IT-pro­jekt­le­der til di­gi­ta­li­se­ring

Digitalisering er en vigtig brik i FOAs ambition om at sikre de bedste vilkår for vores medlemmer.

Det er derfor yderst vigtigt, at vi udnytter og videreudvikler vores digitale løsninger i et tæt samarbejde mellem IT og forretning, på tværs af organisationen og med inddragelse af slutbrugere. Vi har i IT mange ideer til øget digitalisering i FOA, og det bedste er, at det har den øvrige del af FOA også.

Som IT-projektleder kommer du derfor til at arbejde tæt sammen med kollegaer fra forretningen, FOAs IT-arkitekter, eksterne leverandører samt FOA ITs agile udviklingsteams. Vi har altid slutbrugeren i fokus, og der er typisk repræsentanter for disse med i en referencegruppe. De sidste par år har vi bl.a. gennemført projekter om app til tillidsrepræsentanter, digitalt løntjekværktøj, nyt telefonisystem og digital signeringsløsning. Der vil både være større og mindre projekter.

Vi benytter en FOA tilpasset Prince2-projektmodel – men vi er ikke ortodokse på metoden.

Du skal være ledende på at analysere, konkretisere, scope, facilitere, sikre fremdrift, motivere projektdeltagere samt ikke mindst sikre et brugbart og værdifuldt resultat set fra forretningen.

Derfor forventer vi, at vores nye kollega:

  • Har relevant uddannelse og erfaring som (IT-) projektleder
  • Sætter en ære i at finde vejen, når du møder forhindringer og modvind
  • Viden om og gerne erfaring med forandringsledelse
  • Er vedholdende, empatisk og er god til at få folk med dig
  • Er klart kommunikerende mundtligt og skriftligt både overfor projektdeltagere, interessenter og styregrupper
  • Er god til at afdække og holde fokus på slutbrugerens behov med udgangspunkt i slutbrugernes processer og digital understøttelse
  • Evner løbende at tilpasse projekterne i forhold til nyopstået viden eller prioritering
  • Har gode analytiske evner, og lyst til selv at få fingrene i mulden og være udførende på nogle opgaver (fx analyse, behovsafdækning, specifikation og test)

Vi ønsker stillingen besat fra 1. juni 2024 (eller inden da, hvis muligt).

Vi tilbyder:

Som projektleder i FOA IT vil du blive en del af en ambitiøs afdeling med højt til loftet, stor faglighed og plads til gode grin. Vi lægger vægt på en god balance mellem arbejds- og fritidsliv. Afdelingen står for udvikling, servicering og vedligeholdelse af IT til forbundshuset, vores 32 afdelinger og a-kasse. Vi er ca. 75 medarbejdere fordelt på udviklere, forretningskonsulenter, arkitekter, projektledere, driftsteknikere, supportere og ledere – de 5 er i IT projektledelse.

FOAs forbundshus ligger i hjertet af København, lige ved Vesterport. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende intern overenskomst med mulighed for tillæg for relevante kvalifikationer. Der er tilknyttet pensionsordning på 14 % og et ferietillæg på 3 %. Vi optjener syv ugers ferie efter 12 måneders ansættelse, har massageordning/fysioterapi, motionskælder samt forskellige personaleforeninger.

Der er gode muligheder for løbende efteruddannelse.

Du kan høre mere om jobbet hos sektionsleder for IT-Projektledelse Anne-Mette Jepsen på tlf. 40228521.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender via FOAs elektroniske rekrutteringssystem senest 7. april 2024. Vi forventer at holde 1. runde ansættelsessamtaler i uge 16 og 2. rundesamtaler i uge 17 2024.

Gem job

Arbejdssted

København V

Vigtige datoer

Indrykket:
7. marts 2024
Ansøgningsfrist:
7. april 2024