Erfaren Softwa­re­ud­vik­ler til ud­vik­lings­team hos OK


Til vores kunde OK i Aarhus søger vi en erfaren og dygtig Softwareudvikler til det udviklingsteam, som er ansvarlig for løsninger til Energi- og Boligområdet.

OK er et af Danmarks største energiselskaber. De har i mere end hundrede år leveret energi til tusindvis af forbrugere og virksomheder i hele Danmark, og det gør de fortsat. Danmark står midt i en historisk grøn omstilling og hos OK er de i fuld gang med at omstille deres forretning, så de også i fremtiden kan være en seriøs nøglespiller på energimarkedet.

OK har i de seneste år været i en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er vokset betydeligt. Fokus på digitalisering har været i top og væksten på dette område fortsætter. Pt. er de mere end 150 dedikerede it-medarbejdere, der via softwareudvikling støtter op omkring den grønne omstilling og digitalisering hos OK.

Som Softwareudvikler bliver du en del af et spændende udviklingsmiljø, hvor du bliver en del af et udviklingsteam med erfarne kollegaer. De er 7 udviklere i teamet samt en arkitekt, en projektleder, en produktejer og en tester.

Teamet har ansvar for at udvikle og vedligeholde softwareløsninger og services for Energi- og Boligområdet, lave code reviews og automatisk test, samt sikre, at al systemdokumentation bliver udarbejdet korrekt og holdes opdateret.
Som din første opgave vil du få medansvar for et selvstændigt udviklingsprojekt.

OK´s løsninger er udviklet i et C#-miljø med MSSQL som database og de er på vej mod .Net Core. Der arbejdes kontinuerligt med at være opdateret indenfor nye paradigmer og nye teknologier.

Atmosfæren er præget af stort fagligt engagement, samarbejde og vidensdeling på tværs af de forskellige udviklingsteams hos OK – IT.

Om dig

Vi forestiller os, at du har min. 5 års erfaring som softwareudvikler og at du har en relevant IT-uddannelse som softwareingeniør, datamatiker eller lignende.

Du har et bredt teknologikendskab, hvor du sikkert kender de fleste af dem, de benytter i OK’s Energi og Bolig udviklingsteam. Det dækker blandt andet::

  • C# .net Framework
  • C# .net Core
  • Git
  • MS SQL server
  • Azure Devops

Du har erfaring med eller interesse for migrering af legacy, og du har ligeledes erfaring med agile udviklingsprincipper.

Du trives med ansvar og kan arbejde selvstændigt med egne udviklingsprojekter.
Ligeledes er du en teamplayer, der gerne deltager i sparring og udviklingsprojekter med kollegaerne i teamet.

Mere om OK og hvad de kan tilbyde dig

OK har gode personaleforhold inkl. pension, ulykkesforsikring, sundhedsforsikring til dig og din familie, morgenmad hver dag, sund og varierende frokost, 6 ugers ferie mm., og der er gratis parkering. Du vil også blive tilbudt forskellige former for kurser mm. så du fagligt kan udvikle dig og holde dig opdateret.

OK har en aktiv personaleforening, som tilbyder mange sociale arrangementer, foredrag mm. Desuden tilbydes diverse rabatordninger på OK’s egne produkter og ydelser.

I OK vil du opleve, at de har et rigtig godt onboarding forløb.

OK ligger i Viby, Aarhus. De er ca. 1.100 medarbejdere og mere end 2.500 ansatte i OK Koncernen.

Interesseret?

Vi hos Bloom glæder os til at modtage din ansøgning og CV snarest.

Samtaler vil blive afholdt/indkaldt løbende, og ansættelse vil ske når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du flere informationer vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior konsulent Dorte Pape på tlf. +45 31609365 eller mail dp@bloom.dk.

Gem job