rolle

Kommunikation

Alle kandidater sikres en god proces ved, at din konsulent håndterer alle henvendelser, bekræfter ansøgninger og sørger for afslag.

Search og motivation

Vi afdækker kandidatmarkedet, og netværk aktiveres. Relevante kandidater motiveres til at søge stillingen, og feedback fra markedet videreformidles til dig.

Screening

Samtlige ansøgere screenes for fx kompetencer og motivation. Din konsulent anvender bl.a. telefon- eller videointerviews. Vi overdrager dig løbende de mest relevante ansøgere.

Afslag

Din konsulent sørger for at give afslag til de ansøgere, som ikke matcher dine behov og faglige krav. Med andre ord alle ansøgere, som du ikke afholder samtaler med.

Din rolle

Feedback

Du er tilgængelig i forbindelse med sparring og feedback på relevante ansøgere til din stilling gennem hele processen.

Henvisning af ansøgere

Du henviser til annoncen på Computerworld it-jobbank, hvis du deler stillingen andre steder. Kontakter ansøgere dig direkte, henviser du dem til din konsulent.


Step 3
Samtaler

Vores rolle

Sparring

Din konsulent følger løbende op med dig og understøtter fremdrift i rekrutteringen ved at holde ansøgerne varme og flow i samtalerne.

Din rolle

Samtaler

Du afholder hurtigst muligt samtaler med relevante ansøgere. Ansøgere, som ikke går videre, giver du begrundede afslag til.


Step 4
Afslutning

Vores rolle

Evaluering

Din konsulent evaluerer processen sammen med dig og følger op med din nye medarbejder efter 3 mdr.

Din rolle

Onboarding

Giv din nye medarbejder en god onboarding – og øg sandsynligheden for, at din medarbejder falder godt til.