Spændende job­mu­lig­hed som sælger i mar­keds­le­den­de konsulent- og softwa­re­virk­som­hed


Er du klar til at tage din karriere til nye højder?

Har du erfaring med projektsalg, og brænder du for at rådgive kunder og sælge unikke specialiserede løsninger? Så er denne stilling, som sælger hos JMA, måske noget for dig.

Hvem er vi

JMA A/S er en markedsledende virksomhed, der leverer digitale brancheløsninger til maskinhandlere i hele verden i eget hostingmiljø baseret på Microsoft platforme som Dynamics 365 Business Central, Microsoft 365 pakken, Power Apps samt flere branchespecifikke webløsninger. Som supplement hertil tilbyder vi andre markedsrelaterede softwareprodukter såsom Reeft Field Service Management og Continia Software.

Grundig introduktion, ansvar og kundekontakt

Virksomheden er placeret i Randers tæt ved motorvejen, hvor du vil få din daglige gang sammen med resten af organisationen. På grund af øget aktivitetsniveau, har vi brug for endnu en dygtig og resultatorienteret sælger, der brænder for at skabe succesfulde løsninger og levere kompetent rådgivning til vores kunder. Efter en grundig introduktion til JMA’s produkter vil du få ansvaret for, såvel nye som etablerede kunder, og sikre at JMA’s produkter og løsninger møder deres behov.

Passioneret teamarbejde og faglig udvikling

Som en del af vores dedikerede team får du muligheden for at arbejde sammen med dygtige og specialiserede kollegaer, der deler din passion for salg og kundeservice. Vi lægger stor vægt på løbende faglig udvikling og sørger for, at vores medarbejdere er opdateret på de nyeste trends og teknologier inden for IT-Branchen.

Sociale aktiviteter knytter os sammen

Vi tror også på betydningen af et godt sammenhold, og derfor arrangerer vi regelmæssigt sociale aktiviteter og arrangementer for vores medarbejdere. Dette knytter bånd og styrker vores teamsamarbejde på tværs af virksomheden.

Hvad tilbyder vi:

 • Et selvstændigt og spændende job med stor grad af frihed under ansvar
 • Personlig og faglig udvikling i et team af sælgere og konsulenter med meget højt fagligt niveau
 • Tæt samarbejde med JMA’s adm. direktør der er ansvarlig for salg
 • En arbejdsplads med en god kultur og sunde værdier, hvor vi prioriterer god balance imellem arbejde og fritid
 • Lønpakke efter kvalifikationer inkl. pensionsordning, sundhedsordning, smartphone, bredbåndsforbindelse, frokostordning, eget motionscenter og velfungerende personaleforening

Hvad forventer vi af dig:

 • Du har dokumenteret erfaring med projektsalg og konsulentrådgivning fra et andet konsulenthus
 • Det vil være en kæmpe fordel, hvis du har kendskab til Microsoft Business Central og maskinhandlerbranchen, men det er ikke et krav
 • Du har stærke kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
 • Du er god til at skabe og vedligeholde relationer på alle niveauer hos vores kunder
 • Du er et udpræget VI menneske og ser styrken af at arbejde og bidrage i et team
 • Du er generelt en rigtig god kollega, der tænker VI frem for JEG
 • Du kan identificere dig med JMA-værdierne og efterleve dem i hverdagen
 • Du er selvstændig og selvstartende, når du har gennemført dit introduktionsprogram

Vil du vide mere?

Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Johnny Krogh på +45 8711 0000 eller +45 5165 5103. Alternativt kan du kontakte HR-chef Jesper Kallesø på +45 8711 0000 eller +45 5114 1101.

Da vi har ikke nogen sidste frist på annoncen, anbefaler vi dig at sende din ansøgning hurtigst muligt til hr@jma.dk, da vi løbende indkalder til samtaler. Der vil indgå forskellige tests i forbindelse med rekrutteringen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job