Data Engineer

”Vi leder efter dig, der vil være med til at modellere og levere forretningskritiske data til PFA’s Aktuariat & Regnskab. Vi har mange gode ting at tilbyde: Spændende opgaver med komplekse strukturer og massive datamængder. Frihed og god tid til at levere kvalitet og gennemtænkte løsninger. Et engageret team med en god stemning,” siger Trine Muxoll, der er leder af Finansdata i PFA.

Du skal være med til at modernisere og udbrede brugen af data i PFA

Du bliver en del af Finansdata i PFA. Teamet er en del af PFA's nyetablerede dataområde, der har ansvaret for udviklingen af PFA's nye cloudbaserede dataplatform. Finansdata modellerer og leverer en række forretningskritiske data, som bl.a. PFA’s Aktuariat & Regnskab anvender til deres komplekse modeller til estimationer, prissætning og regnskab. Vores team har fokus på at skabe værdi til PFA og vores kunder gennem forretningsforståelse og data af høj kvalitet. Du kan se frem til et spændende arbejdsliv, hvor du har tid til at fordybe dig i udviklingen af konkrete dataløsninger. Det er en naturlig del af dine opgaver at mødes med teamets interne kunder for at forstå deres forretningsmæssige behov og afstemme de løsninger, vi skal bygge til dem. Du sparrer løbende med dine kolleger i teamet, andre teams og teamets product owner, der har det overordnede billede af, hvor vores produkter bevæger sig hen, behovet for nye datakilder, mulighederne i den nye cloudbaserede dataplatform etc.

Dine nøgleopgaver er at:

  • samarbejde tæt med Aktuariat & Regnskab og levere løsninger, der møder deres behov
  • udvikle løsninger til PFA’s nye cloud teknologier med kildedata fra on-premise og Cloud kilder
  • drifte, udvikle og vedligeholde teamets dataløsninger i SQL
  • øge datakvalitet, gøre data mere tilgængelig og sikre fortsat høj tilfredshed blandt brugere af teamets dataløsninger
  • udvikle og udbrede anvendelsen af datagrundlag, -udstillinger og -løsninger.

Du er god til SQL, datamodellering, analyse og design

Vi søger dig, der:

  • har solide SQL-kompetencer
  • har grundlæggende forståelse for data warehouse, datamodellering, analyse og design
  • er interesseret i at lære forsikrings- og pensionsbranchen at kende
  • har erfaring – eller vilje til at udvide din værktøjskasse med – Azure Databricks
  • er god til at sætte dig ind i brugeres behov.

Dit nye team har et godt sammenhold

I dit nye team har du 15 kolleger. Teamet arbejder agilt, har et godt sammenhold, og stemningen er god, med masser af samarbejde og videndeling på tværs. Vi planlægger sammen kommende opgaver hvert kvartal og har stor indflydelse på løsningen af opgaver og en åben dialog om, hvor vi skal hen. Som ny kollega i PFA kan du se frem til et arbejdsliv med fokus på din sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Du kan arbejde hjemme i op til to dage om ugen, og du har ret til at gå ned på 80% arbejdstid. Vores nyrenoverede domicil ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, vi har virkelig gode forhold, fine personalegoder og mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubber, som du kan blive en del af.

Du behøver ikke skrive en lang ansøgning – send bare dit CV

Du behøver ikke sende en ansøgning. Vedhæft blot dit CV og tilføj et par linjer i dit resumé om, hvorfor du er interesseret i jobbet. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte Trine Muxoll, der er leder af Finansdata i PFA, på tlf.: 20 67 89 89 eller via tmu@pfa.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og senest den 23. november 2023.

For det gode liv nu og i fremtiden

I PFA bliver du en del af noget stort. Vi er et af de største pensionsselskaber i Danmark, men vi er meget andet end et sted at spare op til pensionen. 100 års erfaringer og 1,3 mio. kunder både forpligter og motiverer os til at gøre en positiv forskel for kunder og samfund - i dag og i fremtiden. Derfor arbejder vi for at sikre økonomisk tryghed og skabe sunde arbejdsliv og gode seniorliv. PFA er med dig hele livet.


En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig

Gem job

PFA
Publiceret: 7. november 2023

Arbejdssted

Location København