291 job matcher din søgning 291 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Account Executive

Do you thrive working in an international, dynamic and fast paced environment? Capgemini Denmark’s Life Science sector is seeking an Account Executive to help drive new sales within the life sciences industry. As an account executive, you will become part of a dynamic and fast-growing Life Sciences team.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

IT-specialist på digitale arbejdspladsløsninger

Vil du være en del af et ambitiøst team, der håndterer fremtidens digitale IT-arbejdsplads for Jyske Bank og dermed sikrer, at dine knap 4000 kollegers vigtigste arbejdsredskab, PC’en, fungerer smidigt og effektivt? Hvis du derudover har et højt fokus på eksekvering og koordinering, så er det dig, vi gerne vil have som vores nye kollega.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Principal/Senior Data & AI Advisor

At Capgemini, we deliver end-to-end solutions within all areas of IT and advanced analytics to help solve major challenges for our clients in the private and public sectors. With the ambition of rapidly growing the team, we are looking for a talented Principal/Senior Data Advisor.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Data Governance Consultant

This role is a unique chance to work alongside some of the top experts in the country, on some of the largest and most complex client engagements across a variety of industry sectors. You will be given the opportunity to develop and grow – taking on responsibility from day one in a challenging but rewarding and meritocratic environment.

Bloom søger for WorkPoint A/S
Esbjerg Se rejsetid

Software Tester til Workpoint

Du vil blive en del af en meget spændende virksomhed, der vægter kvalitet højt. WorkPoint er i rivende vækst, og du vil derfor komme med på en spændende rejse fyldt med muligheder. Test-teamet består p.t. af 2 testere, der arbejder tæt sammen med udviklerne og produktteamet.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Senior Java-udvikler til Danmarks største bilaktør

Som senior Java-udvikler vil du sammen med 38 kolleger i udviklingsafdelingen varetage udviklingen af Autocore-portalen. I det daglige vil dit primære samarbejde være med kolleger i et scrum-team, men du vil også samarbejde med kolleger og andre teams i og udenfor Semler IT.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

Microsoft D365 Finance and Operation systemkonsulent

Vi søger en engageret systemkonsulent med brede kompetencer og et stærkt service-mindset, til at være en del af Semler IT. Du vil komme til at indgå i et team bestående af systemkonsulenter, 2nd level og solution manager, hvor der er højt til loftet, plads til mangfoldighed og hvor vi, med glimt i øjet, hjælper hinanden.

Banedanmark
København Se rejsetid

Studentermedhjælper med interesse for digitalisering, der ønsker at gøre en forskel for samspillet mellem IT, ledelse og forretning i Banedanmarks IT-stab

Som studentermedhjælper vil du få erfaring med at arbejde i en stabsfunktion, som understøtter it-området med at levere brugervenlige og sikre it-løsninger til Banedanmark. Du vil medvirke til løsningen af de ad hoc-opgaver, der får dagligdagen til at fungere samt få egne ansvarsområder med støtte fra kollegaer.

FOSS
Hillerød Se rejsetid

Senior C# Developer with an interest in platform development

Join our friendly and fast-paced R&D software department at FOSS – an international company delivering complex instruments and world-class innovative solutions to the food and agriculture industries.

Banedanmark
København Se rejsetid

Digitaliseringskonsulent (barselsvikar) der brænder for samspillet mellem IT, ledelse og forretning

Vil du være med til noget stort? Ligesom resten af Banedanmark har vi i IT et højt ambitionsniveau, hvor du fra første arbejdsdag vil få stort ansvar. Til Banedanmarks IT-stab søger vi en forretningsorienteret digitaliseringskonsulent, der har erfaring med processer, analyse og implementering.

Novo Nordisk A/S
Bagsværd Se rejsetid

Automation Project Manager

Do you have a passion for bridging business and IT? Do you want to play a key role in developing and improving the future of SCADA systems in Novo Nordisk? Do you want to join an organisation that is growing and expanding?

Zealand Business College
Ringsted Se rejsetid

ZBC søger snarest muligt en underviser til at uddanne specialister inden for data og IT

Vi søger snarest muligt en underviser med stærke netværks- og programmerings-kompetencer, som vil være med til at uddanne fremtidens dygtigste specialister inden for data og IT.

Novo Nordisk A/S
Bagsværd Se rejsetid

Automation Project Manager

Do you have a passion for bridging business and IT? Do you want to play a key role in developing and improving the future of SCADA systems in Novo Nordisk? Do you want to join an organisation that is growing and expanding?

Banedanmark
København Se rejsetid

IT-server og infrastrukturspecialist

Lige nu sætter vi strøm til banen, så der kan køre endnu flere klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en transportkorridor til Europa. Det er stort. Vil du være med?

Banedanmark
København Se rejsetid

Test Manager til Banedanmarks store IT-testcenter

Vil du facilitere og deltage i planlæggelsen af udrulningstests, og vil du være med til at gøre en ekstraordinær forskel? Som Test- og Test Tool Manager i Banedanmark er du med til at understøtte klimavenlig transport til gavn for alle danskere. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en transportkorridor til Europa. Vil du være med?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Teknisk tester med kendskab til Product Risiko analyser

Vil du være med til at sætte dit præg på digitaliseringen af det Danske skattevæsen og vil du arbejde med teknisk test og kvalitet i et agilt setup? Kan du sætte retningen for best practice i dit agile team og dermed sikre kvaliteten af nogle af Danmarks største it-løsninger? Så er det dig, vi har brug for i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Scrum Master til Unik Advosys

Er du passioneret omkring Scrum, og er du klar til at understøtte både dine teams og virksomheden i deres agile arbejde, så er det måske dig vi søger? Din primære rolle vil være at udvikle dine teams og guide dem til selvorganisering.

Region Syddanmark
Vejle

Proceskonsulent der kan bane vejen for kunstig intelligens

Kunstig intelligens (AI) har et stort potentiale i sundhedsvæsenet. Du har evnerne til at orkestrere dette arbejde og fjerne de barrierer projekterne måtte møde undervejs. Vil du være med på rejsen, og sikre at de gode ideer får vinger, bliver realiserede og skaber værdi? Er svaret ja, så er du måske vores nye kollega.

Region Syddanmark
Vejle

Konsulent til GDPR og talegenkendelse med særlig kompetencer inden for projektarbejde

Brænder du for IT, er du fagligt engageret, har du lyst til at arbejde med den administrative side af informationssikkerheden, og vil du være med til at implementere IT-systemer, som anvendes i psykiatrisygehuset? Så er det måske dig, vi søger!

Banedanmark
Fredericia Se rejsetid

Projektleder til store og spændende infrastrukturprojekter ved jernbanen

Som vores nye projektleder, vil du deltage i komplekse anlægsprojekter med udgangspunkt i gennemførelsen af Infrastrukturplan 2035 – den politiske vision for en grøn og bæredygtig bane, der binder Danmark bedre sammen.

Wiredelta ApS
Copenhagen Se rejsetid

Backend Developer (Node.js)

We're looking for a Backend Developer with a high level of skill in Javascript technologies and is motivated to build new and exciting projects. As a Backend Developer, you will experience alternating work, offering multiple kinds of tasks.

PFA
København Se rejsetid

Forretningskonsulent

Kan du se dig selv som en slags Sherlock Holmes, der gransker detaljerne i forretningsbehov og formidler dem videre som klare og enkle it-krav? Vil du være med til at bane vej for effektive interne it-systemer til PFA’s medarbejdere? Som forretningskonsulent i PFA får du en karriere med mere mening og spændende opgaver.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Teamleder til QA Services i Danske Spil

Drømmer du om et lederjob, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du erfaring indenfor ledelse, og finder du kvalitetssikring af komplekse it-løsninger spændende og udfordrende? Så har vi en spændende stilling til dig som Teamleder i QA Services.

Københavns Erhvervsakademi
København Se rejsetid

IT-projektleder (junior- eller seniorprofil)

Som vores nye kollega bliver du en del af et visionært erhvervsakademi i hjertet af Nørrebro på København, hvor der er plads til, at du kan bringe din faglighed og erfaring i spil. Arbejdsmiljøet er præget af, at mange ildsjæle er samlet på ét sted, og vi vægter den gode, faglige diskussion lige så højt som en uhøjtidelig omgangstone.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Tech Team Lead for Web Developers

If you thrive in the mix of creating a great professional environment, managing people, setting the technical direction, and executing projects, then you might be our new Tech Team Lead.