IT-in­fra­struk­tur­spe­ci­a­list


For vores kunde, Aarhus Airport, søger vi en IT-infrastrukturspecialist.

Vi søger en infrastrukturspecialist, der kan hjælpe it-chefen hos Aarhus Airport med at få deres it-installation løftet til nye højder. I rollen som den vigtige 2. pilot, får du en unik mulighed for at opbygge en ny og moderne Aviation it-infrastruktur.

Hos Aarhus Airport får du muligheden for at tackle spændende udfordringer og jonglere med høj kompleksitet, og du kan du forvente, at din interesse og erfaring indenfor gængse IT-systemer kommer i spil, kombineret med stort fokus på stabilitet og IT-sikkerhed. Da der skal understøttes IT til luftfart, er der strenge compliance krav fra trafikstyrelsen herunder overholdelse af NIS2.

Sammen med it-chefen og en supporter, vil du være med til at styre og koordinere al it hos Aarhus Airport. Her er det ikke kun almindelig IT, men IT der skal understøtte alt – fra indcheckning af bagage, til kritisk dataadgang i Tårnet. De forventer ikke, at du er ekspert på alle områder, men det er vigtigt, at du har gåpåmod og er klar til at lære. Du får ikke noget kabinepersonale til at hjælpe dig, men til gengæld får du fuld frihed under ansvar og ejerskab over dine projekter.

Hvem er du?

Hos Aarhus Airport leder de efter en person, der ikke er bange for at tage fat og arbejde selvstændigt. Jo mere du er villig til at udforske og tage chancer, desto bedre. Hvis du også har kendskab til platforme som Azure og MS365, vil det være en fordel.

Som person har du en motiverende og positiv attitude, og du tager fuldt ansvar for dine opgaver. De lægger vægt på, at du bidrager positivt og ansvarsfuldt til at løse dine opgaver, og hjælpe dine kolleger i lufthavnen med en endnu bedre IT-infrastruktur.

Hvad kan Aarhus Airport tilbyde dig?

En spændende stilling i et helt unikt miljø med meget moderne faciliteter. De vil have deres it-afdeling til at flyve i nye højder, og du vil opleve en leder, der har fuld tillid til dine evner og idéer. De har en klar vision om at bevæge sig væk fra det, de plejede at gøre, og åbne op for nye løsninger, hvorfor der er stor åbenhed overfor forslag til ændringer og forbedringer.

Du skal være indstillet på, at du skal indgå i en vagtordning, som naturligvis vil blive planlagt med størst mulige hensyn.

Som medarbejder hos Aarhus Lufthavn, tilbydes du en attraktiv lønpakke med bl.a. pension, sundhedssikring, feriefridage, kantineordning og en aktiv personaleforening.

Vær med til at folde vingerne ud hos Aarhus Airport. De glæder sig til at byde dig velkommen om bord!


Om Aarhus Airport

Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Aarhus Airport beskæftiger ca. 150 medarbejdere – fra passagerservice, ruteudvikling, administration, marketing og kommunikation til ramp- og security-folk.

Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikres det østjyske erhvervsliv og østjyderne har hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer. Via ruterne til f.eks. København, London og Oslo sikres desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til hundredvis af andre destinationer. Du kan læse mere om Aarhus Airport her.

Gem job

Recruit IT ApS søger for Aarhus Airport A/S

Arbejdssted

Kolind

Vigtige datoer

Indrykket:
13. december 2023
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt