Spe­ci­a­list i cloud og in­fra­struk­tur til sup­port­team


Skal Windows-servere, VMware, Veeam backup og Microsoft 365 være nøgleord i dit arbejde? Kan du lide en hverdag, hvor du løser mange forskellige IT-opgaver? Vil du også gerne levere en uovertruffen service til dine kolleger og kunder?

Hos os kan du få alt dette. Lige nu søger vi en cloud- og infrastrukturspecialist i inforevision.

Tværfagligt team, hvor vi hjælper hinanden

Du bliver en del af et supportteam på fire medarbejdere, der både arbejder med IT -projekter, drift og support. Vi er ikke opdelt i siloer, men tager fælles ansvar for opgaverne og hjælper hinanden i hverdagen.

Vi leverer hands-on support til husets 140 medarbejdere, hvoraf de fleste er revisorer. Derudover er IT-afdelingen et selvstændigt forretningsområde, der leverer IT-ydelser og rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder og bistår med alt fra projektstyring, indkøb og levering til implementering og hosting.

Arbejdsglæde, humor, engagement og hjælpsomhed betyder meget for os i dagligdagen, og vi styrker det gerne ved at gå en tur efter frokost og tale et konkret projekt igennem. Uden for arbejdstid mødes vi gerne til gokart, simulatorgolf eller andre hyggelige aktiviteter.

En hverdag med Fortinet, Intune og serverdrift

Som vores specialistkollega kommer du til at arbejde med:

  • Netværk, Fortinet
  • Microsoft Intune
  • Microsoft 365
  • Windows-servere
  • VMware
  • Veeam-backup
  • Windows-klienter

Du indgår i både drift og support, og din dagligdag veksler mellem at yde IT -support til både medarbejdere og kunder og at arbejde med vores IT -infrastruktur og cloudløsninger.

Hvis du ønsker det, kan du få et stort ansvar, og vores helt store force er, at vi i fællesskab hurtigt kan træffe vigtige beslutninger.

Hvem er du

Det vigtigste for os er din personlighed, og at du passer ind i vores team og virksomhed.

Vi ønsker os en kollega, der nyder at:

  • være serviceorienteret, udadvendt og imødekommende
  • formidle sin faglige viden til ikke-fagfolk
  • tage ansvaret for opgaver og arbejde selvstændigt og struktureret
  • indgå i et team og være en teamplayer
  • være nysgerrig og finde gode løsninger.

Du sidder måske i dag som IT-supporter, men ønsker at udvide dine arbejdsområder uden at slippe supporten helt. Måske er du uddannet datatekniker med speciale i infrastruktur eller har en lignende baggrund. Og så har du erfaring med og bred viden om Windows- og Office-miljøet, og du taler og skriver flydende dansk.

”Din personlighed er lige så vigtig som din faglighed. Du skal have lyst til at arbejde i et team og indgå i en social sammenhæng. Vi tager ansvar og initiativ på egen hånd. Det skal du være klar på. Og så skal du være kvalitetsbevidst og god til at sikre fremdrift i dine opgaver”
Martin, nærmeste leder.

Interesseret?

Vi vil gerne gøre det let for dig at søge en stilling hos os. Derfor kan du blot uploade dit CV og eventuelle relevante bilag, så vender vi hurtigt tilbage.

Hvis du gerne vil vide mere, inden du søger jobbet, må du gerne ringe til Martin Willemoes på 39 53 50 00. Martin er IT-driftschef, nærmeste leder og leder for supportgruppen.

Læs mere på vores hjemmeside www.inforevision.dk om personalegoder, værdier, organisationen m.v.

Gem job

inforevision a/s

Arbejdssted

Vigtige datoer

Indrykket:
6. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt