Senior Developer

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger til Skatteforvaltningen? Så er du måske vores nye Seniorudvikler.

Som Seniorudvikler vil du blive en del af vores team i Ballerup, bestående af dybt kompetente og engagerede kollegaer med mange års erfaring. Du vil komme til at arbejde med nogle af de løsninger vi leverer til Udviklings og Forenklingsstyrelsen under Skatteforvaltningen.

Om jobbet

Vi arbejder ud fra agile processer og vi brænder for at skabe værdi for vores kunder. Derfor vil dine arbejds- og ansvarsområder som Seniorudvikler i KMD blandt andet omfatte:

 • Støtte udviklingsarbejdet i samarbejde med teamet
 • Er vild med at kode og kan arbejde såvel selvstændigt som i teams.
 • Samarbejde med forretningsarkitekter i forbindelse med at forstå og implementere kravsspecifikationer
 • Deltagelse i kundemøder vedrørende rådgivning om applikationsspecifikke muligheder og tekniske aspekter
 • Medvirke til at skabe initiativer til forbedringer, samt implementering af løsninger
 • Indgå i arbejde vedrørende modernisering af Legacy-applikationer

Noget af koden er skrevet i VB6 og noget i C#. I forbindelse med kommende modernisering af løsningen, er det målet, at der omlægges til C#.
Vi lægger vægt på at hjælpe og støtte hinanden, og selvom vi har travlt og er seriøse med vores arbejde, har vi også fokus på,at vi skal have det sjovt med en positiv og humoristisk omgangstone.

Om dig

Vi forestiller os, at du kommer med en bred erfaring fra et lignende job som Seniorudvikler og vi forventer, at du har stor erfaring med udvikling og vedligehold af komplekse løsninger.
Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer og er en udpræget teamplayer, der ikke er bange for at give det ekstra, der skal til for at levere markedets bedste løsninger til vores kunder. Du er ambitiøs og dedikeret, og du trives i en åben og uddelegerende kultur, hvor medarbejderne løfter i fællesskab.

Vi leder efter en Seniorudvikler med:

 • Flere års erfaring med softwareudvikling inden for analyse, design, udvikling, test og fejlfinding
 • Erfaring med Microsoft .Net Framework
 • Ekspert i C#
 • Gerne erfaring med VB6
 • Er vant til at arbejde med SCRUM
 • Engagement og et højt fagligt niveau
 • Er vant til at overskue komplekse problemstillinger
 • En proaktiv tilgang til problemløsning og tager gerne ejerskab for problemer
 • Du skriver og taler både dansk og engelsk

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Delivery Director, Rasmus Skibye på telefon +45 4199 1102 eller mail rqs@kmd.dk.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job