Pas­sio­ne­ret C# Backend-udvikler til fullstack team


Vores kunde Logos Payment Solutions i Odense har rygende travlt, og vi søger derfor to C# backend-udviklere til deres udviklingsteam.

Logos udvikler kundespecifikke løsninger til selvbetjente betalingsterminaler med tilhørende mobile apps mv.

De er blandt branchens førende i Norden på betalingsløsninger til drivmiddel-stationer, ladere og bilvaskehaller. Logos har desuden en afdeling i Nærum som har fokus på parkeringsbetaling, betaling til broer, færger, forlystelser, vaskerisystemer m.m.

Logos oplever stor efterspørgsel på virksomhedens støt voksende produktportefølje. De har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.

Du bliver den en del af et spændende udviklingsmiljø med meget kompetente og hjælpsomme kollegaer. Der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring samt for at have indflydelse på dit arbejde.

Atmosfæren er præget af stort fagligt engagement, samarbejde og vidensdeling. Logos strategisk vigtigste produkter gennemgår en rivende udvikling og modernisering i disse år. Du kommer til at arbejde med design og udvikling af backend systemer og databaser til overvågning og styring af anlæg for drivmiddel, bilvask eller ladning.

Du vil tage del i hele udviklingsforløbet – fra specifikation, design, implementering, test og dokumentation. Desuden kommer du til at tage del i at udvikle den generelle arkitektur i samarbejde med dit team. 

Logos´ løsninger er udviklet i et C#-miljø med MSSQL som database. De arbejder kontinuerligt med at være opdateret indenfor nye paradigmer og nye teknologier. I samarbejde med dine kollegaer bliver du ansvarlig for at promovere en god udviklingspraksis samt sikre en høj produktkvalitet eks. ved brug af automatiserede tests og CI/CD.

Om dig

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring som C# backend-udvikler og at du har en relevant it-uddannelse som softwareingeniør eller lignende. Du er fortrolig med testframeworks, CI/CD, softwarearkitektur og har erfaring med udviklingsværktøjerne BitBucket, Git, Jira, etc. 

Du vil gerne arbejde teambaseret, og sparre med dine kollegaer om løsninger, udfordringer og bidrage til kontinuerligt at optimerer vores udviklingsproces.

Du vil fra tid til anden komme til at kommunikere med kunder og samarbejdspartnere og skal derfor kunne begå dig på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.

Endvidere hører vi også gerne fra dig, som er nyuddannet og har relevant erfaring fra studiejobs, og som ønsker at arbejde fokuseret som C# backend-udvikler. 

Mere om Logos og hvad de kan tilbyde dig..

Du vil komme til en spændende og udviklende stilling i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer. For at få dig godt i gang får du en buddy og der bliver lavet et onboarding-forløb til dig. Strukturen er flad og ofte er det “det bedste argument”, der vinder.  
Logos har attraktive lønforhold efter kvalifikationer, pension, morgenmad hver fredag, 6 ugers ferie, betalt mobil og Internet mm. Hos Logos elsker de leg, sparring og den gode holdånd. De holder til i Odense – der er parkering lige ude foran døren.  

Logos producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger. Produkternes elektronik, mekanik og software udvikles in-house. Logos er blandt branchens førende i Norden, og de har en aktiv strategi for international ekspansion. Selskabet beskæftiger flere end 160 medarbejdere i Danmark og Sverige.

Ambitionerne er store og du kan blive en del af denne succes. Der er et betydeligt potentiale for yderligere forretningsmæssig udvikling og ekspansion, og særligt udvikling af software for kundespecifikke løsninger er kritisk i forhold til at fastholde og udbygge markedspositionen.  

Læs mere om Logos her: www.logos.dk

Samtaler vil blive afholdt/indkaldt løbende, og ansættelse vil ske når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Dorte Pape på tlf. +45 3160 9365 eller mail: dp@bloom.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Gem job

Bloom søger for Logos Payment Solutions
Publiceret: 4. november 2023

Arbejdssted

Location Odense