DR søger da­t­a­spe­ci­a­list


DR Analyse søger en datakildespecialist, der skal arbejde med data og analyser, som knytter sig til seere, lyttere og brugere af DR’s indhold på tv, lyd, web og app. Som datakildespecialist kommer du helt ind i hjertet af det analytiske og strategiske arbejde, der understøtter DR’s udvikling og digitale transformation.

Du kommer til at varetage en række faste opgaver:

  • Etablere datakilder i BigQuery, forberede datakilder til analysearbejde.
  • Udvikle og afprøve hypoteser på baggrund af brugeradfærd.
  • Analysere datastrømme på baggrund af både første- og tredjepartsdatakilder.
  • Indgå i og understøtte en fælles datakultur på tværs af DR.

Der vil også være mulighed for at du producerer og præsenterer analyser og indsigter til DR’s strategiafdeling og ledelseslag mm.

DR Analyse er en del af afdelingen Strategi og Analyse, der er ansvarlig for at sikre den løbende udvikling og implementering af DR’s virksomhedsstrategi. Afdelingen er med til at sikre, at opgaver og indsatser i DR bliver løst og evalueret med afsæt i brugernes behov.

Din profil

Afdelingen rummer forskellige fagligheder, og vi ser diversitet som en styrke. Derfor er vi åbne for din uddannelsesmæssige baggrund og professionelle erfaring. Til gengæld lægger vi vægt på, at du kan svare ja til følgende:

  • Har flere års erfaring med analyseværktøjer som f.eks. Google eller Adobe Analytics, AdvantEdge eller tilsvarende.
  • Har analytisk og eller teknisk erfaring, og at du har styr på din statistiske værktøjskasse.
  • Du er dygtig til Python og SQL og gerne erfaring med machine learning.
  • Du har erfaring med at arbejde med store mængder data i Cloud.
  • Du har erfaring med visualisering af data f.eks. i Tableau eller lignende.

I øvrigt bringer du energi og godt humør ind i et stærkt analysekollektiv, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden. Som medarbejder i DR Analyse indgår du i stærkt fagligt fællesskab med 14 dygtige analytikere og otte studenter. Vi har højt til loftet og arbejder i et dynamisk felt mellem strategi, viden og tekniske muligheder.

Kontakt og praktisk info

Du kommer til at arbejde i DR Byen på Emil Holms Kanal 20 i København. DR ønsker at afspejle det danske samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte analysechef Mads Emil Lidegaard (mlid@dr.dk) eller teamleder Niels Marslev (nima@dr.dk).

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV. Du søger ved at klikke ”Ansøg” nederst. Ansøgningsfristen er den 17. december 2023. Vi afholder samtaler løbende.


OM DR

I DR arbejder vi på at bringe danskerne sammen om det vigtige. Vi tager ordene demokrati, kultur og fællesskab alvorligt. Det må gerne være sjovt, så tårerne triller – eller alvorligt og have samme effekt – men det må aldrig være ligegyldigt. I DR får du cirka 2700 kollegaer fordelt over hele Danmark. Vi har en ambition om, at DR skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi udkommer på tværs af radio, tv, apps og web. Vi har tilbud til alle; både børn, unge og voksne. Vi samarbejder med landets uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. Vi driver DR Koncerthuset, og så har vi kor og orkestre i verdensklasse.

Vil du med ombord?

Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.

Gem job

Arbejdssted

København

Vigtige datoer

Indrykket:
1. december 2023
Ansøgningsfrist:
17. december 2023