IT Director


NORMAL har siden opstarten i 2013 været i kraftig vækst, og vi har nu mere end 650 butikker fordelt på otte markeder. Kraftig vækst og international ekspansion stiller store krav til organisationen og vores systemer. Derfor er vi nu på udkig efter en IT Director, som skal stå i spidsen for vores systemmæssige og digitale fremtid.

Du vil få det fulde ansvar for at motivere, inspirere og drive vores interne IT-afdeling, som består af ca. 55 dygtige medarbejdere. IT-funktionen i NORMAL er organiseret i fire overordnede afdelinger med hver deres funktionschef, som refererer til den nye IT Director. De fire områder er IT Support, IT Infrastructure, Logistics IT Solutions og IT Projects & Development.

Hvordan gør du en forskel?

Vi søger en visionær IT Director med et blik for at forme og implementere IT-strategi, navigere komplekse projekter og sætte det rigtige hold, samtidig med at have et særligt fokus på at være en nærværende og inspirerende leder i hverdagen. Med din forståelse for detailbranchens udfordringer vil du være med til at forme vores digitale fremtid i såvel butikker som administrative funktioner.

Du vil få ansvaret for at formulere IT-strategien og sørge for, at IT leverer i forhold til NORMALs samlede strategi. IT-afdelingen supporterer hele NORMAL inden for IT-området, hvilket betyder, at vi har ansvaret for al udvikling, projekter, drift og support på tværs af alle vores internationale markeder. Det er derfor vigtigt, at du mestrer både dansk og engelsk i tale og på skrift.

Vi har strategiske målsætninger om høj vækst og flere nye markeder, og etablerer mange nye butikker. Du skaber rammerne for, at delområderne i IT løber i den rigtige retning og leverer ydelser og systemer, der understøtter NORMALs kraftige vækst.

I lederrollen er du delegerende og involverende. Du er dygtig til at sætte retning og fjerne forhindringer og arbejder hver dag på at understøtte samarbejde og fremdrift. Du er ikke bange for at involvere dig på tværs af IT-afdelingen, både når det gælder sparring, men også i konkrete opgaver i samarbejde med dit team. Du vil få reference til CIO.

Hvem er du?

Vi søger en visionær, strategisk tænkende og driftssikker IT Director. Den ideelle kandidat er en erfaren leder med en solid baggrund inden for IT og digitalisering, der kan forene teknologiske løsninger med forretningsmæssige mål. Du har måske erfaring fra detailhandlen og kender dermed dynamikken og udfordringerne i vores branche. Af centrale krav til kompetencer er nærværende ledelse og samarbejde. Derudover formår du at være struktureret, omstillingsparat og rummelig.

På IT-fronten har du bred viden om mange forskellige områder og forstår at arbejde med arkitekturen på tværs af funktionen, så vi sikrer, at vores systemer konstant er gearet til den høje vækst. Sammen med dit team sikrer du, at vi altid har de rette kompetencer (både interne og eksterne) i IT-afdelingen til at håndtere vores opgaver og projekter.

Kulturen i NORMAL er uformel og samtidig ambitiøs. Vi har altid fart på og har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter kreativitet og ambitioner alt imens vi konstant udvikler os. Vi tror på, at vi bedst når vores mål, når vi giver frihed til den enkelte medarbejder og støtter hinanden igennem samarbejde og sparring. Vi søger en leder, der forstår vigtigheden af at opbygge og vedligeholde stærke relationer både internt og eksternt. Du skal kunne inspirere og motivere dit team og samtidig samarbejde tæt med andre ledere i organisationen. Du har helt sikkert også humor og giver plads til, at vi skal have det sjovt, også når der er fart på.

Lokation: Vores centrale hovedkontor i Skanderborg.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of People Development Christian Amstrup på +45 4029 6682 eller på mail cham@normal.dk.


NORMAL er en danskejet detailkæde. Dørene til den første butik åbnede i 2013, og siden da er der kommet mere end 600 butikker til i Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland, Portugal og Spanien.

NORMAL sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Alle varer sælges til faste lave priser.

NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af butikkerne. Derfor er der i NORMAL - ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer - hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske.

Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

Gem job

Normal A/S
Publiceret: 2. februar 2024

Arbejdssted

Skanderborg