Da­ta­in­ge­ni­ør


Du er en erfaren Dataingeniør, der er på udkig efter din næste udfordring. Gerne en udfordring der indeholder at designe datainfrastruktur og lede implementeringen. Og gerne en udfordring der foregår i et af Danmarks hurtigst voksende tech startups.

Guess what – det er præcist dén udfordring, vi har på hånden. Som Dataingeniør hos OOONO får du mulighed for at kridte banen op i vores nyetablerede dataafdeling, der i øjeblikket består af 2 Data Scientists. De er omtrent lige så godt selskab, som de er dygtige. Der var du sgu heldig, hva'?

Og hvad mener vi så med at kridte banen op? Vi mener, at du skal definere vores data setup samt sikre datakvalitet og datasikkerhed. Derudover skal du sørge for modellering af big data til både BI og algoritmiske formål. Du skal også beslutte, hvilket data warehouse vi skal bruge og selvfølgelig sikre, at vi arbejder effektivt på tværs af afdelinger.

Lyder ret fedt, ik'? Forhåbentlig synes du, det lyder endnu federe, når du har læst enhver jobopslags obligatoriske punktopstillinger:

Hvad du skal lave:

 • Designe, udvikle og vedligeholde skalerbare og effektive datapipelines til behandling, transformation og lagring af store datamængder
 • Lede udviklingen og styringen af vores BI-arkitektur med fokus på avanceret data warehousing, ETL-strategier og teknikker for datamodellering
 • Samarbejde med Data Scientist, analytikere og andre interessenter for at forstå datakrav og sikre rådigheden af data til analytiske formål på tværs af organisationen
 • Optimere og fejlfinde eksisterende datainfrastruktur for at forbedre ydeevne, pålidelighed og skalerbarhed
 • Implementere datasikkerheds- og fortrolighedsforanstaltninger for at beskytte følsomme oplysninger
 • Holde dig opdateret med trends og nye teknologier for at anbefale og implementere bedste praksis inden for faget

Vi forestiller os, at du er en person, der har:

 • Dokumenteret erfaring som Dataingeniør, Data Engineer eller en lignende rolle med fokus på at designe og implementere løsninger
 • Stærke færdigheder inden for Python og Typescript
 • Dyb forståelse for principper for datamodellering, databasearkitektur og praktisk erfaring med cloud-baserede platforme som AWS og moderne data warehouses (f.eks. Amazon Redshift, Snowflake, Google BigQuery)
 • Fremragende problemløsnings- og kommunikationsevner

Og vi ville elske det, hvis du har:

 • Erfaring med dokumentbaserede databaser (mongoDB), grafdatabaser
 • Erfaring med real time data processering og live data streaming teknologier

Du vil referere direkte til vores CTO, Tayyib.

Hvad er OOONO for en arbejdsplads?

Her er højt til loftet, frihed under ansvar og fladt hierarki. Sagt på en anden måde: Her er fedt. Rigtig fedt. Og når tankerne skal væk fra arbejde, kan du byde op til dans i bordtennis, bordfodbold, airhockey, et vilkårligt PlayStation spil eller bare tage dig en hyggesludder ved vores inhouse Espresso House kaffe-setup. Derudover kan vi godt lide at drikke en sodavand eller en bajer fredag eftermiddag og har ofte sociale arrangementer i alle afskygninger.

Men… Hvad så nu? Hvad gør jeg?

Jamen få smidt nogle ord på et (ideelt set digitalt) stykke papir og send det vores vej. Gerne et CV også.

Hvis du har nogen spørgsmål, kan du kontakte vores HR Coordinator Anne Byskov på +45 31713531 eller aby@ooono.dk.

Startdato: Så hurtigt som muligt.


Jobbet søges med QuickApply på Computerworld it-jobbank.

Gem job

OOONO A/S

Arbejdssted

Valby

Vigtige datoer

Indrykket:
8. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt