SAP BW-konsulent


Er du klar til at sætte retning for DLG´s rapporteringsstrategi og er du motiveret til at træde ind i deres S4 HANA og SAP BW/4Hana Greenfield transformationsprojekt – samtidig med at du yder support på deres nuværende SAP BW7.5 løsning? Så er du sikkert den profil, vi på vegne af DLG søger til deres team i Fredericia.

Dette er en ny og spændende intern mulighed, hvor du vil blive en del af DLG´s Group IT SAP Solutions-team, der består af 40 interne SAP-arkitekter, konsulenter, testmanagere og udviklere. I DLG samarbejder de på tværs af grænser og er placeret både i Danmark og Tyskland.

Transformationsprojektet vil vare i flere år og bliver først rullet ud i DLG i Danmark og derefter i Team Agrar i Tyskland. Dine vigtigste interessenter vil være DLG’s Business Intelligence og Finans afdelinger, men i takt med udrulningen og dit netværk vokser, kommer der mange nye interessenter på tværs af de forskellige forretningsenheder.

Dine opgaver og ansvarsområder

SAP-ECC og BW7.5 har været kerne-ERP- og BI-løsningen i både DLG og Team Agrar. Med den nye S4Hana og BW/4Hana løsning vil du som SAP BW-konsulent komme til at spille en central rolle i design, udvikling og vedligeholdelse af BW-løsninger. Inden DLG er fuldt migreret vil du samtidig skulle yde support og småforbedringer på den nuværende SAP BW7.5-løsninger.

Det vil være en fordel i jobbet, at du har kendskab BW/4Hana 2.0-calculation views og datamodellering. At læse og analysere CDS-views i S4Hana og kendskab til SAP Analytics Cloud (SAC) som frontend vil også være en fordel. Som SAP BW-konsulent har du SAP BW-udviklingsfærdigheder og du har ambitioner om at sætte retningen for BI-området sammen med dine kolleger, forretningspartnere og eksterne konsulenter.

Hvad DLG forventer af dig

Du er proaktiv, professionel og selvstændig med evnen til at lede og prioritere egne opgaver. Som BW-konsulent har du opnået gode samarbejds- og kommunikationsfærdigheder, og du har fokus på at udbygge dine relationer til forretningen og kollegerne.

Vi forventer, at du har interesse i at holde dig opdateret på de nyeste SAP BW-funktioner og best practises. Da DLG har store ambitioner på BI-området, vil nysgerrighed på andre teknologier fremme din position og udvikling i stillingen.

Det er en fordel hvis du har kendskab til den agile udviklingsmodeller og kan tale og skrive engelsk. Gode tysk-kundskaber vil også betragtes som en fordel.

DLG tilbyder

Din arbejdsplads vil være på DLG’s kontor i Fredericia, men du må forvente rejseaktivitet til andre steder såsom Aarhus, Flensborg eller Osterrönfeld. Tilstedeværelse på kontoret er fleksibel med muligheder for at arbejde hjemmefra, men transformationsprojektet kræver fysisk tilstedeværelse 3 dage om ugen.

DLG tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, herunder en favorabel pensions- og barselsordning, en god ferieordning og en omfattende forsikringspakke. I det prisbelønnede domicil i Fredericia får du en unik arbejdsplads i moderne omgivelser, en god kantineordning og et fitnessrum. DLG har en aktiv personaleforening, sportsklub og kunstforening og tilbyder attraktive medarbejder-rabatter, blandt andet i DLG’s egen butikskæde – Land og Fritid.

Kontakter og ansøgning

For yderligere information, kontakt Partner i Recruit IT, Claus Porse på +45 2087 8617. Ansøgninger vurderes løbende, så vi ser frem til at høre fra dig hurtigst muligt.

Gem job

Recruit IT ApS søger for DLG

Arbejdssted

Fredericia

Vigtige datoer

Indrykket:
27. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt