Fullstack-udvikler til pro­jekt­team


Er du en dygtig fullstack-udvikler? Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling? Så vil et job i Schultz måske være noget for dig.

Vi er ca. 80 udviklere, som alle sidder i et in-house udviklermiljø centralt i Spinderiet i Valby, 50 m fra Valby st.

Om jobbet

Du bliver en del af et af vores agile udviklerteams i afdelingen for Softwareprodukter og projekter. Teamet arbejder både med interne og eksterne projekter – til henholdsvis intern produktudvikling og kundespecifikke projekter – primært i form af webapplikationer baseret på moderne udviklingsplatforme og -værktøjer fra Microsoft-verdenen.

Løsningerne er forretningskritiske systemer, hvor både borgere og ansatte i den offentlige forvaltning er blandt slutbrugerne.

Vi arbejder hovedsageligt i Microsofts teknologistak suppleret med React, Hangfire, RabbitMQ og ElasticSearch. Agil udvikling og samarbejde ligger dybt i vores DNA, og Continuous Delivery er en del af vores hverdag, hvor vi blandt andet benytter Git, Azure DevOps Server, Docker, Kubernetes og Octopus Deploy.

Om dig

Du er uddannet datalog, ingeniør, cand.it., datamatiker e.l., og du har gerne nogle års erfaring med de anvendte teknologier. Vi lægger vægt på, at du:

  • er omhyggelig og tilstræber et højt kvalitetsniveau, hvor din kode er dækket af tests, og dit arbejde er veldokumenteret.
  • arbejder med både backend- og frontend.
  • synes, at det er spændende at arbejde med teknologi, der gør en forskel for samfundet, og at du værdsætter dit arbejdes betydning for brugeroplevelsen og produktets formål.
  • er en teamplayer, som kan se fordelen i vidensdeling og sparring.
  • har erfaring med .NET, ASP.NET, C#, Entity Framework, SQL server, typescript, JavaScript, gerne også med React, ElasticSearch og Azure.

Om Schultz

I Schultz kommer du til at arbejde med IT-løsninger, der gør en forskel. Vi er ca. 200 medarbejdere, som hver dag arbejder for at styrke dansk retssikkerhed og hjælpe ledige i job.

Vi er specialiseret i fagtech og har et væld af forskellige fagligheder, der arbejder side om side og på tværs. Nogen taler flydende kode, mens andre kender hver en afkrog af beskæftigelseslovgivningen.

Vores struktur er flad og ledelsen transparent. Vi spiller bordfodbold med den adm. direktør og samles til fælles infomøde hver måned. Vi er også en del gladere end gennemsnittet – faktisk er vores arbejdsglæde blandt landets højeste.

Vi har mere end 360 år på bagen og er ejet af en fond - og det betyder mere, end man lige skulle tro. Læs selv.

Skal det være dig?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kasper Vestergaard Møller, Managing Architect, på telefon +45 41 95 47 73 eller mail kvm@schultz.dk.

Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job