Softwa­re­ud­vik­ler til ktp – gerne nyud­dan­net eller i starten af sin karriere


Kickstart din udviklerkarriere hos ktp. Vi tror på frihed under ansvar. Det kan give dig en helt unik mulighed for at præge de løsninger, du kommer til at udvikle i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer og ikke mindst ktp’s gode kunder.

Du har lysten og evnen til at skabe software, der er sikkert og nemt at bruge for slutbrugeren. Du formår at fjerne kompleksiteten og øge effektiviteten i dine løsninger til gavn for kollegaer og kunder.

Vi ved godt, at du som nyuddannet eller med en kortere karriere inden for softwareudvikling ikke har hele pakken med det samme. Vi klæder dig derfor på fra starten af og sørger for, at du får undervisning, personlig support og feedback, så du kan komme hurtigt i gang og samtidig mærke, at du er i gode hænder hos ktp.

Velkommen til ktp Data

På vores kontor i Lystrup bliver du en del af en mindre virksomhed på 10 dygtige kolleger, der udvikler og leverer totalløsninger til bolig- og ejendomsadministrationer i hele Danmark.

"Selvom vi har meget forskellige roller i virksomheden, så deler vi et godt arbejdsfællesskab med sociale kaffesnakke, mindeværdige udedage og god faglig sparring," siger Johan Petersen, direktør.

Hvad skal du arbejde med?

Dine daglige opgaver vil være:

  • Design og implementering af nye programmer og moduler til vores ERP-system Webbolig
  • Videreudvikling og support af eksisterende løsninger
  • Integration til 3.-partsløsninge via webservices
  • Installation, igangsætning og undervisning i brugen af de programmer, du selv udvikler
  • Kundesupport

Du vil ofte skulle arbejde tæt sammen med kunder og slutbrugere, og det er vigtigt, at du er i stand til at forstå kundernes forretningsmæssige udfordringer, så du kan udvikle løsninger, der optimerer deres forretningsgange og generelt gør deres hverdag nemmere.

Arbejdstiden er 38 timer inkl. en halv times frokost, og vi sørger selvfølgelig for, at du kommer rigtig godt fra start. Derudover får du rig mulighed for at prioritere og planlægge dine arbejdsopgaver, herunder muligheden for hjemmearbejdsdage ind i mellem.

Ses vi til vores sociale arrangementer?

Selvfølgelig gør vi det! For ud over den daglige hygge og snak ved kaffemaskinen, nyder vi at lære hinanden at kende til forskellige spændende arrangementer.

Sidste år var vi f.eks. til minigolf, ”dinner and a show” i Cirkusbygningen og et par gange på gode restauranter. Det kunne såmænd også være, at vi blot opgraderer frokosten til burgere.

Du skal søge jobbet, hvis du:

  • Vil have en hverdag med softwareudvikling i en mindre og nærværende virksomhed med fokus på kvalitet, service og personlig kontakt til slutbrugere. Vi har korte beslutningsveje i et ubureaukratisk miljø, der gør din dagligdag enkel, så du kan fokusere på softwaren.
  • Du vil have ansvar, indflydelse og mulighed for at udvikle dig sammen med engagerede og dygtige kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Du vil levere gode løsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

Du har muligheden for selv at påvirke din fremtid i ktp. Det vil være udvikleren i dig, der er det fremtrædende, men du vil også kunne arbejde på opgaver hos kunderne. Det vil give dig uvurderlig viden om kundernes brug af dine løsninger, når du selv er med til at implementere dem.

Du har erfaring med mindst ét programmeringssprog og gerne en relationsdatabase. Det kunne være nogle af følgende teknologier:

  • C#, Java, SQL
  • IBM DB2 relationsdatabase
  • SOAP, REST, http

Som person er du god til at arbejde selvstændigt. Det er kvaliteten af dit arbejde, der driver dig, og du forstår komplekse problemstillinger og kundens udfordringer. Du kan formulere disse tekniske problemstillinger og udfordringer i et sprog slutbrugeren kan forstå.

Du taler og skriver flydende dansk og mestrer engelsk på højt niveau.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Johan Petersen på tlf. 87 400 299. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Lystrup lige uden Aarhus. Der kommer Letbane ”lige til døren”. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

ktp Data A/S

Arbejdssted

Lystrup

Vigtige datoer

Indrykket:
15. januar 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt