Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote


Vil du have fuld fleksibilitet fra hjemmekontoret og samtidig mærke dine kolleger i hverdagen? Og vil du omsætte kundernes tanker til lækker software, der bl.a. støtter op om bedre medarbejder udvikling i virksomheder landet over?

Så kom med og få øremærket tid til at dygtiggøre dig, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du vil arbejde på fuld tid eller på deltid.

”Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at det er fordi, du har begravet dig i koden og ikke har brug for mig. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol,” siger din nye leder, Simon Træls Ravn.

Vi kan faktisk ikke lide ordet konsulenthus…

… for vi er ikke ”hurtigt ind, hurtigt ud”-typerne. Vi har måske ikke mange kunder, men nogle af dem har vi snart haft i 20 år. Måske fordi, at flosklen om at gå efter den rigtige løsning faktisk passer ret godt på os.

”Hvis kunden skal bruge en standardløsning, er det bedst for alle parter, hvis det ikke er os, der laver den. For vi vil lave det, der ikke allerede findes – det er det, vi er bedst til, og det, vi synes er sjovt,” fortsætter Simon.

Arbejd, hvor du vil, og når du vil

De fleste af os arbejder inden for klassisk kontortid, så vi kan få fat i hinanden. Men om du tager en længere frokostpause og logger på om aftenen, eller om du står op med fuglene, er helt om til dig. Hvis du gerne vil have en kontorplads uden for dit eget hjem, deler vi omkostningerne med dig 50/50.

”Deadline” er et fyord – men det er læring og sparring ikke

Vi planlægger vores arbejde, så vi kan gøre det ordentligt og undgår stressende slutspurter. Og så vi har tid til både at nørde med vores fag og skabe sammenhold, selvom vi alle otte arbejder remote.

Hver fredag formiddag mødes vi online for at dele viden og vende ugen – både fagligt og socialt. Senere på dagen er der sat fast tid af til, at vi hver især kan opsøge ny viden. Derudover mødes vi fysisk til nørdedage fire gange om året, hvor vi underviser hinanden og går ud ad alle de tangenter, der falder os ind.

”Folk er ret gode til at bede om et sæt ekstra øjne, dele artikler eller tage videokald med hinanden. Også hvis man bare lige trænger til en virtuel kop kaffe med et andet menneske,” afslutter Simon.

Du er godt hjemme i Ruby on Rails

  • Du har haft fingrene godt nede i back-end i Ruby on Rails og meget gerne også front-end.
  • Du har god forståelse for objektorienteret programmering, måske endda også meta-programmering, og ser vigtigheden af clean code.
  • Kendskab til automatiske tests og lyst til at arbejde i en setting, hvor tests vægtes højt i udviklingen.
  • Du taler og skriver dansk.

Klar til en hverdag, der kører på skinner?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mark Kvanner på 7245 9607.

Send dit CV med en motiveret tekst i toppen allerede i dag via nedenstående link "Ansøg" senest den 10. april 2024. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mark Kvanner
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 07

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex søger for Traels.It

Arbejdssted

Glamsbjerg eller remote

Vigtige datoer

Indrykket:
27. marts 2024
Ansøgningsfrist:
10. april 2024