AI Developer


Er AI og chatbots what makes you tick? Og ville du skifte navn til Mr. (chat)robot, hvis du kunne? Så skal du være vores nye AI Developer!

Hvis du får helt kriller i fingrene af muligheden for at arbejde med AI og skabe chatbots... og er OpenAI (måske) soooo last year for dig? Så er du landet på den helt rette jobannonce.

Du vil som AI Developer være med til at skabe fundamentet for vores fremtidige AI-løsninger i Visma DataLøn og ProLøn. Vi skipper hver måned over 500.000 lønsedler afsted til den danske befolkning. Vores mål er at gøre løn så let som overhovedet muligt - og det er her, at du og AI kommer ind i billedet.

Vil du have en AI legeplads, en leder, der kan kode og den lækreste tech-stack?

Hos os får du din egen stol og skrivebord på vores kontor i Carlsberg Byen. Du vil blive en del af et spritnyt AI-team med en flok blandede hoveder med forskellig faglighed og kompetencer. Selvom hovederne i teamet er awesome, kan I naturligvis ikke gøre det hele alene, så du vil skulle arbejde tæt sammen med resten af vores udviklingsteams, som kender vores produkter og systemer til fingerspidserne. Vi har netop lanceret en ny platform, så vi har en ret lækker tech-stack og kan slynge om os med ting som Kubernetes, Kafka, Azure og .Net.

Rasmus Schütten vil blive din leder. Han er den slags leder, alle ønsker at have. Han har fuld fokus på din trivsel og udvikling, og så indrømmer han gladeligt, at han græder til tv-programmet "Sporløs" og "Pretty Woman". Men hvem gør ikke det? Han har selv en masse timer på tasterne, da han er gammel udvikler. I forhold til AI er han dog helt bevidst inkompetent og ved, at det er DIG, der har fingeren på pulsen ift. hvad der giver mening omkring AI.

Dét kan jeg godt se mig selv blive en del af - men hvad skal jeg lave?

Vi vil have os en chatbot. Måske gerne flere. Så du vil skulle udvikle disse til både intern og ekstern brug. Det kunne være via OpenAI, men det kan også være, at du er større fan af en anden, lignende teknologi - og så ruller vi med den i stedet. Du er eksperten.

Vi ser AI som et must i vores fremtidige løsninger. I det hele taget bliver din opgave at være med til at finde ud af, hvordan vi kan gøre brug af AI i vores virksomhed på bedst mulig vis. Det er ærligt ikke en særlig konkret jobbeskrivelse. Det ved vi. Men det er et udtryk for, at du her får en ren tavle og AI-legeplads at arbejde med.

Hvad er højest på vores ønskeliste?

  • Du har leget eller arbejdet med AI-teknologier og ved, hvordan man får dem til at spinde
  • Du ved, at Python ikke kun er en slangeart. Om du kan tæmme slangearten, er ikke så vigtigt, men vi håber, at du kan tæmme den anden variant.
  • Du kan ikke lade være med konstant at følge med og udforske, hvordan AI kan gøre ting smartere
  • Hvis du kunne, ville du skifte dit navn ud med Mr. (chat)Robot

Hvis du også har erfaring på tastaturet med C# og Azure, kan vi ikke få armene ned af bare begejstring.

Det er næppe verdens længste ønskeliste, men vi er trætte af det klassiske jobopslag, der næsten ikke er andet end krav til dig. Vi kunne aldrig drømme om at skrive, at vi forventer, at du har x-års erfaring. Det siger jo ingenting om dine kompetencer.

Vi vil ikke love dig guld og grønne skove, men:

Hos os er der plads til dig, som du er. Måske er du gladest i din Copenhell-hoodie eller i en hvid skjorte. Måske er du en ægte vin connaisseur, måske er du mest bare til pepsi eller cola (som vi i øvrigt har et helt køleskab af på kontoret).

Uanset hvad skal der være plads til dig som menneske og også til det, der giver dig energi uden for arbejdet. Derfor tilbyder vi alle vores medarbejdere op til 7 ugers betalt frihed om året(!) Derudover kan vi love dig en kollegial arbejdsplads med frokostordning, sundheds- og tandforsikring, god kaffe og naturligvis muligheden for hjemmearbejde.

Interesseret? Vis os dine projekter og showcases

Har du læst opslaget og løbende sat mentale flueben, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi er helt med på, at AI ikke er kommet på skoleskemaet endnu, og at du derfor ikke kan fremvise et fint AI-diplom eller en hulens masse års AI-erfaring.

Smid derfor både dit CV og den traditionelle (og kedelige) ansøgning langt, langt væk... Du får alligevel ChatGPT til at skrive det for dig. I feltet kaldet "ansøgning", kan du skrive lidt om, hvorfor du søger, hvis du har lyst. No pressure!

Vi er ligeglade med din baggrund og vil i stedet vildt gerne se nogle af de fede projekter, du har lavet med AI. Du kan vise os det i det format, der giver mening for dig. Om det er et par dumps, en url eller en lille video. Det er op til dig.

It's a two way street, så hvis der er noget konkret ved stillingen, du er nysgerrig på inden, du smider din billet i puljen, er du velkommen til at kontakte Product Development Director Rasmus Schütten på rasmus.schutten@visma.com.

Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, virksomhedskulturen eller andet, kan du fange Chief People and Culture Officer Julie Hollegaard på julie.hollegaard@visma.com.

Hvem er Visma DataLøn og ProLøn?

Visma DataLøn og ProLøn er eksperter i løn og HR. Sammen skaber vi en enklere hverdag for vores 65.000 kunder, som vi bl.a. producerer over 500.000 lønsedler for om måneden. Vi er en del af Visma-koncernen, som er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer... og sponsor af verdens bedste cykelhold.

Vi vil knuselske at kunne sige velkommen til vores kommende kollega så hurtigt som overhovedet muligt, så smid din billet i puljen, når det giver mening for dig.
The sooner the better. Vi lover, at vi ikke lader dig hænge for længe i uvished!

Gem job

Visma DataLøn og ProLøn

Arbejdssted

København V

Vigtige datoer

Indrykket:
19. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt