Tech lead til login- og ad­gangsteam


JP/Politikens Hus søger en ansvarsbevidst tech-lead, der skal implementere og medvirke til at designe næste version af koncernens loginsystem.

Efter mere end 10 år skal det eksisterende loginsystem have en gennemgribende omskrivning, hvor vi forventer at udskifte store dele af systemet med en hybridløsning, der består af lige dele købte komponenter, brug af etablerede frameworks og egenudviklede selvbetjeningskomponenter. Løsningen vil være en central bestanddel, i et nyt salgs- og selvbetjenings-univers, der skal servicere alle forretningsenheder i koncernen, der blandt andet består af Politiken, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Watch Medier. Løsningen skal håndtere identitetsstyring af forventeligt to til tre millioner brugere og vil i indfasningsperioden gradvist skulle erstatte det eksisterende Medielogin, der er baseret på OAuth2-frameworket Identity Server 4.

Du vil skulle indgå i et team på tre til fire udviklere og en product manager, og I vil i fælleskab med en arkitekt med indgående kendskab til den eksisterende løsning skulle planlægge udviklingen af de nye komponenter og udfasningen af det eksisterende system. Indtil sommeren 2024 vil vi fastlægge målarkitektur og foretage produktvalg; dine ønsker og ideer vil blive hørt og værdsat fra den dag du starter. Ved årsskiftet til 2025 forventes du at have overtaget det fulde tekniske ansvar for både drift og udvikling af systemerne.

Teknologisk arbejder JP/Politikens Hus mod at al nyudvikling skal hostes i AWS. Vi forestiller os at det næste system bliver fuldt containerbaseret, suppleret af serverless teknologier som Lambda og med beskeddistribution i EventBridge eller ren SNS/SQS. Udgangspunktet vil være i de forskellige services AWS leverer, så databaser med mere forventes at ligge i Aurora eller RDS. Vores ønske er at købe færdige løsninger hvor det giver teknologisk og økonomisk mening, så dele af selve identitetsstyringen vil forventeligt blive håndteret i en SaaS-løsning. Vi vil gerne høre din holdning og spørgsmål til den overordnede arkitektur.

Arbejdet vil skulle ske i løbende koordinering med de øvrige teams, der står for digitale kunderejser, og har ansvar for abonnementsplatformen, købsflow og det kommende selvbetjeningsunivers. Dit team vil skulle stå for udviklingen af de forskellige backendservices og have ansvaret for at brugeroplevelsen i forbindelse med integration med husets forskellige sites bliver så gnidningsløs som muligt. Dele af frontend-udviklingen vil ligge i selvbetjeningsteamet.

JP/Politikens Hus har netop været igennem en gennemgribende omstrukturering hvor vi har samlet de tidligere decentrale kompetencer fra de enkelte redaktioners udviklingsafdelinger i slagkraftige fokuserede teams. Driften af systemet vil ske i samarbejde med et dedikeret AWS-team, hvor I i samarbejde sikrer observerbarhed og skalerbarhed. Koncernen har ligeledes et pragmatisk sikkerhedsteam, der vil kunne hjælpe med sikkerhedsrelaterede diskussioner og afvejninger.

I koncernen arbejder vi med løsninger i .NET, Java, Elixir og i forbindelse med databehandling og AI selvfølgelig også Python. Vi benytter primært Terraform til infrastrukturkode. Systemerne kommunikerer enten synkront via WebAPI’er eller asynkront via messaging. Systemerne i dit team forventer vi bliver baseret på .NET.

Det eksisterende Medielogin håndterer aktuelt mere end halvanden million brugerprofiler og logins fra hundredetusindvis af individuelle brugere hver måned. Det er tilknyttet såvel websites som nyhedsapps fra de største nyhedssites i Danmark.

Vi forventer at du

  • Har en solid erfaring med backend-udvikling i en rolle som tech-lead.
  • Har erfaring med at designe systemer hvor sikkerhed og høj oppetid er essentiel.
  • Trives i en rolle hvor du skal kommunikere arkitektur og sparre med tech leads fra andre teams og udviklerne i dit eget team.
  • Interesserer dig for arkitektur og integrationer i et stort distribueret og heterogent systemlandskab.
  • Ikke bliver afskrækket af at skulle indgå i en stor organisation i løbende forandring.
  • Har et kendskab til OAuth2 eller andre protokoller til identitetsudveksling

Det er et plus hvis du

  • Tidligere har medvirket til implementeret en IdP, der leverede login som en service på tværs af domæner og platforme.
  • Er interesseret i AWS og/eller hosting og resiliens i bred forstand.
  • Brænder for at arbejde i en publicistisk virksomhed.

Arbejdsstedet

Arbejdsstedet bliver i Mediebyen i Århus, hvor dit team og størsteparten af dine udviklerkolleger befinder sig. Der vil være dagligt samarbejde med kolleger på Rådhuspladsen over Teams.

Ansøgningsfrist 8. april 2024.


JP/Politikens Hus - Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Nordens førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi formidler oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne, og det grundlæggende formål med JP/Politikens Hus er at sikre udgivelsen af frie, pålidelige og uafhængige medier. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Marketwire samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.900 medarbejdere og havde i 2023 en omsætning på mere end 3,8 mia. kr.

Gem job

JP/Politikens Hus

Arbejdssted

Aarhus C

Vigtige datoer

Indrykket:
4. april 2024
Ansøgningsfrist:
8. april 2024

Job hos virksomheden