Et af landet førende ERP-kon­su­lent­hu­se søger erfaren og dygtig udvikler/pro­gram­mør


Curit ApS er et ERP-konsulenthus, der tilbyder IT-rådgivning og et fleksibelt forretningssystem, IFS, til SME-segmentet med ordre-, projekt- eller procesproduktion. Systemet optimerer og styrer vores kunders virksomhed effektivt. Vi har brug for endnu en udvikler/programmør, som har lyst til at arbejde med ERP-systemer. Så hvis du brænder for at arbejde med data og tilhørende bruger- og integrationsinterfaces, er du måske vores nye medarbejder?

Som udvikler/programmør vil meget af dit arbejde bestå i at forstå vores kunders ønsker til konkrete løsninger i systemet og eksekvere på dem. For at lykkes i rollen er det vigtigt, at du formår at opfylde vores kunders specifikke ønsker og behov ved at kende og udnytte alle hjørner i IFS og derigennem sikre en fleksibel og integreret løsning, der skaber merværdi.

Du har nu muligheden for at blive ekspert i et førende forretningssystem

Vi sørger for at oplære dig i IFS både via IFS Academy og internt i samarbejde med dine nye kolleger. Med andre ord klæder vi dig på til at opnå unik viden om IFS og blive en af landets allerskarpeste udviklere/programmører. Samtidig vil du blive en del af vores engagerede udviklerteam, som varetager teknisk support og udviklingsopgaver for vores kunder. Vi står allerede klar til at tage godt imod dig. Læs mere om os på www.curit.dk.

Er du den rette kandidat?

  • Du har dokumenteret erfaring med SQL (Oracle), REST API (JSON,OAuth), XML, C# og Webudvikling.
  • Du er selvstændig, men også udadvendt og serviceminded.
  • Du er fleksibel, struktureret og kan afslutte opgaver inden for deadlines med forventet kvalitet.

Din personlighed er lige så afgørende som din baggrund

Du trives i en serviceorienteret rolle med stor kontaktflade til husets konsulenter og til tider kunderne. Samtidig skal du være handlekraftig, ansvarsbevidst og resultatorienteret i din opgaveløsning – og ambitiøs så systemet fungerer optimalt.

Vi tilbyder

En arbejdsplads med en flad struktur, og hvor der ikke er langt til ledelsen. Et kollegaskab, hvor samarbejde og hjælpsomhed er i højsæde og hvor engagementet og passionen for at udvikle en høj faglighed ligger os på sinde. Dette betyder, at vi hjælper hinanden og erfaringsudveksler, så vi hele tiden udvikler egne og vores kollegers kompetencer og følger op på den nyeste viden inden for IFS. Derudover får du selvfølgelig en arbejdsplads, der vægter en god og sund balance mellem privatliv og arbejdsliv, egen frokostordning in house, sundhedsforsikring og pensionsordning.

Kontakt Hans Peter Bøss hvis du har spørgsmål til stillingen på telefon: 2920 0799 eller mail: hpbo@curit.dk

Send din ansøgning og CV snarest muligt, da vi ansætter løbende, til andh@curit.dk og skriv ’Ansøgning udvikler/programmør’ i emnefeltet.

Her kan du læse mere om, hvordan det er at være udvikler hos Curit: https://www.curit.dk/nyheder/2391/

Gem job

Curit ApS

Arbejdssted

Vejle

Vigtige datoer

Indrykket:
14. februar 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt