FOA søger full-stack udvikler - til di­gi­ta­li­se­ring der gør en forskel

Vi søger en engageret udvikler, som brænder for at udvikle systemer, der er med til at gøre en forskel for FOAs brugere.

For stillingen gælder, at du kommer til at indgå i et af vores agile teams, der består af udviklere, forretningskonsulenter og arkitekter. Du vil få en central rolle, hvor du vil deltage i spændende projekter, med stor mulighed for fleksibilitet i din arbejdsdag, samt gode sociale og faglige forhold.

Teamet deler ansvarsområder, sparrer samt videndeler på daglig basis. Det er derfor også vigtigt, at du er en holdspiller, der tager ansvar og ejerskab for både dine egne og teamets opgaver, at du følger opgaverne til dørs, er god til at dokumentere og deler din viden.

Din baggrund

Du har to-tre års professionel erfaring med frontend-udvikling, men trives også med backend-udvikling. Du er på hjemmebane i større udviklingsmiljøer, hvor du har deltaget i projekter og arbejdet agilt, hvor fokus har været på digitalisering og automatisering af sagsbehandlingsprocesser.

Din IT-faglige uddannelse er en mellemlang eller lang videregående IT-uddannelse, f.eks. datalog, ingeniør eller cand.it. Gennem dit arbejde og din uddannelse har du tilegnet dig viden om objektorienteret systemudvikling (OOP og OOD) og en grundlæggende indsigt i softwaretest.

Stillingen

I stillingen som udvikler vil din primære opgave være at videreudvikle vores egenudviklede a-kasse- og medlemsløsning på en ny web-baseret platform, der består af en backend i C# og Entity Framework, og en frontend i TypeScript, Web Components og til tider Knockout. Vores udvikling er baseret på clean code, test driven development og SOLID. Du kommer til at indgå i dette arbejde som full-stack udvikler og får en betydningsfuld rolle ift. at udvikle og fremtidssikre løsningen, som anvendes af FOAs sagsbehandlere, der har det som deres primære fagsystem i arbejdet ud mod medlemmerne.

Vi arbejder i teamet med følgende teknologier

  • C#, Visual Studio, .Net / .Net Core
  • Javascript frameworks
  • TypeScript og ES6
  • HTML og SASS/SCSS
  • DevOps og Git / versionsstyring
  • Relationsdatabaser og datamodellering

Vi forventer at du er skarp på nogle af de nævnte teknologier og har evnen og lysten til at lære dem at kende, hvor du har mindre kendskab.

Vi tilbyder

Som udvikler i FOA IT vil du blive en del af en ambitiøs afdeling med højt til loftet, stor faglighed og plads til gode grin. Afdelingen står for udvikling, servicering og vedligeholdelse af IT til forbundshuset, vores 32 afdelinger og A-kasse. Vi er ca. 75 medarbejdere fordelt på udviklere, forretningskonsulenter, arkitekter, projektledere, driftsteknikere, supportere og ledere.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende intern overenskomst med mulighed for tillæg for relevante kvalifikationer. Der er tilknyttet pensionsordning på 14 % og et ferietillæg på 3 %. Vi optjener syv ugers ferie, har massageordning/fysioterapi, motionskælder samt forskellige personaleforeninger.

Derudover er der gode muligheder for løbende efteruddannelse.

Du kan høre mere om jobbet hos André K. Nielsen (Teamleder) på tlf. 29 62 05 71 eller Dan Henrik Nielsen (Sektionsleder - IT-Udvikling) på tlf. 31 21 61 26. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender via FOAs elektroniske rekrutteringssystem senest 1. april 2024. Vi forventer at holde 1. runde ansættelsessamtaler i starten af uge 15 og 2. rundesamtaler i uge 16 2024.

Gem job

Arbejdssted

København V

Vigtige datoer

Indrykket:
8. marts 2024
Ansøgningsfrist:
1. april 2024