Network Engineer hos Aller IT


Er du en passioneret netværksspecialist, som er drevet af at designe, opbygge og drive infrastrukturen, der understøtter professionelle digitale systemer?

Bliver du en del af Aller IT, bliver du også en del af en moderne nordisk IT-organisation inden for Aller Group. Hver dag leverer vi tværgående IT-løsninger til vores 2.500 dedikerede kolleger på tværs af Allers skandinaviske forretning, der består af velkendte mediebrands, kreative indholds- og marketingbureauer og store rejsebureauer. Du vil primært arbejde fra vores kontor på Havneholmen med en smuk udsigt over København.

En velfungerende netværksinfrastruktur er afgørende for at understøtte virksomheden på alle niveauer, og vi leder nu efter dig, der søger den unikke mulighed for at 'eje netværket'.

Du brænder for at have friheden til at forme fremtiden for vores netværksinfrastruktur og påtage dig ansvaret for udviklingen af den. Med dine visioner og IT-faglige ekspertise vil du være med til at sikre, at infrastrukturen ikke kun opfylder vores aktuelle behov, men også løftes til nye højder.

Du får en vigtig nøglerolle med spændende opgaver

En typisk dag indebærer varierede tekniske operationelle opgaver, kombineret med nye udviklingsprojekter, når du:

 • Designer, implementerer og administrerer netværksinfrastruktur og -tjenester (LAN, WAN, WiFi, VPN, Cloud-netværk i Azure og AWS, ZTNA, SASE).
 • Konfigurerer og vedligeholder vores netværk, overvåger ydeevnen og integriteten.
 • Er en integreret del af driftsteamet og sammen med IT-kolleger (på lokalt og nordisk niveau) designer og opbygger integrerede systemløsninger.
 • Hjælper med at designe og implementere vores netværkssikkerhedsstrategi, inkl. næste generations firewall-funktioner og kapaciteter og andre sikkerhedsforstærkende foranstaltninger.

Mens du trækker på din specialiserede og solide viden om netværksdesign, forventer vi også, at du trives med at håndtere hands-on opgaver i vores aktive og velfungerende systemer. Du skal f.eks. også være klar til at logge ind på en Windows-server og hjælpe dine dedikerede kolleger i vores daglige drift.

Med andre ord: Du vil hurtigt komme meget tæt på alle tilknyttede organisationer inden for Aller-forretningen, både lokalt og på nordisk niveau, og du får rig mulighed for at se de positive resultater af dit arbejde i praksis.

Vi værdsætter din passion og ekspertise

Du vil trives og lykkes i rollen, fordi du:

 • Har arbejdet i en lignende stilling i flere år.
 • Har en Cisco/CCNP- eller Fortinet-certificering og er fortrolig med Azure/AWS-netværkssuiten.
 • Kan lide at tage ejerskab for, bygge og betjene systemer og løsninger
 • Nyder at arbejde i en hybrid infrastrukturkonfiguration.
 • Værdsætter at arbejde sammen med andre meget dygtige IT-fagfolk og folk på tværs af teams og landegrænser.
 • Kan præsentere tekniske løsninger for interessenter.
 • Er flydende på engelsk og et nordisk sprog.

Du får mulighed for at arbejde med moderne og opdaterede systemer og en netværksinfrastruktur baseret på Cisco, Meraki, Fortinet. Vi arbejder med routing/switching, SD-WAN, VPN osv. Det vil være en stor fordel, hvis du har viden om planlægning, implementering og troubleshooting på DHCP, DNS, SAML, NPS/Radius i cloud-baserede teknologier som Microsoft Azure og AWS.

Det, du bliver en del af

Du vil arbejde sammen med dedikerede IT-specialister, som alle sætter pris på et uformelt arbejdsmiljø, og som er drevet af at omsætte forretningsbehov til løsninger. Der er en høj grad af fleksibilitet og mulighed for at arbejde hjemmefra på dage, hvor der er behov for det. Samtidig foretrækker vi også at sidde sammen på kontoret på Havneholmen, centralt beliggende i København.

Sociale aktiviteter er vigtige for os, da det også bidrager til vores daglige motivation for faglig videndeling og læring. Vi leder efter den rette blanding af en selvstændig initiativtager og en ægte holdspiller.

Du vil opleve, at vi fokuserer på din faglige og personlige udvikling, og vi tilbyder konkurrencedygtig løn baseret på nuværende kompetencer og erfaring.

Vi ser frem til at høre fra dig

Lyder det som det næste skridt i din karriere, vil vi meget gerne høre fra dig.

Ansøgningsfristen er den 28. marts 2024, men da vi håber at kunne besætte stillingen så hurtigt som muligt, vil vi løbende invitere egnede kandidater til samtaler. Derfor ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV i dag.

Bemærk, at vi kun accepterer ansøgninger gennem vores online rekrutteringssystem. Hvis du har specifikke spørgsmål vedrørende stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Operations Team Lead, Jens Højgaard: jens.hojgaard@aller.com.

Gem job

Aller IT

Arbejdssted

København

Vigtige datoer

Indrykket:
10. marts 2024
Ansøgningsfrist:
28. marts 2024