Stu­den­ter­med­hjæl­per til Capital Markets De­ve­l­op­ment


Vil du være med i et team som bruger kreativitet, økonomisk dataanalyse og statistik til at skabe nye indsigter for vores brugere i Jyske Banks kapitalmarkedsområde? Har du stiftet bekendtskab med programmering og er du i gang med en uddannelse indenfor IT eller økonomi?

Så tilbyder vi et spændende og udviklende studiejob i den del af Jyske Banks udviklingsorganisation der beskæftiger sig med finansielle instrumenter.

Jobbet - koblingen mellem teori og praksis

Vi tilbyder et job, hvor du får mulighed for at afprøve de teorier, værktøjer og metoder som du kender fra dit studie inden for:

  • Dataudstilling i R Shiny-webapplikationer/Markdown-reporter
  • Dataanalyse
  • Ad hoc-databehandling.

Igennem jobbet får du rig mulighed for at tilegne dig yderligere programmeringskompetencer og viden om at indgå i en moderne udviklingsorganisation, som du kan bruge i din fremtidige karriere. Dertil kommer en sjælden mulighed for at erhverve dig viden om hvordan Jyske Banks kapitalmarkedsområde fungerer på indersiden.

Dit kommende team består af 8 dygtige IT- og forretningsudviklere, som er kendetegnet ved en høj faglighed, stort engagement og vilje til at tænke ud af boksen. Sammen nyder vi at løse opgaver i fællesskab. Du vil komme til at indgå på lige fod med dine kollegaer og løse opgaver i tæt samarbejde med alle i teamet.

Vi arbejder efter de agile principper, så du vil opleve en hverdag, hvor du får mulighed for at tage ansvar og være med i alle faser af en udviklingsopgave lige fra opstart og design til test og implementering.

Vi forventer at du kan arbejde ca. 15 timer om ugen, som du selv tilpasser i forhold til dit studie. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale med teamet.

Din profil

Vi forestiller os, at du er i gang med sidste år af din bachelor og har mindst 2 år tilbage af din samlede uddannelse inden for økonomi eller IT. Derudover forventer vi at du:

  • Har erfaring med R
  • Har en naturlig nysgerrighed og motivation til at blive dygtigere til it-udvikling
  • Er engageret, har et indre drive og har interesse i at lære nye værktøjer og metoder
  • Er kreativ og nytænkende og tør komme med nye idéer og løsningsforslag
  • Har et godt humør og ønsker at deltage i fællesskabet i afdelingen.

Ansøgning

Vi oplever mangfoldighed som en fordel i vores opgaveløsning og i vores fællesskab. Derfor opfordrer vi alle til at søge.

Vi ser gerne, at du vedhæfter dine seneste karakterer sammen med dit CV og en ansøgning, når du søger jobbet. Vi ser frem til i dit CV eller din ansøgning at kunne læse mere om, hvordan du er som person, og hvorfor du netop søger dette job.

Ansøgningsfristen er d. 12. marts 2024.

HR Partner Stine Odgaard Ranum vil tage sig af din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Jeppe Skjerning
Senior Scrum Master
jsk@jyskebank.dk
89 89 28 59
26 36 56 72

Gem job