Alsidig IT-Spe­ci­a­list med solid erfaring til Hans Just A/S


Er du IT-teknisk velfunderet, serviceminded og projektorienteret? Drømmer du om en bred IT-Specialist-rolle, hvor du har mange bolde i luften og får lov til at udvikle dine kompetencer? Brænder du for IT herunder at servicere, optimere og innovere – og motiveres du helt generelt af at finde de bedste løsninger? Så er du måske netop den IT-Specialist vi søger til Hans Just A/S – Nordens største vin- og spiritusdistributør. Vi repræsenterer verdens stærkeste spiritus- og vinbrands – heriblandt Jägermeister, Hendrick’s Gin, Aperol, Cointreau, Tullamore D.E.W., Campari, Licor 43, Shake-It Mixer, Gallo, Torres og mange flere.

Hvad må vi byde på?

Som IT-Specialist bliver du del af en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed, hvor vi alle brænder for det vi laver. Vi sætter godt samarbejde og et inspirerende arbejdsmiljø højt – godt hjulpet på vej af Hans Just A/S’ lange historie og stærke værdier omkring relationer, købmandskab, engagement samt ansvarlighed og troværdighed.

Du kan se frem til en bred og højt værdsat IT-rolle i organisationen, der understøtter forretningen med drift, support og udvikling i centrum. Du får ansvaret for en alsidig vifte af IT-opgaver, der spænder fra bruger- og systemsupport, hardware indkøb, server- og netværksopgaver, IT-sikkerhedshåndtering, samt digitaliseringsinitiativer, systemudvikling og -optimering.

Disse vil bl.a. inkludere:

  • Daglig drift og vedligeholdelse af IT-infrastruktur, systemer og applikationer (i samarbejde med
    hosting-leverandør)
  • Teknisk support til samt administration af interne brugere
  • Hardware indkøb, klargøring og installation ifm. nyansættelser
  • Implementering, vedligeholdelse og håndtering af IT-sikkerhedsforanstaltninger
  • Effektivisering og udvikling af eksisterende systemer/processer/applikationer
  • Kommunikation til organisationen omkring IT-projekter

Til dagligt refererer du ind til vores Nordiske Head of Digitalisation, der har ansvaret for IT og Digitalisering på tværs af Hans Just Group, men arbejder selvstændigt med support, opgaver og projekter vedrørende den daglige IT-drift i Hans Just A/S.

Hvad bringer du til festen?

Det er vigtigt for os, at du kommer med en faglig tyngde, som vi kan lære af og gerne en god struktur og gode kommunikative evner, der kan hjælpe os med at komme i mål med vores spændende IT-opgaver og projekter. Du formår at holde det store overblik, arbejder struktureret og selvstændigt, trives med at have mange kasketter på og tager fuldt ejerskab for egne opgaver og ansvarsområder. Dette inkluderer bl.a., at du sætter en ære i at yde god service, er god til at samarbejde og formår at omsætte kompleks viden til forståeligt input til dine kollegaer. Som person er du serviceminded, har gode sociale kompetencer samt en positiv tilgang til tingene, hvor du ser muligheder frem for begrænsninger.

Derudover er det væsentligt, at du:

  • Har en relevant uddannelse indenfor IT
  • Minimum 3-5 års relevant erfaring
  • Er fortrolig med Microsoft 365, Microsoft Azure, Intune, mv.
  • Gerne erfaring med programmer som CatMan, Microsoft Dynamics CRM, Nielsen IQ, Visma, mv.
  • Viden om IT-sikkerhedsprincipper og -metoder
  • Flydende i dansk og engelsk – såvel i tale som på skrift.

Hvordan mødes vi?

Hos Hans Just A/S stræber vi efter at repræsentere verden omkring os, hvorfor vi opfordrer alle kvalificerede interessenter til at søge stillingen – uanset etniske tilhørsforhold, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Du bedes sende din motiverede ansøgning og CV til rekruttering@hansjust.dk og anføre ”IT-Specialist” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Heidi Ørnbøl på tlf. 3525 4008.

Hans Just A/S har hovedsæde på Århusgade 88 på Østerbro (2100 København Ø), hvilket også vil være din daglige arbejdsplads. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Ansøgningsfristen er 1. april 2024 – vi afholder samtaler løbende.

Tiltrædelse: Snarest.


Om Hans Just A/S

Hans Just blev grundlagt i 1867 og har siden sin etablering været 100% familieejet. Virksomheden er gået i arv gennem historien og drives i dag af femte og sjette generation. Vi er 95 dedikerede medarbejdere, hvoraf vi til dagligt sidder ca. 50 medarbejdere på vores hovedkontor og beskæftiger os med alt inden for import, salg, distribution og markedsføring af udvalgte internationale mærkevarer inden for vin, spiritus og mixere.

Hans Just er en del af Hans Just Group, der favner 210 ansatte og lokale selskaber i Norge, Sverige og Finland. Hans Just Group er i dag en af Nordens største salgsorganisationer inden for vin og spiritus.

Hos Hans Just bliver du en del af en familievirksomhed med en stærk, sund kultur, der bygger på stærke relationer og et gennemgående værdisæt. Hans Just er desuden certificeret som Great Place To Work.

Du kan finde flere oplysninger om vores virksomhed på www.hansjust.dk

Gem job

Hans Just A/S

Arbejdssted

København Ø

Vigtige datoer

Indrykket:
13. marts 2024
Ansøgningsfrist:
1. april 2024