Kom med til

Karriere- og netværksbar for it-professionelle og it-studerende

Tilmeld dig gratis
Hvornår?

22. juni 2023 kl. 15.00-21.00

Hvor?

Astralis Nexus, Vesterbrogade 3, 1620 København

Hvad?

Sammen med IT-Branchen holder vi den fedeste karriere- og netværksbar hos Astralis Nexus i et sandt e-sports mekka i hjertet af København

Karriere- og netværksbar - Summer Edition

Computerworld it-jobbank og IT-Branchen inviterer for tredje gang indenfor til karriere- og netværksbar hos Astralis Nexus. Denne gang har vi forhåbentlig godt vejr, så vi ud over spændende oplæg og gaming også kan nyde en kold drink på terrassen med den fantastiske udsigt ud over Tivoli.

For at deltage skal du enten arbejde med IT, eller studere noget IT-relateret, og din deltagelse er først endelig, når du modtager en bekræftelse fra os.


Vi ønsker hinanden god sommer med et spændende program der kræser om emnet diversitet og inklusion. For helt generelt har vi brug for flere it-folk hvis vi skal følge med udviklingen. Og diversitet og inklusion er mange ting, det vil du opleve med de oplægsholdere og virksomheder vi har sørget for til dig.


Du kan på dagen møde Novo Nordisk, Centrica Energy Trading og Nationalmuseet, som vil fortælle hvad de gør ift. diversitet og inklusion, og hvordan det er at arbejde hos dem. Det er en helt unik mulighed for dig, for at snakke med virksomhederne og høre om dit måske kommende job.


Derudover kan du på dagen få gratis CV-sparring hos os, og få nogle tips og tricks til hvordan du gør dig selv mere attraktiv overfor virksomhederne. Så husk dit CV.

Program

Glæd dig til en dag fyldt med hygge, gaming og inspirerende talere.

Registrering og netværk

15.00

Tag en øl eller sodavand, og gør dig klar til gaming, hygge og netværk.


Velkomst ved Torben Tronborg

16.00

Vi byder velkommen og fortæller kort om hvad du kan glæde dig til i løbet af eftermiddagen og aftenen.


Oplæg fra Novo Nordisk

16.10

Hør hvordan Novo håndterer emnet diversitet og inklusion.


Oplæg fra Centrica Energy Trading

16.25

Andrea fra Centrica fortæller om hvilke tiltag virksomheden gør.


Nadia Zaabi

16.40

Diversitet og inklusion fra et HR-perspektiv


Vejen til inklusion og produktivitet i en moderne virksomhed

17.10

I dette foredrag vil Torben Tronborg, direktør hos Computerworld it-jobbank, dykke ned i betydningen af inklusion og diversitet på arbejdspladsen, med særlig fokus på IT-verdenen. Torben deler ud af sine erfaringer om hvordan han med en åben og forstående tilgang til diagnoser, kan skabe rum for kreativitet og innovation, samtidig med at vi sikrer, at hver enkelt medarbejder føler sig værdsat og inkluderet. Ud fra egen erfaring og læring med diagnoser, deler Torben sin rejse og forklare, hvordan han har implementeret sin egen unikke ledelsesstil, for at møde den enkelte medarbejders behov og udfordringer. Dette foredrag er en opfordring til at omfavne forskelligheder på arbejdspladsen, forstå hinandens unikke behov, og sammen skabe en sund arbejdsplads, hvor alle trives og bidrager til virksomhedens succes.


Pause

17.40

Vi holder en kort tissepause/nye drikkevarer pause


Paneldebat

17.55

Vi slutter af med en paneldebat med alle deltagere. Debatten er modereret af Nicklas Pyrdol.


Mad, øl, gaming og hygge

18.25

Der vil være CS:GO for alle niveauer, om du er en garvet spiller, eller måske kun har prøvet det et par gange.


Tak for i dag

21.00

Arrangementet slutter her, men du er velkommen til at blive hængende og spille til lukketid.

Vi glæder os til at se dig!