Jobindex Søger for kunde
brandmobile_243_311022.gif
 

Frontend-udvikler – skab mobilspil for verdens største virk­som­he­der

Vil du slippe din indre spiludvikler løs til gavn for nogle af de største brands i verden? Og vil du være med til at forme frontenden på vores nye platform, som skal bryde muren til endnu flere internationale markeder?

Så kom og bliv en del af et tæt udviklingsteam, der arbejder med løsninger med global rækkevidde.

”Du får lov at være kreativ i jobbet her. For vi tror ikke på ”one size fits all”, når vi skaber oplevelser, der rammer millioner af brugere,”

- siger Managing Director Jonathan Krabbenhøft.

Brandmobile – gamification marketing til mobile platforme

Vi tilbyder store B2B-kunder skræddersyede digitale løsninger, der vha. spilelementer bringer dem tættere på slutbrugerne og beriger den data, de har om dem. Helt konkret er det fx os, der har udviklet det skrabespil, man kan finde i Cirkle K’s app i Europa, USA og Canada. Men vi arbejder også med en lang række andre brands – alle nogen som du med sikkerhed kender.

Vores kunder møder os med tillid og bliver hos os længe, og det forpligter. Du kan se flere eksempler på de løsninger, vi har udviklet for dem her.

Vær med, når vi skaber mobilspil fra bunden

Du er med fra starten, når vi udvikler nye løsninger for kunderne, og undervejs samarbejder du tæt med vores frontend-designere, fullstack- og backend-udviklere.

Her får du en dynamisk og positiv udfordrende udviklerhverdag, hvor du bl.a.:

  • analyserer kundernes behov og finder frem til de rette løsninger i samarbejde med teamet
  • animerer flows og designer mobilspil – vi bruger Adobe-pakken, Sketch og Blender
  • opdaterer løsninger, der allerede er gået live
  • gennemarbejder den skitserede frontend på vores nye platform
  • beriger vores services med de nyeste tech-trends – for du kan slet ikke lade være med at have fingeren på pulsen.

Ansvarsbevidst team med plads til forskelle

Du bliver en del af et miljø, hvor vi har blikket rettet mod nye teknologier, fejlfri kode og en brugervenlighed, der ikke kan sættes en finger på. Og vi fokuserer lige så benhårdt på, at der skal være plads til os alle sammen. For vores forskellige skævheder er en del af grunden til, at vi når i mål.

”Vi har det sjovt, mens vi arbejder – samtidig med at her er ro til, at man virkelig kan zoome ind og fordybe sig. Og så udnytter vi, at kontoret ligger i hjertet af København, så vi får gerne en god frokost sammen,”

- fortsætter Zacharias.

Som så mange andre tech-virksomheder tilbyder vi desuden gode muligheder for at arbejde hjemme – selvom vores kontormiljø forhåbentlig skulle gøre, at du alligevel ender inde på kontoret.

Selvstarter, der har styr på kodningen

  • Du har solid erfaring med frontend-udvikling og kan arbejde i HTML, CSS/SCSS og JavaScript – din uddannelsesbaggrund er mindre vigtig.
  • Du vil gerne være med til at sprede god energi i teamet.
  • Du udviser initiativ og har masser af ”drive”. Du er ikke typen, der venter på, at opgaverne kommer dumpende.
  • Du taler og skriver både dansk og engelsk.

Lyder det som den rene gevinst?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior it-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 7245 9074.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 15. marts 2024. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job