Senior we­b­ud­vik­ler med for­ret­nings­for­stå­el­se


Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på Javascript, APIs og på at arbejde tæt sammen med forretning og leverandører? Så har vi en spændende stilling til dig som senior webudvikler i vores udviklingsafdeling.

Velkommen til udviklingsafdelingen i Danske Spil

Som en del af Danske Spils udviklingsafdeling får du indflydelse på vores brugerrejser, integrationer og driftsstabilitet. Vi er med hele vejen - fra design til udvikling og drift af vores spil. Selvom vi udvikler mange produkter og digitale kanaler, vil du i denne stilling arbejde med vores lotterispil og dit fokus kommer derfor til at være på Rød Konto på danskespil.dk, heriblandt integration til spilplatforme og til vores Lotto App.

Du bliver en del af en nystartet agil organisation, der bringer leverandører, IT og forretning tættere på hinanden med formålet at levere endnu bedre løsninger i fremtiden.

At arbejde med IT i Danske Spil indebærer at arbejde med nogle af Danmarks stærkeste brands. Selvom mange ikke ved det, så ligger der bagved disse brands en stor IT-infrastruktur, som er under konstant udvikling. Der er altid mange forskellige projekter i gang, hvilket betyder, at der er masser af interessante opgaver for en udvikler, som mig. Jeg oplever, at man som medarbejder i Danske spil får frihed under ansvar, så man har god mulighed for at præge sin opgaver. Danske Spil er desuden en arbejdsplads, som også tilbyder et fantastisk foreningsliv med blandt andet fitness, esport og en masse events, underholdning og gode muligheder for at videreudvikle sig.” Jeppe, App Tech Lead, i udviklingsafdelingen.

Lidt om dig, dit ansvar og dine opgaver

Vi forventer, at du er udadvendt og tager initiativ til at bidrage med gode løsninger for vores kundevendte platforme, såvel som for vores udviklingsværktøjer og processer. Du kan tale om og forstå forretningsbehov og omsætte dem til tekniske løsninger. Du forstår, at målet til et godt produkt er via teamsamarbejde og inddragelse af kollegaer og leverandører.

Ideelt set har du:

  • Min. 5 års erhvervserfaring med Javascript og CSS
  • Erfaring med reactive frameworks
  • Erfaring med REST API-udvikling
  • Kendskab til .NET
  • Kendskab til Node.js
  • Erfaring med Sitecore er et plus

Du har erfaring og succes med at:

  • Designe løsninger, der understøtter de forretningsmæssige behov
  • Udvikle responsive webløsninger
  • Udvikle API´er
  • Udvikle webløsninger med fokus på performance og stabilitet
  • Arbejde i agile teams

Hvor er vi på vej hen?

  • Vi kommer fra en monolitisk tilgang og bevæger os mod API first, containers og microservices.
  • Vi arbejder på at integrere API Developer portals til vores API’er og har generelt fokus på at forbedre vores udviklingsværktøjer og processer.
  • Vi starter en afgrænset, agil organisation med udgangspunkt i SAFe med tæt relation mellem produktfolk og IT-folk.

Vil du være med til at underholde danskerne?

Vi læser ansøgninger igennem løbende, men deadline for at søge er den 15. januar 2024 Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Misimi på lmi@danskespil.dk eller på tlf. 36 72 00 11. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Sarah Kirstine Flensted på skan@danskespil.dk.

Gem job

Danske Spil A/S

Arbejdssted

Brøndby

Vigtige datoer

Indrykket:
22. december 2023
Ansøgningsfrist:
15. januar 2024