321 job matcher din søgning 321 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 321 resultater.
Logos Consult A/S
Allerød eller Vejle

Konsulent til populær ERP-løsning

Vi søger en profil med ERP-erfaring til vores Dynamics NAV/365 Business Central konsulent-team. Vi forventer, at du har et indgående kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller andet ERP-software og solid praktisk erfaring med programmets funktionalitet til at understøtte økonomi og handel.

TimeXtender
Working from Anywhere/Aarhus

Partner Alliance Manager

Are you passionate about what you do? Do you take pride in your results? Are you open-minded, agile, and used to working from anywhere? We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly.

Forlaget Systime A/S
Aarhus

Systime søger to erfarne frontend-udviklere

Lige nu søger vi udviklere til vores kompetente og højt specialiserede IT-team bestående af dygtige UX'ere, forretningseksperter samt front- og backend-udviklere. Hos Systime bliver du del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, en uformel tone og kort vej fra idé til handling.

nemlig.com
Brøndby

IT-supporter til Danmarks største online supermarked

Udnyt dit store supporthjerte og din solide erfaring med IT-support hos os. Vi giver dig en unik mulighed for at sætte dit brede kendskab til hardware og software i spil, fordi vi vil være proaktive og levere den bedste IT-service til forretningen og samtidig sikre, at vores kolleger har de bedste IT-løsninger ved hånden – det kan du hjælpe med.

Systematic A/S

IT Architect for customer-facing role at Systematic Consulting in Copenhagen

Would you like to apply your skills as an IT Architect by using different methods, processes and set-ups when designing and implementing solutions for our customers on-site? And are you interested in applying or acquiring insights within IT security or cybersecurity?

Vetech Software Solutions ApS
Esbjerg

Softwareudvikler søges

Vi søger med lys og lygte efter den rette programmør til vores softwareudvikler-team. Ligesom resten af teamet, skal du være opdateret på de nyeste tendenser i vores digitale verden og stadig være nysgerrig efter at udvikle nyt, for vores kunder forventer, at vi programmerer fremtidens tendenser i dag.

Region Sjælland
Ringsted

PMO-konsulent til Koncern IT

Har du erfaring med at arbejde i et projektstyringskontor – og vil du være med til at gøre en forskel? Vi har brug for dig til at være med til at understøtte og udvikle området for IT Projektledelse i Koncern IT, Region Sjælland.

SameSystem A/S
Værløse

Global IT Manager

As IT Manager for a company with a software solution that deals with sensitive information for hundreds of thousands of users and confidential financial information for major retail companies, it is paramount that you are able to facilitate an operational IT infrastructure that keeps strict security while allowing productivity to flourish.

Cortex Consult A/S
Valby

IT-infrastrukturkonsulent

Vi søger til vores kontor i Valby og specielt rettet mod en af vores større kunder, en dygtig IT-konsulent med teknisk indsigt og interesse for drift af IT-infrastruktur i et større Windows Server baseret miljø.

Banedanmark
København

Erfaren systemadministrator med et analytisk mindset

Brænder du for Microsoft-teknologier og forretningskritisk applikationsdrift? Vil du være med til at skabe vores nye regularitets- og driftsstatistiksystem? Vi søger en udviklingsorienteret systemadministrator med et analytisk mindset til vores datateam i Analyse & Prognoser.

Cortex Consult A/S
Valby

IT-infrastrukturspecialist

Vi søger til vores kontor i Valby og specielt rettet mod en af vores større kunder, en dygtig teamleder med gode kommunikative evner, teknisk indsigt og interesse for drift af IT-infrastruktur i et større Windows Server baseret miljø.

IT Relation A/S
Herning, Viby J, Kolding, Aalborg og København

IT Relation søger landets skarpeste Microsoft Azure kompetencer

Sidder du klar ved tasterne, når den nyeste Azure teknologi lanceres? Vil du have nogle af landets bedste Azure kolleger? Brænder du for at bruge din erfaring til at skabe de bedste løsninger i branchen? Så er det dig vi gerne vil snakke med! Vi søger i Herning, Viby J, Kolding, Aalborg og på Østerbro.

Twins Consulting ApS søger for kunde
København

Senior Java eller .Net / C# udvikler med konsulenterfaring

Twins Recruitment søger udvikler/konsulent for kunde i København. Virksomheden har kunder inden for mange forskellige brancher og industrier, og der er umiddelbart ingen ”standardprojekter”. Derfor kan du se frem til et job, hvor dine opgaver vil spænde over en bred vifte af udviklingsopgaver og teknologier.

Alumeco A/S
Odense

IT-supporter

Skal du være vores nye IT-supporter? Du indgår i IT-afdelingens serviceteam, hvor du vil deltage i first-line IT-support til vore brugere på lokationen i Odense, samt i vore datterselskaber i ind- og udland. Arbejdsopgaverne omfatter også brugeradministration i sekundære systemer som f.eks. telefonsystem, awarenessportal o.l.

Sundhedsdatastyrelsen
København

BI-udvikler til arbejde med sundhedsdata

Har du lyst til at bearbejde sundhedsdata, så de kan skabe værdi for både det politiske og det administrative system, klinikere, forskere og offentligheden? Har du stærke kompetencer inden for IT-udvikling - er du skarp til behandling og udstilling af data? Så er du måske vores nye udvikler til vores voksende data warehouse i Sundhedsdatastyrelsen.

Region Sjælland
Ringsted

Applikationskoordinator til Sundhedsplatformen

Til det kliniske område Medicinering under Sundhedsplatformen søger vi en Applikationskoordinator (bygger), der brænder for at være med til at optimere og konfigurere de arbejdsgange i Sundhedsplatformen, der understøtter arbejdsgange i relation til medicinering.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen

Engagement Manager / Project Leads

We are actively looking for engagement managers/project leads with a track record of high performance and proven consulting abilities from 3-5 years in consulting in order to support our senior management and lead teams of highly skilled associates and consultants.

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Blokhus

Dataudvikler søges til Sol og Strand

Er du en grundig og omhyggelig analytiker, der motiveres af at håndtere og analysere store datasæt? Evner du at videreformidle din indsigt i data på en enkelt og gennemskuelig måde, så det bliver et værdifuldt beslutningsgrundlag i udviklingen af Sol og Strand? Så er det dig, vi søger som vores nye Dataudvikler.

Normann Copenhagen ApS
København

Digital projektleder

Du bliver en del af vores Digital Communications team, og kommer til at deltage i arbejdet med at digitalisere vores forretning på tværs af organisationen. I vores team arbejder vi med at skabe de bedste oplevelser for vores kunder digitalt, og vi har et stigende fokus på at effektivisere organisationen og konstant hæve det digitale serviceniveau.

Cortex Consult A/S
Valby

Netværksspecialist

Vi søger til vores kontor i Valby en ambitiøs og dygtig netværksspecialist, som brænder for at levere gode og stabile løsninger i store og komplekse infrastruktur-miljøer til gavn for vores kunder.

Hansen Technologies Denmark A/S
Sønderborg

Senior Service Manager

Hansen’s Service Team are looking for a Senior Service Manager, based at our Sønderborg office in Denmark, who will work closely with the team and our customers to ensure high quality and professional services for our BSS/OSS solution, Hansen CCB, primarily located in the DACH region.

Interdan Bil A/S
Glostrup

Interdan Bil A/S søger Product Owner til MS Dynamics 365 Business Central

Virksomheden forbereder sig p.t. på at implementere MS Dynamics 365 Business Central på økonomiområdet. I den forbindelse søger vi en teknisk stærk Product Owner, som har indgående kendskab til Business Central (eller tidligere versioner af Navision) samt solid erfaring med implementering af ERP-systemer.

Systematic A/S
Copenhagen

IT Architect for customer-facing role at Systematic Consulting in Copenhagen

Would you like to apply your skills as an IT Architect by using different methods, processes and set-ups when designing and implementing solutions for our customers on-site? And are you interested in applying or acquiring insights within IT security or cybersecurity?

Cphbusiness City
Lyngby

Underviser til progressive IT-uddannelser

Drømmer du om at dygtiggøre unge mennesker inden for IT og teknologi? Og drømmer du om at øse af din viden sammen med et fagligt stærkt kollegateam, hvor engagementet er højt og hjælpsomheden stor? Så skal du blive underviser hos os i Lyngby enten på fuld tid eller på deltid.

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Brabrand

IT-Sikkerhedsspecialist

Vi søger på vegne af JYSK. I stillingen som IT-Sikkerhedsspecialist vil du komme til at arbejde bredt med IT-sikkerhedsløsninger, og alt afhængig af din baggrund vil du også få mulighed for at tage ansvar for mere specifikke opgaver og projekter inden for IT-sikkerhed og netværk.