Teknisk IT-pro­jekt­le­der med fokus på Service Delivery


DHI er en global og uafhængig ingeniørvirksomhed, der engagerer sig i at løse verdens udfordringer inden for vand, miljø og bæredygtighed ved at tilbyde en bred vifte af rådgivningstjenester, digitale løsninger og forskning. Vores passion for teknologisk innovation og kvalitet har gjort os til en førende aktør på det globale marked.

Hos DHI bliver du ikke kun en del af et dynamisk og samarbejdende globalt team af eksperter; du får også mulighed for at innovere og udvikle dig selv.

Vores rejse mod en global, moderne og 24/7 IT-organisation

For lidt over to år siden blev den globale IT-organisation (IOS) skabt, og i dag består den af ca. 35 dedikerede medarbejdere i 9 forskellige lande.

Vi har arbejdet intensivt på at etablere ensartede processer, procedurer og implementere fælles IT-systemer for at transformere os til en sammenhængende global IT-organisation. Selvom vi allerede har opnået gode resultater, er vores rejse mod højere modenhed langtfra fuldendt – og det er her, du kommer ind i billedet!

Som IT-projektleder vil du få en vigtig rolle i at drive teknologisk innovation og sikre kvaliteten i alle IT-leverancer, som er afgørende for vores fremtidige success.

I rollen som IT-projektleder er du ansvarlig for:

 1. Projektledelse: Planlægning, styring og koordinering af tekniske IT-projekter med fokus på nyskabende løsninger.
 2. Ressourcestyring: Ansvarlig for at fordele ressourcer, inklusive tid og personale, for at opfylde projektets mål og deadlines.
 3. Innovation: Drive teknologisk innovation ved at introducere og implementere moderne IT-løsninger og best practices.
 4. Kvalitetskontrol: Overvåge og sikre høj kvalitet i alle IT-processer og leverancer.
 5. Stakeholderkommunikation: Effektiv kommunikation med interne og eksterne stakeholders for at sikre forståelse og opfyldelse af projekt-, governance- og IT-krav.

Din profil

For at lykkes i denne rolle er det afgørende, at du har et innovativt mindset og stærke kommunikationsevner, der kan inspirere og motivere dine omgivelser. Du er resultatorienteret, og dine stærke problemløsningsevner samt analytiske evner gør dig i stand til at håndtere komplekse udfordringer. Derudover skal du være ivrig efter at forstå forretningsmæssige beslutninger og være nysgerrig på deres baggrund.

Dine kvalifikationer

 • En bachelor inden for IT eller et relevant fagområde – dog ikke et ultimativt krav.
 • Solid erfaring med teknisk IT-projektledelse og dokumenteret succes med at implementere komplekse og avancerede IT-løsninger.
 • Erfaring med at håndtere komplekse tekniske IT-udfordringer og implementere effektive løsninger.
 • Solid erfaring med bruger/kunde kommunikation og inddragelse.
 • Kendskab til moderne IT-teknologier, best practices og trends.
 • Gode profesionelle engelskkundskaber i skrift og tale – engelsk er vores virksomhedssprog.

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med 24 timers drift og agil projektledelse.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende stilling i en global dansk videns- og vækstorienteret virksomhed.
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling.
 • Attraktiv lønpakke og goder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores globale IT-team og sammen skabe nyskabende teknologiske løsninger med formål at beskytte vores klodes vigtigste ressourcer som rent vand m.m.

Hvis dette lyder som dig og du har lyst til at være en drivkraft for teknologisk udvikling og service delivery, bedes du sende din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder løbende jobinterview.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere informationer omkring stillingen og de konkrete arbejdsopgaver, er du velkommen til at tage kontakt til Vice President, Infrastructure & Operations, Morten Havkrog, MOHA@dhigroup.com eller telefon +4521797039.

Deadline: 28/02/2024

Gem job