AI-udviklere søges

Hos Visma Enterprise, en førende softwarevirksomhed inden for løn- og HR-værktøjer, leder vi efter to AI-nørder - ja, du hørte rigtigt!

Det vigtigste for os? Din brændende passion for AI!

Er du den, vi leder efter? Tjek her

  • Du har praktisk erfaring - Du har leget eller arbejdet med AI-teknologier og ved, hvordan man får dem til at synge og danse
  • Du har flere showcases – Vis os noget cool, du har lavet. Vi vil elske at se dine projekter!
  • Du forstår AI udviklingen – Du har været med fra de tidlige dage af AI og set det hele udvikle sig!

Plusser

  • Er AI det første, du læser om morgenen, og du ikke kan lade være med at lege med det hver aften - så er du vores type!
  • Du har lyst til at udforske området yderligere og er ikke bange for at fejle!
  • Du forstår, at det at opnå 80% af målet med få ugers arbejde er bedre end at opnå 100% på et år
  • Og at du kan anvende din viden i vores kontekst!

Vi tilbyder

  • En chance for at arbejde med banebrydende AI-projekter
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor ideer værdsættes højere end titler
  • Fleksible arbejdstider – arbejd, når du er mest kreativ.

Hvem er dine kollegaer?

Vi er et team, der har det sjovt! Der kan være musik i højtaleren, memes i Slack og udveksling af jokes – vi har sjældent en dag uden mindst én omgang Klask. Samtidig kan vi være det mest seriøse team, når koncentrationen melder sig på banen.

Vi sidder sammen med en masse dejlige udviklere, hvor meget af den daglige sparring også foregår! Du får også mere end 165 kolleger på tværs af landet, hvor 50 af dem sidder i Product & Development, som du også bliver en del af. Herudover står alle dine andre kollegaer klar til at hjælpe dig på din rejse.

Sund work-life balance og gode udviklingsmuligheder

Du får stadig tid til familie og venner! Hos os går vi op i, at dit arbejdsliv og privatliv er i harmoni. Derfor har du rig mulighed for at arbejde hjemmefra, når det giver mening. Derudover får du gode karriere- og udviklingsmuligheder, som vi understøtter med din individuelle udviklingsplan, kurser og videndeling på tværs af hele Visma.

Du bliver fri for at smøre madpakke, for vi har den lækreste frokostordning, og når du har spist for meget, kan du gå med dine kolleger i vores eget fitnesscenter og kæmpe dig tilbage til den gode samvittighed. Eller få inspiration til fysisk og mental træning samt kost enten individuelt eller sammen med dine kollegaer via vores program Visma Health.

Vil du med på holdet?

Så send os et par funktionelle AI prototyper sammen med dit CV og eventuelt et lille skriv om dig selv og hvorfor du gerne vil arbejde hos os. Fortæl os også, hvorfor du er vild med AI, og hvad du drømmer om at bygge næste gang!

Søg allerede i dag ved at klikke på ”Ansøg”. Ansøgningsfristen er 25. februar 2024.

Grib denne chance for at blive en del af et spændende team, hvor din passion for AI kan blomstre!

Vores mission er at skabe diversitet i vores teams, og vi tilskynder til inklusion, accept og forståelse ved at ansætte personer, der bringer unikke perspektiver til vores virksomhed.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du ringe til Head of Product Strategy Rasmus Theilsø Madsen på telefon 20750750.

Psst. AI har generet dette jobopslag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Din nye arbejdsplads

Carlsberg Byen er hjemstedet for samtlige af Vismas selskaber i hovedstadsområdet. Domicilet på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og har plads til over 1100 medarbejdere. I daglig tale kalder vi domicilet for "Visma House", og det er placeret i gåafstand til både S-tog og metro.

Ud over store lyse kontorlokaler, rummer huset også atrium, gårdhaver, tagterrasser og café.

Få plads blandt et hold af løn- og HR-ildsjæle

Hos Visma Enterprise er vi mere end 165 medarbejdere som servicerer mere end 1.300 kunder og deres 250.000 lønmodtagere. Vores kunder er primært mellemstore og store virksomheder med et behov for digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn-, tidsregistrering- og rekrutteringsprocesser.

Vi kan lidt af hvert og brænder for det vi laver. Alle arbejder vi sammen på kryds og tværs for at spille hinanden bedre. For vi tror på, at vi sammen skaber den bedste oplevelse for vores kunder og den bedste arbejdsplads for os alle!

En del af noget meget stort

Visma er en af Europas førende udbydere af software og services, der forenkler og automatiserer administrative forretningsprocesser. Vi er stolte over at være del af Visma-familien, som har ca. 14.000 medarbejdere og 1.100.000 kunder inden for den offentlige og private sektor fordelt over hele verden.

Gem job

Visma Enterprise A/S
Publiceret: 25. januar 2024

Arbejdssted

København V