Stu­den­ter­med­hjæl­per Java, IT


Er du en engageret og ambitiøs studerende inden for softwareudvikling med interesse for programmering og Cloud-teknologier? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team hos Spar Nord Bank. Vi søger en studentermedarbejder til at hjælpe med migrering af vores kørende Java-applikationer til vores nye Cloud-setup.

Om virksomheden

Spar Nord Bank er en af de førende aktører inden for den finansielle sektor, med en passion for teknologisk udvikling. Vi er på en spændende rejse mod at implementere moderne Cloud-løsninger, og vi leder efter en studentermedarbejder til at støtte os i denne proces.

Jobbeskrivelse

I rollen som studentermedarbejder vil du være en vigtig ressource i vores udviklingsteam og bidrage til migreringen af vores Java-applikationer til vores nye Cloud-setup. Du vil arbejde tæt sammen med vores erfarne udviklere og få mulighed for at lære og udvikle dine færdigheder inden for moderne IT-løsninger og Cloud-teknologier.

Ansvarsområder inkluderer

  • Hjælp til migrering af kørende Java-applikationer til Cloud-platformen
  • Samarbejde med udviklingsteamet omkring tekniske løsninger og implementering
  • Bidrage til testning og fejlfinding af migrerede applikationer
  • Dokumentation af migreringsprocessen og opdatering af teknisk dokumentation

Derudover vil der kunne være forskellige ad hoc-opgaver i funktionen, som vil skulle håndteres.

Kvalifikationer

Vi leder efter en studerende på 3. eller 4. semester, eller nyligt opstartet på sin kandidat, inden for en relevant programmeringsfaglig studieretning. Du skal have grundlæggende kendskab til Java-programmering samt interesse for Cloud-teknologier. Erfaring med Docker, Kubernetes eller lignende vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

Dette er en unik mulighed for at få praktisk erfaring med moderne IT-løsninger og Cloud-teknologier i en virksomhed i finanssektoren.
Vi søger en studentermedhjælper, der kan arbejde 8-15 timer ugentligt i tidsrummet 8.00 – 16.00 efter aftale og behov. Vi er fleksible på, hvornår arbejdstiden placeres i løbet af ugen, så det tilpasses din uddannelse.

Du bliver ansat under konkurrencedygtige vilkår og bliver inviteret til sociale arrangementer på lige fod med resten af dine kollegaer. Teamet du indgår i er ungt og dynamisk, har en uformel omgangstone, og er dygtige og villige til at lære fra sig.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er den 3. april. Alle henvendelser behandles fortroligt. For yderligere oplysninger om stillingen, kontakt venligst Chef for Java, Anders Nørgaard, på telefon 26207158.

Dette er din chance for at få praktisk erfaring og være en del af vores spændende udviklingsprojekt hos Spar Nord Bank – vi ser frem til at høre fra dig!


Spar Nord har rødder helt tilbage til 1824 og er i dag Danmarks 5. største bank. Vi er +1.700 ansatte og har over 60 lokale banker på landsplan. I Spar Nord er vi den lokale bank, der med lokalt engagement, medvirker i at samle byens borgere, foreninger og ildsjæle. Vores 4 værdier: nærværende, kompetent,ambitiøs og ordentlig, er helt grundlæggende i vores virksomhedskultur og dermed også i måden vi møder vores kunder og hinanden internt i Danmarks mest personlige bank.

Gem job

Spar Nord Bank A/S

Arbejdssted

Aalborg

Vigtige datoer

Indrykket:
13. marts 2024
Ansøgningsfrist:
3. april 2024