Senior IT Spe­ci­a­list, SAP BW


Om afdelingen | IT Business Applications – 60.000 assets – Kommerciel og administrativ

Vi er en relativt nyetableret afdeling med fokus på at understøtte de kommercielle og administrative processer. Til det har vi brug for dig, der bliver vores fundamentet af viden om SAP BW/4HANA.
I SAP BW/4HANA håndterer vi finansiel og operationel rapportering til vores kollegaer, ledelse og ejere.

Der er 59 selskaber, der flyver ind og ud af CPH, vores shopping center har ca. 130 butikker og restauranter, der håndterer mere end 60.000 assets og 19 lagerlokationer – det gør os til én af Danmarks største udlejere af erhvervslejemål – alt sammen håndteres i vores SAP-platforme.

Om jobbet | SAP BW/4HANA – Point of contact – Udvikling og drift

Som SAP BW/4HANA-specialist er du ansvarlig for styring af leverancer. De opgaver, der ligger først for, er re-definition af vores SAP BW/4HANA, implementering af SAP Analytics Cloud og et S/4HANA konverteringsprojekt.

Det taktiske og operationelle ansvar for SAP BW/4HANA og udvikling af BW/4HANA-opgaven ligger trygt i dine hænder. Optimering af forretningsprocesser ligger også hos dig i samarbejde med resten af IT-afdelingen og vores samarbejdspartnere.

Vi ser frem til, at du bidrager med

  • Udvikling og vedligehold af SAP BW i samarbejde med eksterne samarbejdspartner herunder:
    • Back-end: Overvågning, proceskæder, datamodellering, data acqusition, ABAP- programmering m.m.
    • Front-end: Query designer, BeX Analyser, Web application Designer
  • At sikre opgradering af SAP BW til nyeste version og vedligeholde et roadmap for fremtiden
  • Opgradering/konvertering til fremtidens SAP BW-system (SAP Analytics Cloud), samt sørge for driftoptimering i samarbejde med bl.a. SAP BASIS
  • Varetagelse af indkommende incidents, service requests og change management
  • I samarbejde med resten af SAP-teamet at lande den nye S/4HANA platform i overensstemmelse med det definerede projektkommissorium.

Om hvordan du lykkes i jobbet | Ny rolle – Vær med til at sætte dagsordenen

På den korte bane lykkes du ved at opbygge SAP BW/4HANA-kompetencerne, og du kan i høj grad selv være med til at definere, hvordan rollen skal udfyldes. Du bruger dit kendskab til drift og udvikling af SAP-rapportering, databasedrift, serverdrift og vedligehold og begår dig komfortabelt teknisk i et komplekst miljø.

På den lange bane lykkes du ved at få overblik over det samlede systemlandskab. Du trives med at facilitere samarbejde på tværs af forretning, IT-afdelingen og eksterne samarbejdspartnere.

I lufthavnen kommunikerer vi på både dansk og engelsk. Vi forventer, at du har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på begge sprog.

Er du allerede SAP BW/4HANA-specialist eller synes du bare, det lyder enormt spændende – så ser vi frem til at høre fra dig!

Om teamet | Nyt team - Mange muligheder

IT Business Applications består samlet set af 23 kollegaer, hvoraf fem arbejder målrettet med SAP som specialister. Vores mantra er, at vi tager ansvar, er bevidste om vores værditilførsel, og at det skal være en god arbejdsplads og afdeling at møde ind til.

Om Sune, din nye leder | Din faste støtte - Uformel - Humor

Tillid er en vigtig værdi for mig. Vi skal kunne tale om tingene, og når en opgave er kører lidt skævt, står jeg altid lige bag dig. Vi lærer af hinandens fejl, vi kommer hinanden ved, vi investerer i hinanden, og vi lærer hinanden at kende.

Jeg lægger vægt på, at vi tager tid ud af kalenderen til at være sammen. Det kan f.eks. være, at vi går en tur en fredag eftermiddag og sidder på bagsmækken med lidt at drikke og en pose chips. Uformelt og uden dagsorden.

Om os | Vi tilbyder

Du er en del af en helt særlig atmosfære og et samfund, hvor vi hver dag arbejder engageret for, at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse.

Udover frokostbuffet, pension og IT-udstyr tilbyder vi

  • Fleksibilitet i planlægning af dine opgaver – det betyder for eksempel, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen
  • Fri parkering og cykelservice
  • Fysioterapi og træningslokale, yoga, rådgivning fra træner m.v. – hvis du har interesse
  • Sundhedssikring – børn er dækket automatisk
  • Individuelle udviklingsplaner – så du bliver ved med at synes det er sjovt at være her.

Om ansøgningen | Stig ombord på din nye karriere

Vil du være med til sætte rammerne for en ny afdeling og definere din egen rolle i en superspændende virksomhed, så ser vi frem til at læse din ansøgning. Send den snarest muligt og senest 15. januar 2024, da vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende.

Vi modtager desværre ikke ansøgninger per e-mail.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Director, IT Business Applications Sune R. Bagger på sune.bagger@cph.dk.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive politigodkendt, ligesom du skal kunne opretholde godkendelsen gennem hele din ansættelse.

Gem job

Københavns Lufthavne A/S

Arbejdssted

Kastrup

Vigtige datoer

Indrykket:
3. januar 2024
Ansøgningsfrist:
15. januar 2024

Job hos virksomheden