Ambitiøs IT-softwa­re­ud­vik­ler/arkitekt til OK


Vil du være med til at udvikle de energiløsninger, der udvikler Danmark i dag og i fremtiden – så er dette måske det helt rette job for dig.

Til vores kunde OK i Aarhus søger vi en dygtig softwareudvikler/arkitekt til deres logistikteam.

OK er et af Danmarks største energiselskaber. De har i mere end hundrede år leveret energi til tusindvis af forbrugere og virksomheder i hele Danmark, og det gør de fortsat. Danmark står midt i en historisk grøn omstilling og hos OK er de i fuld gang med at omstille deres forretning, så de også i fremtiden kan være en seriøs nøglespiller på energimarkedet.

OK har i de seneste år været i en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er vokset betydeligt. Fokus på digitalisering har været i top og væksten på dette område fortsætter. P.t. er de mere end 150 dedikerede IT-medarbejdere, der via softwareudvikling støtter op omkring den grønne omstilling og digitalisering hos OK.

Som softwareudvikler/arkitekt bliver du en del af et spændende udviklingsmiljø

Du bliver en del af et dynamisk og meget selvstændigt udviklingsteam bestående af både erfarne og mindre erfarne kollegaer. De er p.t. 4 udviklere og en tester, der udvikler de løsninger, som understøtter logistikken omkring lagre og tankbiler, der kører brændstof ud til OK kunder.

I denne nyoprettede stilling søger vi en teknisk stærk udvikler, der har arkitektgenet. Der vil være perioder, hvor ca. 40 % af dit arbejde vil være at lave solide arkitektløsninger. Du vil få medansvar for at designe applikationslandskab og services for primært logistikteamet, men vil også have grænseflader til andre teams.

Du vil blive ansvarlig for både at forstå de eksisterende løsninger samt at identificere de fremtidige behov. Samtidig vil du have en tæt dialog med forretningen, så du kan sætte dig ind i deres behov. Du vil ligeledes i samarbejde med OK’s arkitektteam udarbejde roadmaps, arkitektur og design på forskellige niveauer.

Din opgave bliver også at lave code reviews samt sikre, at al systemdokumentation bliver udarbejdet korrekt og holdes opdateret.

OK's løsninger er udviklet i et C#-miljø med MSSQL som database og er i gang med at flytte til .Net Core. De arbejder kontinuerligt med at blive opdateret indenfor nye paradigmer og nye teknologier. Atmosfæren er præget af stort fagligt engagement, samarbejde og vidensdeling på tværs imellem de 10 udviklingsteams hos OK-IT.

Om dig

Vi forestiller os, at du har min. 5 års erfaring som softwareudvikler, og har en relevant IT-uddannelse som softwareingeniør eller lignende. Har du erfaring med IT-arkitektrollen og med at flytte løsninger, er det et plus. Du har erfaring med migrering af legacy, og med agile udviklingsprincipper.

Vi ser også gerne, at du har erfaring indenfor de nyeste teknologier, sikkerheds- og Cloud-løsninger. Har du udviklet i Angular, er det et plus. Derudover har du et bredt teknologikendskab, hvor du sikkert kender de fleste af dem, de benytter i OK’s logistikteam nemlig:

  • C#/.Net Framework (på vej mod .Net core)
  • Angular
  • GitIT
  • MS SQL server
  • Azure Devops
  • xUnit
  • Helm Chart, Docker, Kubernetes

Som person er du pragmatisk anlagt, lige som du er samarbejds- og forretningsorienteret.

Mere om OK og hvad de kan tilbyde dig

Som softwareudvikler/arkitekt kommer du til at sidde i en spændende og udfordrende stilling i en vækstvirksomhed, hvor du kan få stor indflydelse. Der er et udviklende IT-miljø, hvor der sker en masse i takt med deres grønne omstilling.

OK har gode lønforhold efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring til dig og din familie, morgenmad hver dag, sund og varierende frokost, 6 ugers ferie m.m., og der er gratis parkering. Du vil også blive tilbudt forskellige former for kurser m.m. så du fagligt kan udvikle dig og holde dig opdateret.

De har ligeledes mange sociale arrangementer, foredrag m.m. De har et rigtig godt samarbejde imellem deres IT-teams og der er gode sparringsmuligheder med de øvrige IT-arkitekter.

I OK vil du opleve, at de har et rigtig godt on-boarding forløb.

OK ligger i Viby, Aarhus. De er ca. 1.200 medarbejdere og mere end 2.500 ansatte i OK Koncernen.

Interesseret?

Vi hos Bloom glæder os til at modtage din ansøgning og CV snarest. Samtaler vil blive afholdt/indkaldt løbende, og ansættelse vil ske når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du flere informationer vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior konsulent Anne Sofie Kvisgaard på tlf. +45 27207336 eller mail ask@bloom.dk.

Gem job

Bloom søger for OK a.m.b.a.

Arbejdssted

Viby J

Vigtige datoer

Indrykket:
3. april 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt