Kvik IT-supporter med flair for god service


Trives du i en kultur, hvor der er højt til loftet, hvor du kan få medindflydelse og hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så læs mere om at blive en del af vores support-team her hos Bone Consult.

Om stillingen

Du vil indgå i vores support-team, hvor du sammen med dine kolleger sidder klar til at yde support, når kunderne henvender sig med problemer eller spørgsmål via vores hotline og gennem vores ticket-system.

Du bruger derfor størstedelen af din tid på kontoret. Det kan dog også ske, at du skal ud på besøg hos kunder ifm. supportopgaver.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • fejlsøge på PC, netværk og servere
 • håndtere fejl indrapporteret af vores systemovervågning
 • holde vores dokumentation opdateret.

Vi forventer selvfølgeligt ikke at du er selvkørende fra dag ét, men det er vigtigt at du har bredt kendskab til IT, en god teknisk forståelse og er villig til at lære nye teknologier og værktøjer at kende. Vi skal nok sørge for at klæde dig godt på, så du føler dig tryg ved dine arbejdsopgaver.

Bone Consult – IT-løsninger med omtanke

Vi er et ambitiøst IT-konsulenthus med mere end 30 års erfaring med IT-infrastruktur, cloud, ERP-løsninger og forretningsudvikling. Vores kunder er vidt forskellige størrelses- og branchemæssigt, hvilket sætter krav til vores evne som partner til at forstå vores kunders forretninger for at kunne understøtte og bidrage til deres vækst.

Hvem er Bone Consult egentligt?

På vores kontor i Aalborg er vi 7 dedikerede medarbejdere, som har et tæt samspil kollegialt. Vi har masser af spændende projekter i horisonten, og vi håber på, at du har lyst til at blive en del af holdet.

Om dig

Vi forestiller os, at du som person er initiativrig, nysgerrig på at lære nyt og ikke mindst nyder at bringe din ekspertise i spil for at hjælpe andre. For at få succes i rollen forventes det, at du er motiveret, formår at arbejde selvstændigt og løsningsorienteret.

Ideelt set kan du nikke genkendende til følgende:

 • Du udviser troværdighed
 • Du er ansvarsbevidst
 • Du taler og skriver dansk.

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du:

 • Har erfaring med support fra tidligere beskæftigelse, men vi er åbne overfor din specifikke uddannelsesmæssige baggrund
 • har grundlæggende kendskab til f.eks. Microsoft Active Directory, Microsoft Office 365-platformen eller lignende værktøjer.

Hvad kan du forvente af stillingen?

 • En stilling med mulighed for udvikling af dine kompetencer samt generelle IT-kendskab
 • Mulighed for over tid at tage opgaver ind på højere niveau samt få mere ansvar
 • En arbejdsplads med en uformel tone og højt til loftet
 • Et miljø hvor høj faglighed, samarbejde og arbejdsglæde prioriteres
 • Fleksible og gode arbejdsvilkår – du får også mulighed for hjemmearbejde.

Har vi vækket din interesse?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at sende os en e-mail på adressen job@boneconsult.com - så vender vi tilbage hurtigst muligt! Har du lyst til at lære mere om os, kan du læse mere på www.boneconsult.com.

Send dit CV med en kort motiveret tekst i toppen, hvor du beskriver din motivation for at søge jobbet. Søg allerede i dag og senest den 5. april ved at sende dit materiale til vores e-mail job@boneconsult.com, med ”Ansøgning: IT-Supporter” i emnefeltet.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men er villige til at vente på den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at søge, uanset race, køn, alder, seksuel orientering, handicap eller andre beskyttede karakteristika.

Gem job

Bone Consult A/S

Arbejdssted

Aalborg SV

Vigtige datoer

Indrykket:
26. marts 2024
Ansøgningsfrist:
5. april 2024