Digital ud­vik­lings­ko­or­di­na­tor


Kan du binde forretning og Digitalisering sammen, og har du et solidt struktur- og procesgen, der sikrer, at forretningen får deres leverancer til aftalt tid og kvalitet?

Hvis du godt kan tænke dig at arbejde med innovative digitale løsninger inden for energi og grøn omstilling – og samtidigt gerne spille en vigtig rolle i at sikre stabil drift og mindre udvikling i tæt samarbejde med gode kolleger, så er rollen som udviklingskoordinator måske lige noget for dig.

Udvikling og prioritering af backlogs

I rollen som Udviklingskoordinator kommer du til at bidrage til vedligeholdelsen og prioriteringen af backlogs på tværs af forskellige kørende platforme i forretningen. Det betyder, at du sammen med forretningen, spiller en central rolle i videreudviklingen og driften af strategisk vigtige systemer. Du vil derfor få en varieret arbejdsdag i krydsfeltet mellem Digitalisering, forretningen og eksterne samarbejdspartnere – ligesom du vil have et naturlig fagligt fællesskab med vores anden Udviklingskoordinator.

Dine nøgleopgaver bliver at:

  • Bidrage i sektionen med koordinering, overblik og struktur på udviklingsopgaver i vores portefølje af backlogs
  • Have fokus på prioriteringen af udvikling af ændringsønsker
  • Være bindeled mellem Digitalisering, forretningen og leverandører på mindre udviklingsopgaver og indsatser
  • Vedligeholde backlog sammen med ’Product Owners’ fra forretningen
  • Facilitere møder og afklaringsmøder med forretningen og evt. leverandører
  • Bidrage til optimering af leverancer med fokus på fremdrift, kvalitet og værdiskabelse

Strukturprofil med gode kommunikationsevner og øje for forretningens behov

Du finder energi i at samarbejde med mange interessenter og skabe resultater, og det er et plus, hvis du har kendskab til agile udviklingsmetoder. Du kan have en baggrund inden for IT, det vigtigste er at du besidder en stor portion teknisk forståelse og har mod på at tale med IT-specialister. Samtidig er du analytisk stærk og du skaber overblik, tryghed, synlighed og sammenhæng på de backlogs, du administrerer.

Herudover forventer vi, at du:

  • Motiveres af at arbejde selvstændigt, men som del af en større helhed på de backlogs du har medansvaret for
  • Er en god relationsskaber
  • Kan kommunikere dit arbejde, dine resultater og din faglighed enkelt og klart
  • Bidrager med din åbne, udadvendte og professionelle tilgang til at styrke dialogen og samarbejdet på tværs af HOFOR

Du behøver ikke nødvendigvis at have styr på Azure DevOps, men du skal være villig til at blive 100-meter mester heri. Kendskab til SCRUM disipliner foretrækkes.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Som Udviklingskoordinator bliver du en del af sektionen Digital Udvikling, der hører til i området Digitalisering, som består af ca. 80 medarbejdere. Sektionen har ansvaret for udvikling, drift og vedligeholdelse af en række løsninger i HOFOR og består pt. af 24 specialister og ledere.

Vi er stolte af at kalde os selv et professionelt team med høj faglighed og et godt sammenhold, og vi sætter pris på sparring og samarbejde. Du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor viden og faglighed værdsættes. Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel

Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 13. november 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Janika Gilbert, Sektionsleder, jangil@hofor.dk. Send din ansøgning ved at klikke på "Ansøg" nederst.

Er jobbet ikke det rette match for dig?

Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision: Vi vil skabe bæredygtige byer. Vi er Danmarks største lokale forsyner. Et team på mere end 1400 medarbejdere, der sørger for vand, gas og varme til mere end en million mennesker i Hovedstadsområdet. For eksempel er det os, der sikrer, at havnebadet, du hopper i om sommeren, er rent. Vi gør hverdagen lidt bedre og nemmere, men vi har også store ambitioner for morgendagen: Vi skal forbruge klogere og byen skal være bæredygtig. Det arbejder vi bl.a. på ved at investere i vindmøller, lave smarte skybrudsløsninger og opdyrke gode relationer – med andre organisationer, politikere og lokale mennesker. I HOFOR er vi altid undervejs med et nyt, spændende projekt. Så hvis du foretrækker handling frem for ord, kan vi slet ikke vente med at få dig med på holdet. 

Gem job

Arbejdssted

København

Vigtige datoer

Indrykket:
31. oktober 2023
Ansøgningsfrist:
13. november 2023