Softwa­re­ud­vik­ler til Cryp­to­mat­hic


Er du drevet af høj faglighed, og har du lyst til at arbejde med sikkerhed på iOS og Android?

Til vores kunde, Cryptomathic, søger vi en dygtig C/C++ softwareudvikler til deres team, som arbejder med udviklingen af Cryptomathic’s sikkerhedsløsning til mobil-apps – Cryptomathic Mobile App Security Core (MASC). Erfaring med iOS og Android er et plus.

MASC sikrer imod en lang række angreb mod mobil-apps på både iOS og Android og bruges af Cryptomathic’s kunder verden over indenfor den finansiele sektor. Der er tale om en sikkerhedskerne skrevet i C/C++, som bruges primært i mobilbank-apps og eID-app til at sikre integriteten af appen og til at etablere sikker kommunikation med backend services.

Dine ansvarsområder vil hovedsageligt være at:

  • Udvikle, forbedre og vedligeholde MASC ved brug af C/C++ og Android/iOS teknologier.
  • Designe og dokumentere nye tekniske løsninger for at styrke MASC samt bidrage til produktets roadmap.
  • Deltage i møder og kommunikation med kunder og stakeholdere for at forstå og imødekomme deres udfordringer og krav.
  • Udvikle automatiske tests samt udføre manuelle tests for at sikre høj kvalitet.

Teamet består i dag af tre udviklere og en teknisk projektleder. Atmosfæren er præget af stort fagligt engagement, samarbejde og vidensdeling. Der arbejdes efter en scrum-inspireret projektmodel med daglige stand-ups, og som udvikler kommer du til at deltage i alle aspekter af udviklingen.

Teamet diskuterer jævnligt løsningsforslag til nye eller forbedrede features med hinanden, og du er med til at præge den tekniske løsning. Der er også gode muligheder for at have kontakt med kundens udviklere i forbindelse afdækning af krav, tekniske supportsager og eventuelle præsentationer af nye features.

I dette team anvender de følgende teknologier:

C/C++, Objective C, Swift, Java, Kotlin, Gradle, Ant, Artifactory med Xray, Git, BitBucket, Jenkins, Jira, Confluence og LaTeX.

Om dig

Vi forestiller os at du:

  • Har en relevant uddannelse på bachelor eller kandidatniveau indenfor softwareudvikling.
  • Har min. 3 års professional udviklererfaring.
  • Er fortrolig med C/C++ og eventuelt udvikling af mobil-apps til iOS og/eller Android i Objective C/Swift og/eller Kotlin/Java.
  • Har interesse for digital sikkerhed og anvendt kryptografi.
  • Har interesse for reverse engineering og eventuelt penetration testing.

Du tilbydes

Hos Cryptomathic finder du et spændende udviklingsmiljø og meget kompetente og hjælpsomme kolleger. Der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring samt for at have indflydelse på dit arbejde.

Du bliver en del af et godt kollegialt miljø med mange sociale arrangementer, god humor og respekt for hinanden. Arbejdsstedet er lige i hjertet af Aarhus i lækre, nyrenoverede lokaler. Der er mulighed for at aftale hjemmearbejde under hensyntagen til opgaver og samarbejde.

Mere om Cryptomathic

Cryptomathic har stor succes med at udvikle og implementere sikkerhedsløsninger til især banker og finansielle virksomheder over hele verden. Deres produkter indgår i mange forskellige sikkerhedsløsninger hos kunderne inden for områder som sikker autentificering og digitale signaturer (f.eks. netbank og juridiske dokumenter) samt nøglehåndtering (f.eks. i forbindelse med udstedelse og brug af betalingskort).

Cryptomathic er beliggende i Aarhus C og har ca. 70 medarbejdere i Aarhus. Virksomheden har salgskontorer i UK, USA og Tyskland, og sammenlagt er der ca. 100 ansatte.

Se mere information på www.cryptomathic.com

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og eksamensbeviser snarest muligt.

Gem job

Bloom søger for Cryptomathic A/S

Arbejdssted

Aarhus C

Vigtige datoer

Indrykket:
16. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt