IT-pro­jekt­le­der til en af Danmarks førende en­tre­pre­nør­virk­som­he­der


Motiveres du af at lede komplekse og forretningskritiske it-projekter? Og kan du med overblik og sikker hånd varetage styringen af en komplet interessentgruppe, der er vant til at gennemføre store projekter? Så er her en spændende mulighed hos vores afdeling for it-udvikling, som tilbyder dig rigtig mange faglige udviklingsmuligheder i din fortsatte rolle som it-projektleder.

Til et strategisk digitaliseringsprojekt for forretningssegmentet Rørteknik søger vi en dygtig projektleder til at tage roret. Projektet understøtter udskiftning af legacy system, der tilgodeser hele værdikæden fra tilbud, kalkulation, ordre og planlægning til efterkalkulation. Du bliver lead for den strategiske styregruppe for segmentet og en projektpipeline, der afvikles over de næste mange år. Rørteknik består af ti selskaber i Danmark og udlandet.

En del af udviklingsteamet

Vi søger en erfaren kollega til at indgå i vores it-udviklingsteam. Sammen med dygtige kolleger skal du sikre en vellykket transition af ovennævnte system til nye ”best-of-bread” applikationer som MS CRM, Sigma, Rob-Ex, WorkPoint, Power Platform m.m.
It-udvikling står for alle Aarsleff-koncernens applikationer. Blandt andet arbejder vi med udvikling og implementering af ERP-, HR-, CRM- og projektstyringssystemer. Vi har ansvaret for udviklingen af vores BI- & data-applikationer, automatiseringer og meget andet. Vi er cirka 40 kolleger, der i samarbejde med forretningen arbejder med digitalisering i Aarsleff-koncernen.

I it-udvikling får du et tæt samarbejde med de øvrige it-projektledere og it-arkitekter. Koncern-it består desuden af it-drift og -support, som også er en vigtig samarbejdspartner for it-udvikling.

Få en vigtig rolle i vores digitale udvikling

Hos Aarsleff er digitalisering og it strategiske værktøjer i koncernens arbejde med at skabe en lønsom og fremtidssikret virksomhed, men også i den vigtige proces med at skabe en mere bæredygtig forretning, der understøtter den grønne omstilling, som virksomheden er i gang med. Som it-projektleder bliver du sammen med den øvrige it-afdeling en vigtig spiller i den proces.

Dine opgaver vil spænde vidt fra projekter, hvor vi understøtter forretningen i implementering af ny teknologi til videreudvikling af den applikationsportefølje, vi har ansvaret for.

Er du vores nye kollega?

Vi leder efter en erfaren it-projektleder, der formår at tage ejerskab over projekterne gennem styring af de tildelte ressourcer. Du er god til forskellige projektmetoder (agile, traditionelle eller hybrid-metode) og formår at tilpasse dit metodevalg efter projektets karakter.

Du har erfaring med alle projektets faser fra opstart til aflevering. Det indebærer blandt andet:

  • behovsafdækning, kravspecificering og eventuelt udbuds- og forhandlingsforløb
  • facilitering af workshops, og at lede og motivere projektgruppen
  • strukturering og planlægning af leverancer og afdækning af afhængigheder
  • at understøtte forretningen i vellykket implementering og håndtering af de forandringer, det kan medføre
  • at håndtere eventuelle problemstillinger og sikre projekternes fremdrift.

Du formår desuden at kommunikere med samarbejdspartnere, teknikere, kolleger og slutbrugere samt at formidle komplekse problemstillinger på en tilgængelig måde.

Det er en forudsætning, at du har erfaring med ledelse af it-projekter, samt at du behersker engelsk.

Det vil være en fordel, at du har kendskab til Prince2, Agile Frameworks som SAFe eller Scrum, ADKAR eller lignende.

Lyder det som noget for dig?

Vi ser frem til din ansøgning snarest muligt og senest den 8. marts 2024. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte it-udviklingschef Lone Rysgaard på tlf. nr. 2499 7784.

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende.

Gem job

Per Aarsleff A/S

Arbejdssted

Viby J

Vigtige datoer

Indrykket:
15. februar 2024
Ansøgningsfrist:
8. marts 2024