Systemad­mi­ni­stra­tor – sjælden åbning på Danske Spils IT-in­fra­struk­tur­hold


Vil du være på hold med os, hvor vi sammen supporterer kolleger, servere og applikationer samtidig med, at vi udvikler driften af vores IT-systemer, der er innovativ og sikker, men samtidig skalerbar og effektiv?

”Hvis du har lyst til at lære et nyt fagområde at kende, så bliver du kastet ud i det. Vi har fart på, og du vil passe godt ind, hvis du kan lide kage og har en holdning til vores holdstilling til næste fodboldturnering” – Joachim.

Velkommen til Teknologi- og brugersupport – din nye hverdag?

Når du træder indenfor i vores team, møder du 10 kolleger, som sammen driver vores samlede infrastruktur og supporterer vores +450 andre holdspillere. Det betyder, at vi varetager alt fra datacenterdrift og backupløsninger til forskellige niveauer af brugeradministration. Til det har vi brug for endnu en skarp hjerne indenfor infrastrukturfeltet.

Jeg arbejder sammen med kolleger med stor indsigt, og det værdsætter jeg virkelig. Der er masser af faglig sparring på tværs, og så er Danske Spil få nok til, at alle kender alle, men stor nok til alle aspekter af IT-paletten.” – Thomas, Product Owner i Teknologi- og Brugersupport.

En hverdag med driftsopgaver og konstant udvikling

Vi arbejder på at finde en balance mellem udvikling af driften og at drive driften, og derfor har vi fokus på automatisering, nye værktøjer og nye måder at arbejde på. I 2024 vil vi også indføre hackathons før vi beslutter os for implementering af nye værktøjer, teknologier og optimeringsprojekter. Det stiller krav til dig og din faglighed, og at du stræber efter teknisk såvel som personlig udvikling. Du kan få udbygget din erfaring og mulighed for at udvikle dig bl.a. ved at:

  • analysere og gøre vores virtualiseringsmiljø i VMware samt vores datacenter setup toptunet
  • optimere eller implementere intelligente backup-løsninger
  • administrere vores Active Directory og M365, der konstant udvikler sig
  • administrere og optimere vores Windows serverdrift samt PAM-løsning
  • arbejde i en moderne driftsorganisation, hvor der er stort mandat til fagligheden og krav til, at du udvikler dig i takt med nye teknologier

Danske Spil IT – meget mere end bare spil

I Danske Spil er der IT i alt, hvad vi laver, og de digitale kanaler står for mere end 61 % af vores salg. Vi skal hele tiden nytænke og udvikle vores spiltilbud og samtidig passe godt på vores kunder. Vi er 115 gode kolleger samlet i IT, hvor tæt samarbejde, en fleksibel hverdag og stærke IT-kompetencer skaber en kultur, som vi er stolte af.

Sammen føler vi et samfundsansvar, som gennemsyrer alt, hvad vi laver. Produkternes overskud går til gode formål, og med fokus på vores ansvar implementerer vi tiltag i forhold til fx ludomani, så vi altid kan se os selv og vores kunder i øjnene.

Initiativrig og teknisk stærk systemadministrator

Vi leder efter en holdspiller, der tager initiativ til at bidrage med gode løsninger for vores drift af infrastrukturen og vores processer. Du stiller spørgsmål, udfordrer os og har en næse for at vurdere risiko ved de forbedringer, du og teamet laver. Du må gerne være specialist i f.eks. VMware, men vi leder efter en, der ønsker at indgå i en bred opgaveportefølje, da du også på sigt, skal indgå i vores rådighedsvagtordning.

Endelig forestiller vi os, at du har:

  • erfaring med VMware
  • erfaring med M365 og Azure
  • erfaring med backup og monitorering
  • kendskab til Powershell og måske PowerPlatform, muligvis også SQL
  • forståelse for at dokumentation er kilden til et nemmere arbejde i morgen

Vil du være med til at underholde danskerne?

Vi læser ansøgninger igennem løbende, men deadline for at søge er den 1. april 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Haugsted på meha@danskespil.dk eller på tlf. 26 66 63 26. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Senior HR Business Partner, Kamilla Høg Jakobsen på kahj@danskespil.dk.

Gem job

Danske Spil A/S

Arbejdssted

Brøndby

Vigtige datoer

Indrykket:
13. marts 2024
Ansøgningsfrist:
1. april 2024