ERP-kon­su­len­ter – få selv­stæn­digt ansvar i en succesrig IT-virk­som­hed

Kan du også bedst lide, når du selv fører en kundecase helt til ende? Når du leverer en løsning, du er stolt af, og som har forbedret dine kunders forretningsgange?

Det er noget af det, du får mulighed for hos 2do. Hvis du også sætter pris på friheden til selv at styre din tid, samtidig med at du altid har kolleger, som bakker op, så er du bestemt landet det rigtige sted.

Velkommen i en nytænkende IT-virksomhed

Hos 2do IT træder du ind i en IT-virksomhed, hvor du får omkring 50 kolleger fordelt på flere lokationer i Danmark og udlandet. Du vil med det samme se, at vi er en virksomhed i øjenhøjde – med både kolleger og kunder.

”Vi er meget nede på jorden i forhold til hinanden og i relationen med vores kunder. Vi er alle med til at gøre 2do til et godt sted at være med fokus på både medarbejdere og kunder” – fortæller direktør Tommy Jensen.

Du bærer kunden igennem fra opstart til idriftsættelse

Kort fortalt hjælper du dine kunder med at skræddersy deres forretningsgange og skabe struktur i ERP-systemer, hvor Uniconta er vores hovedprodukt. Din kundeportefølje er bred og tæller små og mellemstore virksomheder på Sjælland inden for mange forskellige brancher.

Du har oftest flere projekter i gang løbende. Men det varierer, og den ene måned har du måske 5-10 mindre projekter, som du selv styrer, og den næste har du kun et par stykker, fordi du sammen med en kollega har gang i en større case.

Tyngden af både kunder og projekter tilrettelægger vi ud fra din erfaring, så du er i stand til at køre projekterne ret selvstændigt men samtidig også løbende bygger på din viden og udvikler dig fagligt. I løbet af et projekt er det dig, der:

  • specificerer krav og mål sammen med kunden
  • konverterer til og implementere funktioner i Uniconta
  • sørger for idriftsætning hos kunden
  • supporterer den nye løsning efterfølgende.

I løbet af en typisk uge…

Er du rundt hos kunder på hele Sjælland kombineret med tid på kontoret, hvor du har nem adgang til både dine konsulentkolleger samt teknisk back-up, så brænder du lidt fast i en opgave, er der altid kolleger, der står klar til at hjælpe.

Har du brug for en hjemmearbejdsdag til at fordybe dig, så planlægger du selv det, men vi lægger meget vægt på at være på kontoret størstedelen af tiden, da vi ved, at det gavner både samværet og den faglige sparring.

Du kender forretningsgangene i ERP og kan se dig selv i konsulentrollen 

Først og fremmest falder det dig nemt at tale med alle slags kunder på alle niveauer i en virksomhed. Du befinder dig i det hele taget godt i konsulentrollen, hvor service, kommunikation og samarbejde er nøgleord. Derudover er det vigtigt, at du:

  • allerede har et godt kendskab til forretningsgangene i ERP
  • enten har erfaring som ERP-konsulent, eller har arbejdet i dybden med fx Uniconta eller C5/NAV
  • har en god forståelse for værdikæderne i en virksomhed.

Det får du også

  • Pension, skjorte/bluse og frokostordning er en del af ansættelsen
  • Arbejdssted er både i Rødovre & Kalundborg-kontorerne
  • Firmabil er en mulighed, efter behov

Vil du også være en del af 2do IT?

Hvis du har spørgsmål så ring endelig til vores direktør Tommy Jensen på 59511500.

Send os dit CV snarest muligt til tommy@2doit.nu.

Vi tager fat i kandidater og inviterer til samtale løbende.

Gem job