Kom med på vores hold af Microsoft Power BI-udviklere


Hos itm8 vækster vi og har gang i mange spændende projekter. Vi har derfor brug for flere kollegaer, som har lyst til at være med til at videreudvikle vores eksisterende Power BI-løsning. Vi forventer ikke, at du er ekspert i alle nedenstående discipliner, så tøv ikke med at søge, hvis du har det basale med – vi står et hold af erfarne kollegaer, du kan sparre med, så du kan udvikle dig.

Jobbet

Rollen som Power BI-udvikler omfatter alle aspekter fra analyse, specificering, implementering og test til den endelige Power BI-rapport overleveres til drift. Vi er i gang med at løfte vores nuværende OnPrem setup op i Azure i et meta-data drevet Delta Lakehouse. Data udstilles til kollegaer/kunder via Power BI.

Du vil indgå i vores lille team af Power BI-udviklere, der primært holder til i Viby. Teamet har ansvar for dataplatformen og de centrale rapporter, der anvendes bredt i organisationen. Du vil også dog også have en tæt dialog med kollegaer, der sidder decentralt i vores datterselskaber.

Det er vigtigt, at du udover at arbejde med Power BI også har lyst til at lære forretningen at kende, da vi har fokus på at skabe løsninger, der gør en forskel for vores kollegaer ude i afdelingerne. Vi har mange systemer, og det at forstå forretningen er en væsentlig del af jobbet.

Ud over at have en struktureret tilgang til dit arbejde er det vigtigt, at du også har lyst til at favne dine kolleger, sætte retning og følge op fra et teknisk perspektiv, så fokus ikke kun er på egne opgaver.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for økonomi eller IT og kommer med mindst to års erfaring fra en lignende stilling.

Derudover er det vigtigt, at du er hurtig til at forstå ”forretningen” og kan spotte sammenhænge i data. Har du et generelt kendskab til SQL Server og Data Lake, vil det klart være et plus. Derudover leder vi efter dig, der har erfaring med:

  • At bygge Power BI-rapporter og skrive measures i DAX
  • At opbygge en datamodel. Erfaring med RLS er et plus
  • At skrive SQL, da vi transformerer data hermed
  • Azure DevOps er et plus, da vi anvender versionsstyring i vores arbejde

ITM8 stræber efter at have branchens mest kompetente medarbejdere, hvorfor vi tilbyder gode muligheder for uddannelse, mentorordninger, deltagelse på konferencer, vidensdeling, Academy forløb og meget andet.

Din personlige profil

Vi søger dig der har en udadvendt personlighed, et godt drive og en god forretningsforståelse. Du er en passioneret Business Intelligence-techie og deler gerne din viden med kolleger.

Derudover ser vi det som et kæmpe plus, hvis du er villig til at investere i din egen karriere ved løbende at dygtiggøre dig og holde dig opdateret på teknologier og trends.

For at få succes i rollen og i teamet er det vigtigt, at du:

  • Brænder for Business Intelligence og den gode løsning
  • Vægter kvaliteten højt i alle dele af dit arbejde
  • Tager ansvar og bliver motiveret af at skabe resultater
  • Kan lide at blive udfordret og er fagligt nysgerrig
  • Er god til at kommunikere og udveksle ideer og muligheder
  • Besidder et godt humør og kan skabe gode og solide relationer

Vi prioriterer en fleksibel dagligdag, hvor det er muligt at skabe en god balance imellem arbejde og fritid. Har du store ambitioner, er der ligeledes gode muligheder for at tilegne sig et større ansvar og vokse i virksomheden.

Alt det praktiske

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Digital Platforms and Development Thomas Køchs på enten mobil 2932 4288 eller mail thkni@itm8.com.

Er du klar til en udviklende karrierestilling hos itm8, og ønsker du at bidrage med din ekspertise og passion for Business Intelligence, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og dit cv så hurtigt som muligt via knappen "Ansøg". Vi læser ansøgninger løbende med ambitionen om at finde den rette kandidat i løbet af november/december 2023.

Ansættelsestidspunkt efter aftale, men hurtigst muligt.

Vi indhenter straffeattest forud for ansættelse.

Dit arbejdssted kan enten være itm8’s lokation i Viby ved Aarhus eller i Herning.

Vi ser frem til at byde vores nye Microsoft Power BI-udvikler velkommen til itm8-familien!

Gem job