C++ Pro­gram­mør


Bliv en del af et dynamisk udviklingsteam hos Big Dutchman i Vejen, hvor du som C++ programmør vil spille en central rolle i udviklingen af software til avancerede mølleri- og fodringsanlæg. Vi tilbyder en unik mulighed for at arbejde i et internationalt miljø med daglige Scrum møder og samarbejde med udviklere fra hele verden.

Arbejdsopgaver

  • Udvikling af processtyring og systemintegration med fokus på effektivitet og robusthed.
  • Bidrage til udvikling af brugerfladen.
  • Systemspecifikation (konfiguration og apps)
  • Videndeling inden for BigFarmNet og C++ API mv. med kollegaer i programmeringsteamet
  • Dokumentation og test (enkelte felt test, basal funktion) og automatisering af test
  • Identificere flaskehalse og bugs – og finde løsninger og work-arounds til hurtig afhjælpning i felten

Din profil

Du er sandsynligvis datamatiker, datalog, software- eller IT-ingeniør. Du kan være nyuddannet, men med programmeringserfaring. Du kan evt. have en baggrund, som maskinmester, som har tilegnet sig kompetencer indenfor C++ programmering.

Stærke kompetencer i C++ (C# som minimum), og kendskab til CAN bus, TCP/IP, distribuerede systemer eller embedded Linux er en fordel.

Gode engelskkundskaber er essentielle, dansk og tysk er en fordel.

Analytisk og dedikeret med passion for C++ programmering.

Hverdagen his Big Dutchman

Du bliver del af et passioneret udviklingsteam, som består af 6 medarbejdere. Derudover kommer du til at arbejde tæt sammen med teamet i moderselskabet i Tyskland. Der vil være lidt rejseaktivitet forbundet med jobbet (5-10 dage pa.).

Endvidere tilbyder Big Dutchman mulighed for en fleksibel hverdag, hvor der, efter aftale, kan arbejdes hjemmefra.

Samtidig vil du indgå i et arbejdsmiljøet, der er uformelt, og dmed en fri struktur. man bliver samtidig del af et engageret team på 6 medarbejdere, med tæt samarbejde med teamet i Tyskland.

Big Dutchman er globalt førende inden for sit felt og tilbyder en spændende karrieremulighed for den rette kandidat.

Kontaktperson
Brian Rønnemoss
brian@recruit-it.dk
Mobil: +45 42 50 32 32


Om

Big Dutchman er en anerkendt markedsleder i hele branchen. På tværs af fem kontinenter og i mere end 100 lande står vores navn for langvarig kvalitet, god og hurtig service og uovertruffent know-how. Vores innovationer har haft betydelig indflydelse på husdyropdræt og vil fortsat have det.

Big Dutchman har udviklet og fremstillet fodringsanlæg og staldudstyr til moderne svine- og fjerkræsproduktion helt tilbage til 1938. Vi tilbyder dig praktiske, økonomiske og miljøvenlige løsninger, der alle er gearet til fremtidens krav.

Gem job