Er du den bedste Business Central Developer i Danmark?


Er du hundredemeter mester i AL-programmering, og vil du være med til at løfte ansvaret for at levere de bedste løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder?

Så er det dig, vi har brug for.

Vi har de bedste Business Central udviklere, og vi har rigtig travlt. Derfor mangler vi en ambitiøs kollega til vores team.

Som Business Central Developer hos JCD er du ansvarlig for at udvikle og implementere løsninger hos JCDs kunder baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Du vil primært arbejde med DevOps og AL-programmering og får ansvar for egne kunder fra projektstart til idriftsættelse. Derfor er det vigtigt, du har en grundlæggende passion for udvikling.

Det tilbyder JCD til dig

Hos os er der plads til at være innovativ og til at afprøve spændende ideer eller projekter.

Du får ansvar og kan udvikle dig fagligt hos os - vi er nemlig førende inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Du kommer til at arbejde med virksomheder i forskellige brancher og størrelser og gøre en forskel for virksomheder i Danmark.

Hos os er der plads til forskellighederne. Uanset hvor du er i livet, er det en prioritet for JCD, at der er balance mellem dit privat- og arbejdsliv. Derfor er vi også en hybrid arbejdsplads med mulighed for bl.a. hjemmearbejde og fleksible arbejdstider. Hvis du fx har private ærinder i løbet af dagen, er der plads til det.

Lene Flensborg, Head of People & Culture hos JCD, vil rigtig gerne fortælle dig mere om JCD og det, vi tilbyder.
Mail: lfl@jcd.dk
Telefon: 25 47 28 40

Sådan er det at arbejde hos JCD

Hos JCD har vi fokus på samarbejde i teams, hvilket du hurtigt vil opleve. Du vil dagligt sparre med dine dygtige kollegaer fordelt på JCDs hovedkontor i Aalborg og vores afdeling i Glostrup.

Udvikling og videreuddannelse er et vigtigt parameter i den branche, vi er i. Derfor dedikerer vi flere dage om året til din udvikling og uddannelse.

I løbet af året har vi flere sociale arrangementer – både afdelingsvis, på tværs af afdelinger og med vores familier. Når vi har det sjovt sammen, smitter det af på hverdagen og det faglige output.

Du får selvfølgelig også en god pensionsordning, morgenmad- og frokostordning i vores inhouse Diner, flere medarbejderordninger mm.

Du vil være tilknyttet JCDs hovedkontor i Aalborg eller vores afdeling i Glostrup, og stillingen er fuldtid.

Vi indkalder løbende til samtale.

Om JCD

JCD er et it-hus med mere end 70 medarbejdere fordelt på vores hovedkontor i Aalborg og vores afdeling i Glostrup.

Vi laver løsninger inden for Microsoft Dynamics, Modern Workplace, It-infrastruktur, Retail og Webudvikling. Det betyder også, at vi er et hus med forskellige kompetencer, og derfor samarbejder vi på tværs af afdelinger og fag.

At være førende it-leverandør kræver selvsagt, at vi hele tiden holder os up to date og er på forkant - det er vores ansvar. Derfor er vi altid up to date med certificeringer og uddannelse.

Gem job

JCD A/S

Arbejdssted

Aalborg eller Glostrup

Vigtige datoer

Indrykket:
29. oktober 2023
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt