Un­der­vi­ser til IT-tek­no­log­ud­dan­nel­sen


Har du stor viden om embedded systemer og vil du være med til at udvikle branchen ved at give din viden videre til næste generation af IT-teknologer?

Som underviser på IT-teknologuddannelsen vil du komme til at undervise på en spændende og praksisnær uddannelse.

IT-teknologuddannelsen er bygget op omkring fire fagområder: Internettets virkemåde, programmering, smart elektronik og praktiske færdigheder i at bygge prototyper.

På uddannelsen får de studerende undervisning i at analysere og omsætte virksomhedsbehov inden for netværksteknologi og IoT til tekniske løsninger. Desuden lærer de om projektstyring og udviklingsopgaver, kvalitetskontrol og ressourcestyring, samt grundlæggende IT-sikkerhed.

På IT-teknologuddannelsen lærer de studerende at designe og opbygge netværk, som indeholder fx routere, switche, firewalls og servere samt elektronikudvikling og programmering af mikroprocessorsystemer i forbindelse med IoT.

Læs mere om uddannelsen på kea.dk.

Underviserrollen

Dette opslag retter sig primært mod undervisning i embedded systemer (indlejrede systemer). Faget embedded systems/indlejrede systemer handler om bl.a. signalhåndtering, kompetentteknologi, kommunikation, Internet of Things-teknikker, protokoller, interfacing, udvælgelse og anvendelse af indlejrede systemer samt komponenter i integrerede løsninger. Fagområdet arbejder generelt med design, udvikling, test og dokumentation samt formidling af sikre og bæredygtige løsninger.

Som vores nye underviser bliver du en del af et engageret team, der tilsammen sørger for, at de studerende får en uddannelse, der linker teori og praksis inden for de fire overordnede fagområder.

I jobbet vil du primært undervise, men du vil også deltage i praksisnære forsknings- og/eller udviklingsprojekter, evt. i samarbejde med kollegaer.

Hvis du har mange års erfaring, kan jobbet give dig en unik mulighed for at udvikle dine evner for formidling samt forny dine faglige kompetencer, idet jobbet giver en mulighed for både dybde og bredde.

Undervisning, udvikling og relationsarbejde – og en del af et team

Du bliver med primære opgaver inden for undervisning, udvikling og relationsarbejde (f.eks. besøg i praktikvirksomheder, involvering af virksomheder i undervisningen via gæsteforlæsninger). Du vil opleve, at de forskellige sider af jobbet er relaterede til og understøtter hinanden, så dit arbejde fremstår som en meningsfuld helhed.

Som underviser vil du indgå i et team af undervisere, som i fællesskab tilrettelægger de studerendes læringsforløb som et sammenhængende, meningsfyldt og motiverende forløb.

På KEA bliver du en del af et visionært og primært teknisk erhvervsakademi, hvor der er plads til, at du både kan udvikle og bringe din faglighed og erfaring i spil. Vores fornemmeste opgave er fortsat at udvikle uddannelsen i takt med branchen, og vi har fokus på både de faglige og pædagogiske aspekter i undervisningen.

Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med kollegaer med forskellige baggrunde, hvor vi værdsætter og giver plads til forskellighed, med den stærke faglige passion i centrum.

Din daglige arbejdsplads er på Nørrebro, hvor du bliver en del af KEA Digital med ca. 150 ansatte undervisere og ledere. Selve teamet er på 7-9 teammedlemmer, og vi deler adresse med resten af programområdet, hvilket giver spændende muligheder for sparring og tværfaglighed.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, fx IT, IT-elektronik, elektro-ingeniør eller tilsvarende.

Du har erfaring med de faglige områder, som uddannelsesområdet omfatter (herunder embedded/indlejrede systemer), og er passioneret i at udvikle dine evner fremadrettet.

Det er ikke et krav, at du har undervist før, men det er en fordel. Det vigtigste er dog, at du interesserer dig for formidling og kommunikation, og gerne vil udvikle dig som underviser.

Det vil være en fordel, hvis du kan sætte kryds ved kompetencer inden for et eller flere af følgende områder:

  • Microcontrollere
  • Effekt elektronik
  • Grundlæggende elektronik
  • Fejlfinding (multimeter, oscilloskop, logic analyzer)
  • Evt. elektromekanik

Har du arbejdet med projektstyring i udviklingsprojekter, så vil den erfaring også kunne bruges i jobbet.

Det falder dig naturligt at opsøge ny viden, og du interesserer dig generelt for, hvad der rører sig i branchen. Du er god til at skabe relationer som du løbende holder ved lige - til kollegaer og samarbejdspartnere i dit netværk.

Klar til nye udfordringer på KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Merete Hess, på tlf. 2437 4026 og på mail mhes@kea.dk.

Ansøgningsfristen er den 7.april 2024. Vi forventer løbende at invitere interessante profiler til samtale, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Klik på Ansøg-knappen og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt efter nærmere aftale.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Ansættelse som adjunkt eller lektor

Du ansættes med stillingsbetegnelse som adjunkt eller lektor, omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier, m.fl. efter gældende overenskomst.

Er du ny i faget som underviser, ansættes du som adjunkt og vil deltage i KEAs adjunktforløb, som over fire år vil udvikle og styrke dine kompetencer med det formål at blive lektor. Der er tale om et struktureret og gennemprøvet forløb med stort fokus på din egen kompetenceudvikling, hvor du igennem bl.a. kurser og vejledning kvalificerer dig til at skrive din lektoranmodning. Dit kompetenceudviklingsforløb til lektor er tilrettelagt, så du gennemfører det sammen med andre adjunkter - som en integreret del af dine daglige opgaver.

Ansættelsen som lektor forudsætter en positiv lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.

Læs mere om at blive underviser på KEA på kea.dk/job.

Gem job

Københavns Erhvervsakademi

Arbejdssted

København N

Vigtige datoer

Indrykket:
28. marts 2024
Ansøgningsfrist:
7. april 2024