Senior data engineer


Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv. Hos LB lægger vi sjæl i arbejdet, og vi møder medlemmer, kolleger og omverden med skærpet sans. Du bliver en del af et medlemsejet fællesskab, hvor vi er der for hinanden. Vi deler også ønsket om at gøre forsikring overflødig.

Kan du lægge sjæl i dine og teamets opgaver?

Hos LB Forsikring er vi netop trådt ind i en ny strategisk periode, og vi er i fuld gang med at ”sætte strøm” til vores nye datastrategi, hvor data er en central forudsætning for virksomhedens nye strategiske satsninger.

Som vores nye senior data engineer, vil du være med til at forbedre og fremme arbejdet med data hos LB og derigennem understøtte vores digitaliseringsdagsorden og vores ønske om at gøre forsikring overflødig - har du ydermere vilje til at bringe vores dataleverancer ind på en moderne dataplatform i cloud, er det præcis dig, vi leder efter!

Vil du arbejde med at skabe værdi igennem data?

I rollen som senior data engineer kommer du til at være en del af et centraliseret datateam på ca. 25 data engineers, dataanalytikere og data governance specialister. I dit daglige arbejde får du stor mulighed for at bruge og udvikle din viden om datatransformationer, datamodellering, visualisering og udstilling af dybdegående dataanalyser, som er udarbejdet i tæt samarbejde med forretningen vha. LBs agile rammeværk.

Dine vigtigste opgaver inkluderer:

  • At arbejde tæt sammen med product owner, forretningen og andre relevante interessenter, for at opbygge og videreudvikle forretningsnære dataområder på nuværende MS SQL baserede data warehouse med Power BI som præsentationsværktøj
  • Gennemførsel af dybdegående analyser af data med henblik på understøttelse af strategiske forretningsområder, compliance og andre regulatoriske krav
  • Da vi ser ind i en migrering til en moderne cloud-dataplatform, vil du i samarbejde med arkitekter, dataafdelingen og forretningen, stå for at designe og modellere eksisterende og nye dataleverancer i cloud. Her vil du få en rolle i at skabe og sikre best practices, og bringe nyeste kapabiliteter, inden for eg. data science i spil hos forretningen på sigt

Har du sans for fællesskab og de rette forudsætninger?

Du har en relevant kandidatuddannelse, du har praktisk erfaring med håndtering af data, og du er villig til at være en drivende kraft i at bringe LBs dataplatform i cloud. Du har en god forretningsforståelse inden for forsikring eller finans, og du er vant til at koordinere dataleverancer og arkitektur på tværs af en organisation.

Du er også...:

  • data engineer af baggrund med ca. 5 års hands on datamodelleringserfaring – vores tech stack er for tiden MS SQL Server med SSIS som ETL engine, samt Visual Studio som IDE (code, debug, build) og Power BI
  • analytisk, hands-on, og kvalitetsbevidst i dit arbejde
  • udadvendt og drivende i din håndtering af opgaver
  • teknisk motiveret og god til at mobilisere dine interessenter ved at bringe teknisk viden spil

Hvis du yderligere har erfaring med en eller flere af de store cloudservice-providers og praktisk erfaring med nyeste cloud dataplatformteknologier og -platforme er det et ekstra plus.

Se, hvad dine kommende kolleger siger om LB 

Vi har spurgt tre af dine kommende kolleger om, hvordan de oplever LB:

”De fleste vil sige, at vores arbejde handler mere om fakta end om sanser. Det er også rigtigt i den tekniske problemløsning. Det kræver til gengæld sans for både forretningen og for andre, når der skal vælges, hvad vi løser først, og hvor langt, vi går.” 

”Vores arbejdsplads har sjæl. Der er en summen og en stemning. Det er så åbent et landskab, der er kunst og historie alle vegne, og der bliver gjort noget ud af vores arrangementer.”

”Vi skal være modige i vores udvikling – men også i vores forankring. Det er både vigtigt, at vi hele tiden er i bevægelse, og at de ting, vi sætter i gang, kommer ud og bliver forankret.” 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Ansøg online eller ring, hvis du vil vide mere.

Kontaktperson

Afdelingschef for Data Platform & Rapportering, Andreas Dyg Kiær på tlf. 61 62 18 94, hvis du vil vide mere om jobbet.

Employee experience specialist Katja Nordbirk på tlf. 31 15 95 04,  hvis du vil vide mere om rekrutteringsforløbet.

Frist: 26-11-2023.


Om os

LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsselskab med næsten 140 års erfaring. Vi er Danmarks 4. største forsikringsselskab på det private marked, har over 400.000 medlemmer og består af forsikrings-grupperne:

Lærerstandens Brandforsikring - for lærere, pædagoger og andre i undervisningssektoren
Bauta Forsikring - for sygeplejersker, læger og andre personalegrupper i sundhedssektoren
Runa Forsikring - for medlemmer af udvalgte faglige foreninger
LB Forsikring til PFA - for kunder i PFA

Omdrejningspunktet for os er vores medlemmer og at drive en god forretning for dem. Vi har et højt image i branchen, tilfredse og loyale medlemmer og produkter der igen og igen er kåret bedst i test af Forbrugerrådets blad Tænk Penge

Læs mere om os på www.lbforsikring.dk.

Gem job

LB Forsikring
Publiceret: 6. november 2023

Arbejdssted

Location København