IT-kandidat, der søger en spændende start på karrieren som IT-pro­jekt­le­der


Vil du udvikle moderne IT-løsninger i et ungt og fagligt stærkt udviklingsmiljø? Så har vi en stilling, der kan være interessant for dig!

  • Dit daglige arbejdssted vil være Niels Jernes Vej 10. DK-9220 Aalborg Ø
  • Der er ansøgningsfrist den 15. februar 2024 kl. 12.00
  • Du bedes sende CV, motiveret ansøgning og relevante eksamenspapirer.
  • Vi vil løbende afholde samtaler i takt med modtagelse af ansøgninger i februar.
  • Samtalerne afholdes i Aalborg

Om Carelink Gruppen ”IT & Digitalisering” (tidl. Marselisborg IT)

IT & Digitalisering er en del af Carelink Gruppen, som er en velfærdskoncern skabt med et formål om at understøtte og udvikle det danske velfærdssystem. Vi tror på, at det offentlige og det private gør hinanden bedre, når vi arbejder sammen og supplerer hinanden.

IT & Digitalisering udvikler softwareløsninger (SaaS) til kunder i den offentlige og private sektor til gavn for både borgere og professionelle. Du vil blive en del af IT & Digitaliserings udviklingsafdeling i Aalborg, som består af 10 udviklere med forskellige uddannelsesbaggrunde og et højt fagligt niveau.

I IT & Digitalisering kan du få stor indflydelse på beslutninger og retning. Vi arbejder meget tæt sammen med den øvrige forretning i Carelink Gruppen og vores kunder. Vi sætter en ære i at udvikle værktøjer, som er forankret i både moderne teknik og høj faglighed.

Carelink Gruppen - IT & Digitalisering er kendetegnet ved at være en ung arbejdsplads, hvor vi har et udtalt fokus på at have det sjovt, mens vi går på arbejde. Organisationen er præget af en uformel atmosfære med kort afstand mellem ledere og medarbejdere.

Når vi ikke går på arbejde, så mødes vi ofte over en fyraftensøl, en middagsaftale eller andre sociale arrangementer.

Opgaver

Som IT-projektleder vil du indtage en central rolle i vores organisation og blive ansvarlig for daglig projektledelse og koordinering af IT-initiativer. Du vil arbejde tæt sammen med vores team af dedikerede fagfolk og sikre en gnidningsløs udførelse af projekter fra start til slut.

Dine primære opgaver vil omfatte:

  • Daglig projektledelse: Overvågning og styring af projekter gennem deres livscyklus, herunder udarbejdelse og opfølgning på projektplaner, ressourceallokering og rapportering til interessenter.
  • Optimering af arbejdsgange og udviklingsprocesser: Identifikation og dokumentation af nøglearbejdsgange og udviklingsprocesser for at sikre effektivitet og kvalitet i projektudførelsen.
  • Udarbejdelse af intern dokumentation: Udarbejdelse og vedligeholdelse af klar og omfattende intern dokumentation, der understøtter projektaktiviteter og sikrer vidensoverførsel mellem teammedlemmer.
  • Koordinering af ISO 27001 certificering: Ledelse af initiativer i retning af ISO 27001 certificering, herunder udvikling og implementering af politikker, procedurer og sikkerhedsforanstaltninger for at opretholde og forbedre vores informationsstyringssystem.
  • Faglig sparring med ledelsen: Du vil være en fast sparringspartner for afdelings ledelse i forhold til planlægning og opgavestyring.

Den ideelle kandidat vil have en solid baggrund inden for IT-projektledelse, en forståelse for arbejdsgange og udviklingsmetodikker samt erfaring med ISO 27001-certificering. Du vil trives i et dynamisk miljø og have evnen til at motivere og samarbejde med et tværfagligt team.

Din profil

Vi forventer du er uddannet inden for cand.it. eller lignende. Du må gerne være nyuddannet. Din solide værktøjskasse og evne til at trives i et agilt udviklingsmiljø er afgørende. Du er kendt for din strukturerede tilgang til arbejde og projektledelse. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med Atlassian-værktøjer som Jira og Confluence.

Hvis du har tidligere erfaring med eller viser nysgerrighed over for processer relateret til ISO 27001-certificering og GDPR, og brænder du for optimering af arbejdsgange og digitalisering i et stærkt fagligt miljø, så vil denne stilling være perfekt til dig.

Vi forventer derudover, at du både taler og skriver på dansk og engelsk. Hvis du opfylder disse kriterier og ønsker at bidrage til vores dynamiske team, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

August Kørvell
Tlf.: 30583915

Ansøgningsfrist: 15. februar 2024

Gem job

Marselisborg IT ApS

Arbejdssted

Aalborg Ø

Vigtige datoer

Indrykket:
31. januar 2024
Ansøgningsfrist:
15. februar 2024